Les den offisielle beskrivelsen

historie

Polytechnic Institute of Tomar ble opprettet i 1973, men på grunn av den portugisiske revolusjonen i 1974, gjorde prosessen med installasjonen ikke materialisere seg.

I 1979 ble etablert som School of Technology Tomar (ESTT), ikke integrert, hvis installasjonen kommisjon vil bare bli utnevnt i oktober 1982 består av presidenten, professor Pacheco de Amorim, og vokaler, Dr Julio Dias das Neves og Dr. Maria do Rosario Baaeta Neves. De første kursene startet i 1986.

Politikk for høyere utdanning i Portugal definert som kunne bare være en Polytechnic av District og dermed i 1985 ble ESTT integrert i Polyteknisk Santarém. Senere, i 1994, ble navnet endret til School of Technology and Management Tomar (ESTGT).

I 1986 kom i drift de første studieprogrammer av IPT: Business & Management (Leder Professor José Ribeiro Mendes), Anlegg (Leder Professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (Leder Professor Rui i Santa Ovaia), med totalt ca 90 studenter . I 1987 kom i drift universitet Graphic Arts (Leder Dr António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løpet av spesialiserte studier i kunst, arkeologi og Restoration (Leder Professor Luis Osterbeek).

I 1996, daværende for lærerutdanning og naturvitenskap, Eduardo Marçal Grilo, gjorde publisere etableringen av Polytechnic Institute of Tomar (IPT), med School of Management (ESGT) og School of Technology (ESTT), både i Tomar, nå i sin nye campus, med virkning fra 1. januar., 1997 Ble kåret presidentens Professor Dr. Pacheco de Amorim, og antydet til hans medhjelpere Professor José Faria Paixão, professor José Ribeiro Mendes, cumulating med Direktoratet for School of Management, og professor Rui i Santa Ovaia cumulating med Direktoratet School of Technology.

Statuttene for IPT og av skolene har nå godkjent og professor Conceição Fortunato tok retning av ESGT og professor Luis Merca antatt retning av ESTT.

I 1999 ble opprettet i IPT, School of Technology of Abrantes (ESTA), regissert av professor Eugenio Pina de Almeida. I 2005 ble utnevnt til å lede ESTA, professor Miguel Pinto dos Santos.

I 2005 valget, ble valgt til president Professor António Pires da Silva.

I 2010-valget ble valgt nåværende president Eugenio Pina de Almeida. Styremedlemmer ble utnevnt til ESTT Professor João Coroado, for ESGT Professor Conceição Fortunato og for ESTA, professor Luis Ferreira.

Mission

1 - Instituttet er en polyteknisk institusjon for høyere utdanning i det europeiske området for høyere utdanning, gitt av ferdigheter i de områdene av vitenskap, teknologi, humaniora, fra begynnelsen, konkurrere complementarily for høyere utdanning av sine elever, produsere nyttig kunnskap, ferdigheter, kompetanse og ferdigheter, forberede dem for arbeidsmarked og for utøvelse av aktivt medborgerskap i et demokratisk samfunn.

2 - The Polytechnic Institute of Tomar fortsatt tar som sin misjon: å styrke tilgangen til kunnskap til fordel for enkeltpersoner og samfunnet gjennom forskning, utdanning og samarbeid i et prosjekt for en global opplæring av den enkelte; aktiv deltakelse i å bygge et europeisk område for forskning og utdanning, og en modell av regional utvikling basert på etablering, innovasjon og forbedring av vitenskapelig og teknologisk kunnskap.

3 - Som en del av å oppfylle sin misjon IPT:

  • Verds arbeidet til sin forskere, lærere og ansatte, stimulerer intellektuell og faglig opplæring av sine studenter og sikrer vilkårene for alle behørig kvalifiserte borgere som skal ha tilgang til høyere utdanning og livslang læring;
  • Fremme effektiv mobilitet av studenter og nyutdannede, både nasjonalt og internasjonalt nivå, spesielt i det europeiske området for høyere utdanning og i den portugisiske talende;
  • Delta i nettverksaktiviteter for samfunnet, særlig for formidling og kunnskapsoverføring, samt økonomisk utnyttelse av vitenskapelig kunnskap;
  • Bidra til offentlig forståelse for humaniora, kunst, vitenskap og teknologi, fremme og organisere tiltak for å støtte formidling av humanistisk, kunstnerisk, vitenskapelig og teknologisk kultur, og gi de nødvendige ressurser for disse formålene.

Fakta og Personalities

En referanse ved Polytechnic Institute of Tomar er professor José Bayolo Pacheco de Amorim, som er president i den institusjonen siden starten i 1982 til 2005. IPT tilskrives navn til hoved Auditorium.

Professor António Pires da Silva var den andre presidentens mellom 2005 og 2010., Dagens Medlem av representantskapet og leder av støttekontoret for formannskapet.

Professor Julio Dias das Neves tilhørte 1982 til 1996, til styring av IPT, har blitt tildelt navn til Auditorium O106. Tilhørte generalrådet til 2 014.

Den første professor, Luis Oliveira Dias, tiltrådte 27. februar., 1984

Ofelia Ferreira var den første Chief of Administrative tjenester

Noen tall og fakta:

• I 1982 den første kontoret var i et holdingselskap rom på Templar Trade Center i Alameda 1 mars i Tomar.

• I 1984 begynner restaurering av den første bygningen av IPT ved Avenida Cândido Madureira, tar, som vil bli kjøpt i det påfølgende året.

• I 1986 ble satt i drift de første studieprogrammer av IPT: Business & Management (Leder Professor José Ribeiro Mendes), Anlegg (Leder Professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (Leder Professor Rui i Santa Ovaia), med totalt ca 90 studenter.

• I 1987 ble satt i drift på universitet Graphic Arts (Leder Dr António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løpet av spesialiserte studier i kunst, arkeologi og Restoration (Leder Professor Luis Osterbeek).

• I 1988 ble publisert den første Student Guide.

• I 1989 de første kandidatene forlot Nyutdannede for arbeidsmarkedet. Joaquim Pombo, fra Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar og Natercia Santos, fra Pulp and Paper Technology, og Orlando Lopes da Fonseca, fra Construction er de første kandidatene, professorer eller Høye Teknikere i dag arbeider ved IPT.

• I 1989 lanserte den første steinen Campus IPT i Tomar og de første klassene begynte på dette Campus i 1991.

• I 2014 IPT har å tilby 21 Bachelor, mestere 21 og 17 Teknologisk Spesialisering kurs. Det er ca 3000 studenter.

• Innen 2014 har IPT allerede registrert ca 13 000 studenter, og kandidater har allerede vært over 10.000.

AWARDS

Polytechnic Institute of Tomar har mottatt flere priser og utmerkelser, enten som en institusjon, enten innenfor sine skoler eller sine kurs.

  • Instituttet ble tildelt av EU-kommisjonen med ECTS (European Credit Transfer System) Label, dvs. anerkjennelse av en utmerket bruk av European Credit Transfer System. Vi er en av institusjonene i europeisk utdanning med en europeisk beste mobilities med den respektive kreditt anerkjennelse ferdigheter oppkjøpet. Ett poeng tilsvarer 25-30 timers arbeid i en gitt jurisdiksjon etablere pedagogiske kunnskap, forståelse og evne til at studenten skal lære hell. Opptjent i opplæring i IPT er anerkjent for excellence i Europa, og vi har avtaler med høyere utdanningsinstitusjoner i Belgia, Bulgaria, Slovenia, Tsjekkia, Spania, Slovakia, Frankrike, Ungarn, Italia, Litauen, Polen, Romania, Sverige og Tyrkia.
  • Instituttet ble tildelt av EU-kommisjonen med DS (Diploma Supplement) Label, dvs. anerkjennelse av utstedelse av en utmerket Diploma Supplement, som produserer ekstra faglige opplæringen student informasjon. Diploma Supplement International forbedrer åpenhet og letter akademisk og profesjonell anerkjennelse av kvalifikasjoner. Gjør det mulig å beskrive natur, kontekst, nivå, innhold og status at studenten fullført Diploma kvalifikasjoner som bærer.

I 2008 fikk vi gullmedaljen av Erasmus intensivkurs for Quality Management of Cultural Heritage.

Erasmus Mundus, i 2004, var vi den første gruppen valgt av Europakommisjonen.

I 1994 IPT har mottatt Erasmus Prize, av professor Luis Osterbeek aktivitet.

Flere priser i Design og Video Dokumentar har blitt tildelt IPT studenter.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Portugal)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Polytechnic Institute of Tomar

Bevaring og restaurering programmet tilbyr en lyd kulturelle, vitenskapelige og teknologiske bakgrunnen slik at studentene til å ta kontakt med virkelige situasjoner i la ... [+]

Bevaring og restaurering

Mål

Bevaring og restaurering programmet tilbyr en lyd kulturelle, vitenskapelige og teknologiske bakgrunnen slik at studentene til å ta kontakt med virkelige situasjoner i laboratoriet og på stedet. Denne andre syklus programmet er designet slik at man utvikle studentene et bredt spekter av ferdigheter som vil tillate dem å få tilgang til arbeidsmarkedet og forfølge videreutdanning på master og doktorgradsnivå i forhold som ligner på de som tilbys av anerkjente europeiske institusjoner for høyere utdanning.

faglige mål

Arbeidsmarkedet er svært variert inkludert beskyttelse, bevaring og konservering / restaurering av kulturverdier i et bredt spekter av bransjer som: sentrale og lokale forvaltningsorganer, museer, museer, veldedige organisasjoner, stiftelser, monumenter, palasser, kirker, klostre, arkeologiske steder, antiquaries, auksjonarius, eiendomsselskaper, eiendomsforvaltere, bevaring og restaurering eiendom prosjektkontorer og forskningslaboratorier.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Design og Graphic Arts Technology programmet er utviklet i henhold til en mangefasettert konsekvent profil og dekker et bredt spekter av emner fra grafisk teknologi og ko ... [+]

Design og Graphic Arts Technology

Mål

Design og Graphic Arts Technology programmet er utviklet i henhold til en mangefasettert konsekvent profil og dekker et bredt spekter av emner fra grafisk teknologi og kommunikasjon design. Formålet er å gi designere og toppledere for institusjoner eller bedrifter som er involvert i design, produksjon, forvaltning og forskning av grafiske objekter. Forstå teknologier og grafiske prosesser, styringssystemer og metoder og budsjettering, informasjons- og kommunikasjonsteknologi og multimedia er en avgjørende forutsetning for designer og grafisk tekniker profil iboende til dette studie syklusen. Dette programmet ble utviklet for å lette tilgang, ikke bare til arbeidsmarkedet verden, men også til andre-syklus studieprogrammer, nemlig mastergrad i redaksjonelle teknologier fra ESTT.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Den elektrotekniske og elektroteknikk grad (LEEC) er designet for å gi studentene gode vitenskapelige og teknologiske grunnlaget for å møte nåværende og fremtidige behov ... [+]

Elektrisk og elektroteknikk

Mål

Den elektrotekniske og elektroteknikk grad (LEEC) er designet for å gi studentene gode vitenskapelige og teknologiske grunnlaget for å møte nåværende og fremtidige behov i arbeidsmarkedet. Nyutdannede av denne graden tilbys et bredt spekter av karrieremuligheter som oversettes til høy sysselsetting.

Bestående av to hovedområder (Industrial Automation og energi), har som mål å gi på å levere første-syklus nivå fagfolk forberedt på å utføre oppgaver med vitenskapelig nøyaktighet og teknologisk aktualitet i de ulike elektrisitet og elektronikk relaterte domener. Nyutdannede av denne graden skaffe varierte og allsidige ferdigheter til å bli gravid, design, plan og implementere systemer innenfor områder som kontroll, automasjon, robotteknologi, energi, maskiner, elektriske biler, elektriske installasjoner, domotics, elektronikk, telekommunikasjon og produksjon og bruk av elektrisk kraft .... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Det faglige programmet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra ESTA-IPT tar sikte på å levere kvalifisert arbeidskraft i store informatikk områder spesielt i IC te ... [+]

Informasjons- og kommunikasjonsteknologi

Mål

Det faglige programmet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra ESTA-IPT tar sikte på å levere kvalifisert arbeidskraft i store informatikk områder spesielt i IC teknologier som støtte til annen økonomisk virksomhet.

Pensum er designet med basis i intensiv refleksjon av de vitenskapelig ansatte på feltet og pedagogiske tilbudet i IC teknologier som tilbys innenfor IPT region av innflytelse og de generelle målene i polytechnic sub-system.

Programmet er designet slik at det blir kvalifisert personale med solide teoretiske og praktiske grunnlaget og kunnskap som muliggjør varierte erfaringer i faglige, on-the-job miljøer så mye som mulig.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

The Chemical og biokjemiske programmet er en bachelor-grad utformet for å gi høyere utdanning opplæring i bestemt felt av kjemi. ... [+]

Bachelor i Chemical og biokjemiske Engineering

Mål

The Chemical og biokjemiske programmet er en bachelor-grad utformet for å gi høyere utdanning opplæring i bestemt felt av kjemi. Den er utformet slik at det å gi enkel tilgang til arbeidsmarkedet som det legger sterk vekt på nye områder i dette feltet av kunnskap. Å kunne tilpasse seg nye prosesser og metoder samt løse konkrete problemer er de viktigste målene skal oppnås med dette programmet.

Programmet søker stadig å etablere forbindelser med økonomiske aktiviteter gjennom konkrete prosjekter.

Dermed og for å styrke disse båndene og integrere de nyutdannede på arbeidsmarkedet, omfatter grad et avsluttende prosjekt i det tredje året som er utviklet i samarbeid med bedrifter eller organisasjoner i sektoren gi studentene mulighet til å faktisk ta kontakt med næringslivet og tjenester.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Studiet består av 6 semestre. De fire første semestrene er felles for alle studenter. De to siste semestrene har flere valgfrie delemner som tillater elevene å velge en s ... [+]

maskinteknikk

Mål

Studiet består av 6 semestre. De fire første semestrene er felles for alle studenter. De to siste semestrene har flere valgfrie delemner som tillater elevene å velge en spesifikk trening profil. De kan velge avanserte kurs i Prosjekt og Mekanisk Produksjon, Energi og Fluid Technologies samt områder som Automotive & Automation and Control & Robotics (undervisning av disse to kursene er avhengig av antall studenter).

faglige mål

Karrieremuligheter for nyutdannede fra dette programmet omfatter utfører midtre eller øvre ledelsesfunksjoner i selskaper som driver industrielle, kommersielle og tjenesteyting aktiviteter i slike områder som:... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Dette programmet tar sikte på å fremme erverv av kunnskap og ferdigheter til å møte utfordringene i det nye årtusenet i form av organisatorisk atferd management; utvikle ... [+]

Human Resources Management and Organisational Behaviour

Mål

Dette programmet tar sikte på å fremme erverv av kunnskap og ferdigheter til å møte utfordringene i det nye årtusenet i form av organisatorisk atferd management; utvikle ledelse og lederskap prosesser med sikte på å oppnå organisasjonens effektivitet, konstant oppfølging og oppdatering samt stimulere den aktuelle artikulasjon mellom akademiske metoder / kompetanse og arbeidskraft verden. Og også prøver å forbedre den enkelte som "den største ressursen" og særtrekk Human Resources Management.

Navnet på programmet er implisitt beslektet med slike funksjoner som menneskelige ressurser, strategisk HRM, rekruttering og utvelgelse, yrkesopplæring og veiledning, administrative HRM, organisatorisk helse, karriere ledelse, rådgivning i sfæren av organisatorisk atferd.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Studiet tar sikte på å gi studentene en teknisk og humanistisk bakgrunn som vil tillate dem å bidra til portugisisk og europeisk kulturarv i tråd med bærekraften i reisel ... [+]

Reiseliv og kultur Ledelse

Mål

Studiet tar sikte på å gi studentene en teknisk og humanistisk bakgrunn som vil tillate dem å bidra til portugisisk og europeisk kulturarv i tråd med bærekraften i reiselivsnæringen og tar hensyn til sammenhengen mellom turisme og kulturminneaktiviteter. Studiet omfatter et bredt spekter av områder som jus, regnskap, matematikk, informasjon og kommunikasjon, språk og administrasjon.

faglige mål

Karrieremuligheter for nyutdannede fra dette programmet omfatter arbeider i lokale, sentrale og regionale statlige organer, offentlige eller private organisasjoner engasjert i arealforvaltningen og turist offentlige og private kultur organisasjoner; turist selskaper og feriesteder; turistoperatører og reisebyråer; rådgivning og prosjekt selskaper; internasjonalt samarbeid, særlig innenfor rammen av Fellesskapets av portugisisk-talende land; yrkesrettet utdanning og opplæring. Nyutdannede fra dette studiet er forberedt på å utføre som:... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Gi et solid vitenskapelig, teknologisk og sosial læring, støttet av et program og kurs som inkluderer kontakt med virkelige situasjoner og laboratorier erfaringer. ... [+]

Mål

Gi et solid vitenskapelig, teknologisk og sosial læring, støttet av et program og kurs som inkluderer kontakt med virkelige situasjoner og laboratorier erfaringer. Denne syklusen av studier er basert på utviklingen av et mangfoldig sett av ferdigheter og kompetanse som gjør utmerket

[-]
Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
Polytechnic Institute of Tomar

Mål: Å gi en opplæring bane som gjør at oppkjøpet av ferdigheter i bygging og rehabilitering av bygget arv. ... [+]

MÅL

Gi et opplæringsløp som gjør oppkjøpet av ferdigheter i bygging og rehabilitering av bygget arv; Gi solid yrkesopplæring, bredbånd, med sikte på kunnskap søknad evne til å løse problemer av ulike felt av bygging og rehabilitering; Forbered fagfolk i stand til å integrere og skape verdier i tverrfaglige team; Utvikle en følelse av ansvar, kritisk tenkning og evne til å fortsette å lære selvstendig.

arbeidsevne

Det er meningen at kandidatene fortsatt rett til å utøve sin aktivitet i forbindelse av vedlikehold og rehabilitering av bygninger og coadjuvação av ulike bygge- og anleggsvirksomhet, herunder deltakelse i tverrfaglige team innen markedsføring, design, rettledning og oppfølging av verk i offentlig eller privat sektor, opplæring og anvendt forskning.... [-]

Portugal Tomar
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Instituto Politécnico de Tomar

Smarter Fest

World Tourism Day

Instituto Politécnico de Tomar
Address
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, Santarém District, Portugal
Nettsted
Telefon
+351 249 328 100