Polytechnic Institute of Tomar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Polytechnic Institute of Tomar ble opprettet i 1973, men på grunn av den portugisiske revolusjonen i 1974, gjorde prosessen med installasjonen ikke materialisere seg.

I 1979 ble etablert som School of Technology Tomar (ESTT), ikke integrert, hvis installasjonen kommisjon vil bare bli utnevnt i oktober 1982 består av presidenten, professor Pacheco de Amorim, og vokaler, Dr Julio Dias das Neves og Dr. Maria do Rosario Baaeta Neves. De første kursene startet i 1986.

Politikk for høyere utdanning i Portugal definert som kunne bare være en Polytechnic av District og dermed i 1985 ble ESTT integrert i Polyteknisk Santarém. Senere, i 1994, ble navnet endret til School of Technology and Management Tomar (ESTGT).

I 1986 kom i drift de første studieprogrammer av IPT: Business & Management (Leder Professor José Ribeiro Mendes), Anlegg (Leder Professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (Leder Professor Rui i Santa Ovaia), med totalt ca 90 studenter . I 1987 kom i drift universitet Graphic Arts (Leder Dr António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løpet av spesialiserte studier i kunst, arkeologi og Restoration (Leder Professor Luis Osterbeek).

I 1996, daværende for lærerutdanning og naturvitenskap, Eduardo Marçal Grilo, gjorde publisere etableringen av Polytechnic Institute of Tomar (IPT), med School of Management (ESGT) og School of Technology (ESTT), både i Tomar, nå i sin nye campus, med virkning fra 1. januar., 1997 Ble kåret presidentens Professor Dr. Pacheco de Amorim, og antydet til hans medhjelpere Professor José Faria Paixão, professor José Ribeiro Mendes, cumulating med Direktoratet for School of Management, og professor Rui i Santa Ovaia cumulating med Direktoratet School of Technology.

Statuttene for IPT og av skolene har nå godkjent og professor Conceição Fortunato tok retning av ESGT og professor Luis Merca antatt retning av ESTT.

I 1999 ble opprettet i IPT, School of Technology of Abrantes (ESTA), regissert av professor Eugenio Pina de Almeida. I 2005 ble utnevnt til å lede ESTA, professor Miguel Pinto dos Santos.

I 2005 valget, ble valgt til president Professor António Pires da Silva.

I 2010-valget ble valgt nåværende president Eugenio Pina de Almeida. Styremedlemmer ble utnevnt til ESTT Professor João Coroado, for ESGT Professor Conceição Fortunato og for ESTA, professor Luis Ferreira.

Mission

1 - Instituttet er en polyteknisk institusjon for høyere utdanning i det europeiske området for høyere utdanning, gitt av ferdigheter i de områdene av vitenskap, teknologi, humaniora, fra begynnelsen, konkurrere complementarily for høyere utdanning av sine elever, produsere nyttig kunnskap, ferdigheter, kompetanse og ferdigheter, forberede dem for arbeidsmarked og for utøvelse av aktivt medborgerskap i et demokratisk samfunn.

2 - The Polytechnic Institute of Tomar fortsatt tar som sin misjon: å styrke tilgangen til kunnskap til fordel for enkeltpersoner og samfunnet gjennom forskning, utdanning og samarbeid i et prosjekt for en global opplæring av den enkelte; aktiv deltakelse i å bygge et europeisk område for forskning og utdanning, og en modell av regional utvikling basert på etablering, innovasjon og forbedring av vitenskapelig og teknologisk kunnskap.

3 - Som en del av å oppfylle sin misjon IPT:

  • Verds arbeidet til sin forskere, lærere og ansatte, stimulerer intellektuell og faglig opplæring av sine studenter og sikrer vilkårene for alle behørig kvalifiserte borgere som skal ha tilgang til høyere utdanning og livslang læring;
  • Fremme effektiv mobilitet av studenter og nyutdannede, både nasjonalt og internasjonalt nivå, spesielt i det europeiske området for høyere utdanning og i den portugisiske talende;
  • Delta i nettverksaktiviteter for samfunnet, særlig for formidling og kunnskapsoverføring, samt økonomisk utnyttelse av vitenskapelig kunnskap;
  • Bidra til offentlig forståelse for humaniora, kunst, vitenskap og teknologi, fremme og organisere tiltak for å støtte formidling av humanistisk, kunstnerisk, vitenskapelig og teknologisk kultur, og gi de nødvendige ressurser for disse formålene.

Fakta og Personalities

En referanse ved Polytechnic Institute of Tomar er professor José Bayolo Pacheco de Amorim, som er president i den institusjonen siden starten i 1982 til 2005. IPT tilskrives navn til hoved Auditorium.

Professor António Pires da Silva var den andre presidentens mellom 2005 og 2010., Dagens Medlem av representantskapet og leder av støttekontoret for formannskapet.

Professor Julio Dias das Neves tilhørte 1982 til 1996, til styring av IPT, har blitt tildelt navn til Auditorium O106. Tilhørte generalrådet til 2 014.

Den første professor, Luis Oliveira Dias, tiltrådte 27. februar., 1984

Ofelia Ferreira var den første Chief of Administrative tjenester

Noen tall og fakta:

• I 1982 den første kontoret var i et holdingselskap rom på Templar Trade Center i Alameda 1 mars i Tomar.

• I 1984 begynner restaurering av den første bygningen av IPT ved Avenida Cândido Madureira, tar, som vil bli kjøpt i det påfølgende året.

• I 1986 ble satt i drift de første studieprogrammer av IPT: Business & Management (Leder Professor José Ribeiro Mendes), Anlegg (Leder Professor António Paiva) og Pulp and Paper Technology (Leder Professor Rui i Santa Ovaia), med totalt ca 90 studenter.

• I 1987 ble satt i drift på universitet Graphic Arts (Leder Dr António Guilhermino Pires) og, i 1988, i løpet av spesialiserte studier i kunst, arkeologi og Restoration (Leder Professor Luis Osterbeek).

• I 1988 ble publisert den første Student Guide.

• I 1989 de første kandidatene forlot Nyutdannede for arbeidsmarkedet. Joaquim Pombo, fra Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar og Natercia Santos, fra Pulp and Paper Technology, og Orlando Lopes da Fonseca, fra Construction er de første kandidatene, professorer eller Høye Teknikere i dag arbeider ved IPT.

• I 1989 lanserte den første steinen Campus IPT i Tomar og de første klassene begynte på dette Campus i 1991.

• I 2014 IPT har å tilby 21 Bachelor, mestere 21 og 17 Teknologisk Spesialisering kurs. Det er ca 3000 studenter.

• Innen 2014 har IPT allerede registrert ca 13 000 studenter, og kandidater har allerede vært over 10.000.

AWARDS

Polytechnic Institute of Tomar har mottatt flere priser og utmerkelser, enten som en institusjon, enten innenfor sine skoler eller sine kurs.

  • Instituttet ble tildelt av EU-kommisjonen med ECTS (European Credit Transfer System) Label, dvs. anerkjennelse av en utmerket bruk av European Credit Transfer System. Vi er en av institusjonene i europeisk utdanning med en europeisk beste mobilities med den respektive kreditt anerkjennelse ferdigheter oppkjøpet. Ett poeng tilsvarer 25-30 timers arbeid i en gitt jurisdiksjon etablere pedagogiske kunnskap, forståelse og evne til at studenten skal lære hell. Opptjent i opplæring i IPT er anerkjent for excellence i Europa, og vi har avtaler med høyere utdanningsinstitusjoner i Belgia, Bulgaria, Slovenia, Tsjekkia, Spania, Slovakia, Frankrike, Ungarn, Italia, Litauen, Polen, Romania, Sverige og Tyrkia.
  • Instituttet ble tildelt av EU-kommisjonen med DS (Diploma Supplement) Label, dvs. anerkjennelse av utstedelse av en utmerket Diploma Supplement, som produserer ekstra faglige opplæringen student informasjon. Diploma Supplement International forbedrer åpenhet og letter akademisk og profesjonell anerkjennelse av kvalifikasjoner. Gjør det mulig å beskrive natur, kontekst, nivå, innhold og status at studenten fullført Diploma kvalifikasjoner som bærer.

I 2008 fikk vi gullmedaljen av Erasmus intensivkurs for Quality Management of Cultural Heritage.

Erasmus Mundus, i 2004, var vi den første gruppen valgt av Europakommisjonen.

I 1994 IPT har mottatt Erasmus Prize, av professor Luis Osterbeek aktivitet.

Flere priser i Design og Video Dokumentar har blitt tildelt IPT studenter.

Steder

Tomar

Instituto Politécnico de Tomar

Address
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, Santarém-distriktet, Portugal
Telefon
+351 249 328 100