Les den offisielle beskrivelsen

ISG | Business & Economics skole pålegger seg selv siden 1978 som en skole med referanse i forbindelse med undervisning ledelse i Portugal. Blant handelshøyskoler, prosjektet ISG | Business & Economics School, utmerker seg for sin nyskapende tverrfaglig opplæring, skreddersydd til de reelle behovene i arbeidsmarkedet.

I ISG | Business & Economics skole, Utdanning for forvaltning, tar hensyn til viktige faktorer yrkesfaglig natur, integrere kunnskap med praksis, og rigor med relevans, reflekterer de komplekse utfordringer ledere i deres dag til dag.

ISG | Business & Economics skole fokuserer sin aktivitet i å få nærmere forretningsmiljø, spesielt gjennom partnerskap med nasjonale selskaper med stor base av markedet distribusjon.

ISG | Business & Economics skole generere synergier innsats for høyere utdanning, være i stand til å opprettholde fokus på vitenskapelig komponent, til å gjelde andre former for kunnskap stadig fokusert på yrkesrettet og optisk know-how.

ISG er utstyrt med moderne og funksjonelle undervisningsfasiliteter med unektelig en av de mest sjenerøse området forholdstall / student fra universitetet vårt park.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

ISG Business & Economics School

ISG -Forretningsmenyer School Degree i Business Management er et nyskapende kurs i panorama av høyere utdanning i business management og inneholder sterke komponenter av ... [+]

ISG -Forretningsmenyer School Degree i Business Management er et nyskapende kurs i panorama av høyere utdanning i business management og inneholder sterke komponenter av opplæring i grunnleggende områder av matematikken og rektorer ved ledelse, som fokuserer på applikasjoner rettet mot Management Control. Videre gjør det utføre funksjoner som for tiden er mer relevant i forbindelse med en organisasjon som revisjon, rådgivning og spesialiserte områdene ledelse.

Skolen bruker originale undervisningsmetoder og pedagogiske strategier som legger vekt på bruk av informasjonsteknologi, og Case Studies som gjør studenten til å forstå funksjonen av ledelse i en nasjonal kontekst og virkelighet.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk

ISG - Instituto Superior de Gestão