Atlântica

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie: Atlântica

Atlântica ble født i 1996 som en institusjon av offentlig interesse, som forsøkte å være en referanse orientert til skapelse, overføring og diffusjon av kunnskap, vitenskap og teknologi gjennom artikulering av studie, undervisning, forskning og eksperimentell utvikling.

Administrert av VVM - Undervisning, Forskning og Administrasjon SA, et institutt etablert i 1993 med sikte på å utvikle en høy kvalitet utdanningsinstitusjon, anerkjent for sin evne til å utdanne fagfolk med ekspertise på arbeidsmarkedet, var basert på universitetsprofessorer, forskere, finansinstitusjoner, institusjonsgrupper, service- og studiefirmaer, og Oeiras kommune, som frem til 2014 var hovedaksjonæren. I 1996 begynte de første grader innen ledelse, miljø, territorium, IKT og ledelse i Helse- og i 2001 ble opprettet School of Health Atlântica . Siden da har Atlântica utvidet sine vitenskapelige interesser og konsolidert sine undervisnings- og forskningsområder.

I 2014 kjøpte Carbures 87% av kapitalbeviset til VVM, noe som uttrykte sin intensjon om å bidra til en endring i høyere utdanning i Portugal ved å fremme sammenhengen mellom industri - høyere utdanning universitet - forskning, materialisert gjennom etableringen av en teknologisk pole for utvikling innen materialteknologi og luftfagsteknikk - kjernevirksomheten.

Dette samarbeidet vil tillate overføring av kunnskap om selskapet til universitetet i et årlig forhold for å trene kandidater, mestere og leger, fremtidige fagfolk, med kompetanse som er virkelig nyttige for selskapet, men også la universitetet støtte selskapet i forskning og teknologiske utviklingsprosjekter. Gjennom denne nye læringsmodellen som privilegerer universitetets / selskapsintegrasjonen, transversale og komplementære kunnskapsområder (helse, næringsliv, informasjonsteknologi, ingeniørfag) og en sterk investering i forskning som stammer fra anvendt innovasjon, markerer Atlântica forskjell i høyere utdanning i Portugal, privat og offentlig.

Atlântica gjør det mulig for studenter å lære og forskning av høy kvalitet, med spesialisert opplæring, integrert med virkeligheten av bedrifter, og på den måten, bedre ansettelsesevne.

I dag har Atlântica hensikt å skille seg fra seg og være et verdifullt instrument for universitetets fremgang i Portugal.

Historie: ESSATLA

Skolen for Atlântica helse (ESSATLA) ble opprettet i 2001 som en organisk enhet ved Atlântica University, der den ble integrert som en høgskole på polytechnisk nivå.

Gitt at det var en organisk enhet ved Atlântica universitetet, tilhørte administrasjonen den respektive institusjonen, EIA .- Education, Research and Administration SA, som ble opprettet i 1993 av en gruppe universitetsprofessorer, forskere, finansinstitusjoner, grupper institusjonelle, service- og studiebedrifter og Oeiras kommune, som frem til 2014 var hovedaksjonæren.

I 2002 startet to to-trinns kurs, med teknisk og faglig orientering, i radiologi, og i kliniske analyser og folkehelse. Sykepleiekurs (2001), Fysioterapi (2001), Speech Therapy (2003) og Nursing Training Complementary Course (2002) ble også opprettet.

Kursene i skolen søkte å svare på kravene til den teknisk-pressede formasjonen og samtidig gi en humanistisk formasjon til studentene i et integrert perspektiv med samfunnsvitenskap og oppførsel.

Fra begynnelsen hadde de en sterk del av praksis i en faglig sammenheng, gjennom undervisning i klinisk sammenheng, noe som førte til at skolen etablerte samarbeidsprotokoller med sykehus og helsesentre i Lisboa-regionen.

På grunn av behovet for å tilpasse kursene til den vitenskapelige og teknologiske evolusjonen i deres respektive områder, ble talerapi, radiologi, klinisk analyse og folkehelsekurs avviklet etter 2015, og en ny fase ble begynt å reformulere disse områdene. kurs, i samsvar med retningslinjer gitt i god tid av A3es Evalueringskomiteer.

I juli 2017 ble den nye graden i osteopati akkreditert, som trådte i drift 2017-2018.

Steder

Barcarena

Address
School of Management Sciences, Health, IT &
Engineering
Fábrica da Pólvora de Barcarena
2730-036 Barcarena
Portugal

2730-036 Barcarena, Lisboa, Portugal

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss