Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Laget av resolusjon-Law 264/99 av 14. juli, School of Technology and Management Lamego kom i drift i studieåret 2000/2001, med lederkurs og Information and Tourism Management, kultur og kulturarv. I 2002-03 ble satt i drift i løpet av informatikk og telekommunikasjon Engineering, i 2004- 2005, regnskap og revisjon kurs and Human Services, i 2005-2006 turistinformasjonene kurs og Administrasjon sekretariatet, i 2007/2008 kurset Social Work Post-sysselsetting og i 2008/2009 regnskapsloven Course og Post-revisjonsarbeidet.

Skolen er en organisk enhet av Polytechnic Institute of Viseu utstyrt med administrativ selvstendighet, faglig og pedagogisk. Dedikert til første trening i vitenskapelige felt som mest direkte kan gripe inn i aktiviteten til de økonomiske og produktive sektorer i sitt område, treningen har i området for turisme, administrasjon, regnskap, administrasjon, IT, telekommunikasjon og sosiale tjenester, har- påviste interessante spill, ikke bare for dagtid kurs, men i økende grad, for kurs som går etter arbeid og kveldskurs. Tilgjengeligheten av opplæring i post-arbeidstid har bidratt til å fange opp nye målgrupper, som er en eiendel i kvalifisering og rekvalifisering av eiendeler. Også i dette aspektet hovedfags tilbudet har gjort en annen treningsområde med økende etterspørsel, særlig for alle som ønsker å forbedre sine ferdigheter i møte med alle de store kravene fra arbeidsmarkedet.

Den ESTGL oppgave: a) global utvikle og balansert, student, intellektuelle ferdigheter, kulturelle, forskning og kontinuerlig oppdatert gjennom hele livet, med sikte på et høyt nivå kvalifikasjoner, med sikte på å synergier mellom behov og tilbud fra trening, for riktig integrering av studenter i arbeidsmarkedet på et nasjonalt og internasjonalt rammeverk; b) Implementer, innenfor institusjonen, en innovasjonsmodell og Excelênc utdanning, opplæring, forskning og intervensjon i samfunnet, fremhever aktivitetene til sine lærere, forskere og andre arbeidere, stimulerende permanent intellektuell og faglig opplæring av sine studenter i Logic vilkår for alle behørig kvalifiserte borgere skal ha tilgang til høyere utdanning, integrering av en trening perspektiv livslang tilpasset de nye utfordringene; c) å fremme mobilitet av studenter og nyutdannede både nasjonalt og internasjonalt, primært til land i det europeiske området og portugisisk-talende land, under polisen definert av BTI; d) For å delta i samarbeidsaktiviteter for å socie kunnskapsoverføring, samt bidra til økonomisk forbedring av vitenskapelig kunnskap; e) å bidra til publikums forståelse av kunnskap, vitenskap og teknologi fremme og organisere ac gi ressurser og nødvendige midler til disse formålene.

Steder

Lamego

Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego - IPV

Address
Av. Visconde Guedes Teixeira
5100-074 Lamego, Viseu-distriktet, Portugal
Telefon
+351 254 615 477

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss