Georgetown University Qatar

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Georgetown University i Qatar

Georgetown University i Qatar (GU-Q) er en ekstra plassering av Georgetown University, basert i Education City i Doha. Universitetet tilbyr et fireårig bachelorprogram i internasjonale saker som fører til Bachelor of Science in Foreign Service (BSFS) grad. Studentene har mulighet til å velge en av fire majors og ett av tre sertifikater.

GU-Q tilbyr også en rekke utøvende og profesjonelle utdannelsesmuligheter og fungerer som bostedssted for Georgetown University School of Continuing Studies 'Nød- og katastrofehåndteringsprogram

Georgetown University

Georgetown University ble grunnlagt i 1789 og består av et levende samfunn av eksepsjonelle studenter, fakultet, alumner og fagfolk dedikert til virkelige applikasjoner av forskning, stipend, tro og service.

Oppdrag

Georgetown University i Qatar (GU-Q) er dedikert til å oppfylle Georgetown Universitys oppdrag å fremme intellektuell, etisk og åndelig forståelse gjennom seriøs og vedvarende diskurs blant mennesker av ulik tro, kulturer og tro. Georgetowns Qatar-campus utarbeider utdanning, forskning og service for å fremme kunnskap og gi studentene og samfunnet en helhetlig pedagogisk opplevelse som produserer globale borgere som er forpliktet til å betjene menneskeheten. Vi demonstrerer verdiene til Georgetown University; forsøker å bygge videre på verdensrommet om Edmund A. Walshs utdanningstjeneste; og samarbeide med vår partner, Qatar Foundation, i sitt arbeid for å oppnå Qatar National Vision 2030 og bidra til å utvikle Qatars kunnskapsøkonomi.

Syn

Vår visjon er å bli anerkjent som den ledende akademiske institusjonen for internasjonale saker i Midtøsten ved å demonstrere ufellesskapet i undervisning, forskning og samfunnsoppsøkelse.

Hvorfor Qatar

Qatar, velsignet med en av tallene for høyeste BNP per capita i verden, ligger ved krysset mellom øst og vest. Et moderne, blomstrende land i Midt-Østen med en ambisiøs utviklingsvisjon, det gir høy levestandard, med utmerkede fasiliteter, moderne infrastruktur og en blanding av lokal og kosmopolitisk kultur. Qatar har blitt et knutepunkt for regionale og globale nettverk og møter i internasjonal diplomati, energi, finans og økonomi, media og sport.

Med dette kommer en mengde kulturelle, intellektuelle og kunstneriske hendelser og steder - inkludert slike ikoniske bygninger som Museum of Islamic Art, designet av IM Pei. Landet tilbyr et trygt og familievennlig miljø og er et flott sted å bo, studere og jobbe. Den sentrale beliggenheten gjør det også til det ideelle stedet for å utforske asiatiske, afrikanske og europeiske destinasjoner. Direkte flyvninger lenke Doha til byer over hele verden.

akkreditering

Georgetown University er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, et institusjonelt akkrediterende byrå anerkjent av den amerikanske utdanningsministeren og Rådet for høyere utdanning akkreditering. Midt-Statsregionen inkluderer District of Columbia, Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico og De amerikanske Jomfruøyene.

Georgetown Universitys Qatar campus er et ekstra sted for universitetet i Washington, DC. De akademiske programmene som tilbys i Qatar er akkreditert av Midtstatskommisjonen for høyere utdanning og anerkjent av lokale myndigheter i Qatar.

Universitetet fullførte sin godkjenningsevaluering i løpet av våren 2012. Denne prosessen finner sted hvert 10. år og gjelder for hele universitetet.

Steder

Doha

Address
Education City | P.O. Box 23689
Doha, Doha, Qatar