Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi?

En av de eldste universitetsinstitusjonene for privat høyere utdanning i Portugal , med mer enn syv tiårers eksistens. Vi er minister for elleve kurs i 1. syklus (Graduation) i sosialt arbeid, psykologi, journalistikkinformasjon, bedriftskommunikasjon, informatikk med næringsliv, informatikk, multimedia, kommunikasjonsdesign, ledelse, personaladministrasjon og regnskap og revisjon.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Når det gjelder kurs i 2. syklus (Masters) er autorisert fungering av følgende: Klinisk psykologi (med tre spesialiseringsgrener), Human Resources Management and Organizational Behaviour, Social Psychology of Health, Social Work, Social Gerontology, Network Administration and Informatics Systemer (i samarbeid med ISPGAYA). I tillegg til disse kursene tilbyr ISMT også postgraduate-kurs (ikke-akademisk grad), utover kort opplæring gjennomført under Prime Training Center (resultat i partnerskapet mellom Institute og PROFIFORMA, Consulting and Training Office, Ltd.), som inkluderer, blant annet kurs i lærerutdanning.

ISMT, under Samarbeidsprotokoller, samarbeider i doktorgradsstudier, for eksempel løpet av Ph.D. i psykologi (i avtale med University of Extremadura - Spania). Vi er også et treningsinstitutt akkreditert av DGERT (Generaldirektoratet for sysselsetting og arbeidsforhold) og Council of Scientific and Pedagogical Training Unit.

Hvor mange er vi?

Rundt 30 ansatte og 100 forelesere / samarbeidspartnere og nær 1400 studenter , som utgjør et fakultet og studentorgan som er kreative, innovative og kritiske.

121097_interiores.jpg

Hvordan er vi?

Krevende i konstruksjonen av nåtiden og utålmodig for fremtiden.

Hvorfor er vi?

Fordi vi ønsker å bidra til å skape en kritisk masse og vi vil underbygge et prosjekt med innovativ undervisning. Og fordi det nye årtusenet er basert på kvaliteten som er vår store innsats. Vi er sikre på at ISMT er der fremtiden allerede har begynt. Regissøren Carlos Amaral Dias

Steder

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Coimbra District, Portugal
Telefon
+351 239 488 030

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss