Les den offisielle beskrivelsen

FEP er School of Economics and Management av universitetet i Porto. Universitetet i Porto er en av de mest prestisjetunge høyere utdanningsinstitusjonene i Portugal og Europa, og har høy rangering over hele verden. Instituttet har i sine 14 skoler og forskningsenheter 30.000 studenter - hvorav 3.500 er internasjonale studenter - og nær 2300 lærere og forskere. FEP ble grunnlagt i 1953 og er siden da et mål i utdanning og forskning innen økonomi og ledelse i Portugal, som skiller seg gjennom evnen til å innovere og forny sine studieprogrammer. Det fremgår av mangfoldet og kvaliteten på sine programmer: FEP tilbyr to bachelorprogrammer (økonomi og ledelse), femten MSc-programmer innen alle relevante fag innen økonomi og ledelse - hvorav fire er undervist på engelsk - og to ph.d. programmer (økonomi og ledelse) - også undervist på engelsk. FEP har et prestisjefylt fakultet som består av 150 fakultetsledere som kombinerer et høyt faglig nivå med god undervisningsmulighet. FEP har flere forsknings sentre, hvorav to (CEF.UP og LIAADD) er rangert henholdsvis som "Very Good" og "Excellent" av FCT, det portugisiske instituttet for vitenskapelig forskning. For studieåret 2017/18 ble det registrert totalt 2.957 studenter på FEP: 1.538 studenter, 1.315 MSc studenter og 104 Ph.D. studenter. Samme år ønsket FEP mer enn 430 studenter, som kommer fra over 68 forskjellige land. FEP-studenter benytter også muligheten til å studere i utlandet i mer enn 100 FEP-partnerskoler spredt over 30 land, i noen tilfeller gi dem en dobbel grad (f. Eks. Master i Management studenter og Master i Finance studenter kan velge å fullføre en periode av studier på henholdsvis Kedge Business School og University of Kozminski, som vil tildele dem en dobbel grad). Videre tilhører FEP QTEM - kvantitative teknikker for økonomi og ledelse som samler fremragende studenter fra 18 toppøkonomiske skoler over hele verden. FEP Alumni er plassert i toppledelse stillinger i de viktigste selskapene og institusjonene i Portugal og utlandet, på tvers av alle næringer, slik at studentene får en privilegert tilgang til et ekstremt stort og beryktet bedriftspartners nettverk. Hvorfor studere på FEP?

 • U.Porto er et verdensomspennende høyt rangert universitet
 • Topp studenter
 • Undervisningskvalitet og forskningsorientert fakultet
 • FEP tilhører QTEM Master Network som samler fremragende studenter fra 18 toppøkonomiske skoler over hele verden
 • Dual degrees, Master i økonomi og doktorgrad i økonomi med Kedge Business School og FEA-USP, Kozminski University og LASER - Lombardia Advanced School of Economic Research, henholdsvis)
 • Kunnskap og faglige ferdigheter
 • Fritidsaktiviteter
 • Akademisk og profesjonell integrasjonstjenester
 • Tilgang til mange praktikplasser og rekrutteringsmuligheter
 • Notorisk og bredt alumni nettverk
 • Levende studentliv ved universitetet i Porto: sport, kultur, fritid
 • Porto har vunnet to ganger De beste reisedestinasjonene i Europa (2012, 2014 og 2017)
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University of Porto School of Economics and Management.

The Bachelor i økonomi er en grad som gir en solid teoretisk fundament innen økonomi og ledelse, samt i beslektede disipliner som regnskap, jus, matematikk, informasjonsv ... [+]

The Bachelor i økonomi er en grad som gir en solid teoretisk fundament innen økonomi og ledelse, samt i beslektede disipliner som regnskap, jus, matematikk, informasjonsvitenskap eller samfunnsvitenskap.

Studenter av EFF blir dermed utpekt til å tjenestegjøre i det området av analyse og økonomisk rådgivning, støtte definisjonen av offentlig politikk, informasjonssystemer, økonomi og ledelse i sine ulike former, strategiske og operasjonelle og finansielle funksjoner, markedsføring, drift og logistikk, eller regnskap, revisjon, styring kontroll eller skatteloven.

Studieplan tilgjengelig her: https://s.up.pt/9gxb

spesiell konkurranse for internasjonale studenter

... [-]
Portugal Porto
Kontakt skolen
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Porto School of Economics and Management.

O bacharelado em Gestão é uma uma graduação at oferece faste teoretiske domínios Formacao oss da Economia e da Gestão, bem em faglige områder som afins som Contabilidade, ... [+]

Eller bacharelado i Gestão é uma graduação som tilbyr en solid teoretisk formasjon vi dominios da Economia e da Gestão, som i lignende disiplinære områder som Contabilidade, eller Direito, til matematikk, som Ciências da Informação ou as Ciências Sociais.

Det gir estudantes FEP MACIF assim aktivert for å Funções desempenhar na området da Analise og økonomisk Consultadoria gjøre apoio definição en offentlig politikk, to sett med informação, das Finanças e da Gestao nas suas ulike Vertentes, strategisk og operativt, og nas Funções Financeira, markedsføring, da das operações og logistikk, ou da Contabilidade, revisjon, kontroll av Gestao ou fiscalidade.

Plano de Estudos Disponível her https://s.up.pt/3vkr... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk