Warsaw Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Warsaw Film School - 15 år i film og innovasjon

WarsawFS102

Warsaw Film School ble grunnlagt i 2004 av den polske filmregissøren, produsenten og manusforfatteren Maciej Slesicki og en av landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda - den spanske hovedpersonen i Andrzej Waydas siste film "Afterimage".

Akademiet er en unik filminstitusjon, en av tre i landet som gir BA-vitnemål og den eneste kunstskolen under beskyttelse av Kulturdepartementet som har BA International Studies in English.

Basert i hovedstaden i Polen, er Warsaw Film School sentrum av et filmopplæringssenter, som også inkluderer en filmprofilert videregående skole, ungdomsskole, yrkeshøgskole, arthouse kino Kino Elektronik og et produksjonsselskap.

Foredragsholdere ved Warsaw Film School som helmer Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerte Bartosz Konopka er blant de mest anerkjente polske og internasjonale filmskapere, spesialister innen film og nye medier. I 2010 flyttet Warsaw Film School til et helt nytt campus, med en kapasitet på 2600 kvadratmeter, og tilbyr plass til film- og fotograferingsbilder, mørke rom, postproduksjonsanlegg og et high-end lydstudio.

Vår kandidat Dorota Kobiela ble nominert til Oscar 2018 for "Loving Vincent". Dette var den andre Oscar-nominasjonen som våre kandidater fra skolen kan være stolte av. Den første ble gitt i 2015 til Tomasz Śliwiński for hans Dokumentar Short Subject "Our Curse".

Warsaw Film School ligger i hjertet av Polen, et land som produserer rundt 60 spillefilmer om året og er involvert i 20-30 internasjonale samproduksjonsprosjekter per år. Vi er basert i et dynamisk utviklende audiovisuelt marked, med sterk filmtradisjon og oppriktig tilknytning til film som en form for personlig og politisk uttrykk.

Warsaw Film School arrangerer en rekke pedagogiske, kunstneriske og profesjonelle begivenheter, inkludert Script Fiesta - Europas eneste helt åpne festival dedikert til kunsten å skrive for skjermen. Hvert år samles hundrevis av fagpersoner for en uke med mesterklasser, workshops, pitching-økter og sosiale arrangementer. Listen over spesielle gjester inkluderer Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016-vinneren fra Israel - Elite Zexer.

Steder

Warszawa

Address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

01-518 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss