Les den offisielle beskrivelsen

UPT - Oporto Global University, er en privat høyere utdanningsinstitusjon, ISO 9001-sertifisert, anerkjent av den portugisiske regjeringen og det portugisiske agenturet for vurdering og akkreditering av høyere utdanning - A3ES. UPTs forskningsenhet, IJP, er sertifisert av det portugisiske finansieringsbureauet for forskning, FCT.

Opprettet i juni 1986 , ga Oporto Global navnet på OTTO - Oporto Global University i Porto , kjent som 'Cidade Invicta'. Ligger i Nord-Portugal, på den høyre bredden av elven Douro, er Oporto landets nest største by som ligger i et byområde på over 1,3 millioner innbyggere.

Oporto er internasjonalt kjent for sin portvin, broer og sin gamle og moderne arkitektur. Dets historiske sentrum har vært et UNESCOs verdensarvsted siden 1996. Byen Porto er også et senter for utdannings og forskningspraksis, og står opp for sin teknologiske og vitenskapelige innovasjon som tiltrekker studenter fra hele landet og fra utlandet.

UPT er organisert i fire avdelinger: Juridisk, økonomi, ledelse og informatikk, arv og turisme og psykologi og utdanning som underviser i 1., 2. og 3. syklusprogram og etterutdanning, strukturert i henhold til Bologna-prosessen. UPT har som mål å være en modell i høyere utdanning, og tar fordelene av de ulike avdelings synergier. Mer enn å skaffe teoretisk kunnskap, har studentene mulighet til å utvikle praktiske arbeids- og forskningsprosjekter, utvikle ulike typer ferdigheter som forbereder dem på jobber i fremtidig karriere og for å leve i et konkurransedyktig globalt samfunn.


Global Research og Global Learning for globalt hentede fagfolk

Tenk Global. Forskning globalt. Lær og lær globalt. Dette er grunnlaget for UPT - Oporto Global University's Vision som illustrerer UPTs oppdrag for å fremme global helhetlig kunnskap, forberede morgendagens globale fagfolk og fremtidige borgere i verden.

Vår offisielt anerkjente forskning (ISO 9001 og FCT) arbeider intensivt med partnere over hele verden, leverer forskning i verdensklasse og skaper blødende hekkekunnskaper for å bistå og fremme en vedvarende global utvikling for alle. Vi deler denne kunnskapen under en streng åpen tilgangspolicy (når forskningen er offentlig finansiert).

Vi leverer den kunnskapen til våre globale studenter i vårt akkreditert (portugisisk utdanningsdepartement, portugisisk høyskoleakkrediteringskontor og ISO 9001) undervisningsavdelinger og -programmer.

Vårt internasjonalt drevne fakultetspraksis, det livlige læringssamfunnet, det samfunnsansvar og engasjementet til UPT som helhet, det spennende, tolerante og flerkulturelle miljøet i Portugal, bidrar til utviklingen av personlige, mellommenneskelige, kulturelle og interkulturelle ferdigheter som er obligatoriske for å lykkes profesjonelt i en global verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Oporto Global University - Universidade Portucalense

Graden i internasjonale relasjoner tilbyr en nyskapende tilnærming: studenter kan oppnå en spesialisering i diplomati og områdestudier eller utvikle ferdigheter i et anne ... [+]

Graden i internasjonale relasjoner tilbyr en nyskapende tilnærming: studenter kan oppnå en spesialisering i diplomati og områdestudier eller utvikle ferdigheter i et annet vitenskapelig felt.

Dermed kan studentene få en av de mulige mindreårige i økonomi, ledelse, lov og turisme. Alternativt, hvis deres utvalg fokuserer på IR disipliner, konkluderer de spesialiseringen i Diplomati og områdestudier.

I tillegg til dette disiplinære samarbeidet omfatter den felles kjerne flere disipliner fra det vitenskapelige feltet International Relations, undervist av et høyt kvalifisert, ungt og dynamisk akademisk personale.

Den internasjonale mobiliteten til studenter, spesielt i sammenheng med Erasmus-programmet, oppmuntres med tanke på relevansen for de fremtidige internasjonalistene. Flere workshops og andre opplæringsmuligheter arrangeres jevnlig med sikte på å berikke CV fra IR-kandidater fra UPT. Av disse hendelsene er det mulig å markere organisasjonen av kulturelle uker som inkluderer nær kontakt med karriere diplomater og FN-simuleringer - for å nevne noen få .... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Oporto Global University - Universidade Portucalense

Dette kurset tar sikte på å forberede fagpersoner som er i stand til å designe, utvikle, installere og vedlikeholde datasystemer. Studentene er forberedt på å utvikle tek ... [+]

Dette kurset tar sikte på å forberede fagpersoner som er i stand til å designe, utvikle, installere og vedlikeholde datasystemer. Studentene er forberedt på å utvikle teknologiske systemer som er i stand til å imøtekomme behovene til dagens samfunn og organisasjoner, ved hjelp av de mest moderne teknologiene. Derved sikres det at studentene samtidig master områdene av systemmodellering, programmering og databaser, datanettverk og sikkerhet.

Hvorfor velge dette kurset

Hovedformålet med UPTs Bachelor in Informatics - Programmering er å trene fagfolk med det beste programmet og et motivert og dyktig lærerpersonal, slik at studentene blir eksperter på dette feltet og er i stand til å lykkes med å gå inn på det konkurranseutsatte internasjonale markedet. Vi tilbyr deg muligheten til å utøve den teoretiske kunnskapen som er oppnådd i løpet av kurset, i inspirerende og tilstrekkelige praktikprogrammer, som vil forbedre og berike din erfaring innen teknologi-drevne områder.... [-]

Portugal Porto
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Oporto Global University - Universidade Portucalense

Bachelor i turisme vedtar en moderne tilnærming, i tråd med reiselivsbransjen. Emnet består av kjernemoduler med valgfrie moduler som passer individuelle studenters krav. ... [+]

Bachelor i turisme vedtar en moderne tilnærming, i tråd med reiselivsbransjen. Emnet består av kjernemoduler med valgfrie moduler som passer individuelle studenters krav. Praktikmodulene I og II gir studentene verdifull arbeidserfaring med partnere som spenner fra private selskaper til nasjonal, regional og lokal administrasjon. Fremme og forbedring av turistmål og innovasjon og utvikling av turistprodukter-moduler styrker disse koblingene, og utvikler studentenes evne til å innovere. Utviklingen

Den bachelorgrad akkreditert foreløpig av A3ES - Byrå for evaluering og akkreditering av høyere utdanning (Portugal)

Hvorfor velge dette kurset?

Den økende betydningen av turisme krever høyt utdannede spesialister, som er i stand til å svare på utfordringene i denne innovative sektoren med bærekraftig planlegging og utvikling, samt oppfattelsen og gjennomføringen av entreprenørprosjekter. Lærerpersonalet har sterke forbindelser til arv og kultur, og har erfaring med turisme og regional utvikling. Som et resultat er kurset praktisk og relevant, med noen klasser undervist i turisme hot-spots.... [-]

Portugal Porto
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Universidade Portucalense

International Students - Mubeen Tariq

Abertura do ano letivo 2018/19

International Student

International Student

International Chinese Students

International Student

Careers UPT 2019 (Feira do Emprego)