Les den offisielle beskrivelsen

OM STENDEN

På Stenden Qatar University of Applied Sciences vil du være velkommen i et hyggelig, forholdsvis lite miljø med en vennlig og familievennlig atmosfære, et sted å føle seg hjemme fra første øyeblikk.

Stenden Qatar University of Applied Sciences tilbyr et fireårig bachelorprogram i bedriftsøkonomi med hovedfag i turisme ledelse, internasjonal gjestfrihet ledelse og internasjonal Business og Management Studies.

Det unike pedagogiske konseptet gir deg muligheten til å skaffe ferdighetssett som skiller deg fra andre i feltet. Porteføljen av lavere grader tilbys på Stenden Qatar University of Applied Sciences har til formål å levere høyere utdanning som vil utstyre sine alumner med ferdigheter i service management feltet for å bli kompetente innovative ledere og internasjonale ledende entreprenører. Den profesjonelle grad som er strukturert rundt problembasert læringskonsept kombinert med blanding av teori og praksis, har vist seg å gjøre våre kandidater spesielt ansatt umiddelbart etter eksamen.

Programmene vi tilbyr, er de samme som de som leveres i Nederland, bortsett fra noen tilpasninger av praktiske og kulturelle årsaker. NVAO (Dutch Flemish Accreditation Organization) har akkreditert tilsvarende programmer i Nederland, og undervisningsministeriet og høyere utdanning i Qatar anerkjenner de europeiske grader levert på Stenden Qatar University of Applied Sciences.

For å fullføre de akademiske kravene til din bachelor i økonomi (BBA), har du mulighet til å studere et år i Nederland. I praksis betyr dette at du vil tilbringe enten en del av ditt andre og tredje eller hele tredje året på en av våre campussteder i Nederland.

Ved Stenden Qatar University of Applied Sciences forstår vi at studentene er like viktige for oss som universitetet er for studentene. Derfor er universitetet forpliktet til å tilby en student-sentrert tilnærming til utdanning, samtidig som den er utstyrt med flere fasiliteter for at du skal kunne nyte studiene.

Hvorfor velger du å stanse

1- Teori og praksis

Våre studenter er godt rustet til å begynne å jobbe i den virkelige verden straks etter eksamen. Våre programmer gir en god balanse mellom teori og praksis. Studentene må gjennomføre et bestemt antall timer i et praktisk miljø knyttet til kurset. Praktikoppholdet i det siste studieåret forbereder til slutt studenten for sin profesjonelle karriere.

2- Problembasert læring

Problembasert læring (PBL) er et student-sentrert instruksjonsbegrep hvor studentene sammen løser problemer og reflekterer over sine erfaringer. Kjennetegn ved PBL er: Læring drives av utfordrende, åpne problemer, studenter arbeider i små samarbeidsgrupper og lærere tar rollen som lærere.

3- Din fremtid begynner her

En Stenden University of Applied Sciences, kandidat er svært ettertraktet, og siden vår første opplæringsklasse har vi nå alumner i bank- og finansbransjen, gjestfrihet og reiselivsbransjen, Qatar Foundation, regjeringsavdelinger og jobber internasjonalt. En grad fra Stenden University Qatar åpner dører for en spennende fremtid med varierte karrieremuligheter og muligheter

4- tilnærming, filosofi og stil for utdanning

Stenden Qatar University of Applied Sciences har en svært student-sentrert tilnærming til læring og utdanning. Vår kodeks for etikk og kundeservicepolitikk sikrer at både studenter og ansatte fokuserer på hovedmålene og streber etter å utvikle hele personen. Oppgavene til våre programmer er å forberede studentene på deres fremtidige ledelsesfunksjoner i internasjonale innstillinger. Det representerer en fleksibel og bred faglig utdannelse for at kandidatene skal bli ønsket velkommen over hele verden, i alle sektorer av tjenester og serviceadministrasjon.

5- Møt verden - Grand Tour

Hvorfor utsette reiser til etter din oppgradering, når du kan gå utenlands i studiene dine? Med vår Grand Tour kan du kombinere studere med reiser og bli kjent med andre kulturer og land! Å være påmeldt ved Stenden University of Applied Sciences, gir deg muligheten til å gjøre deler av studiet ditt i Europa, Afrika, Midtøsten og / eller Asia. Enten du velger Nederland, Sør-Afrika, Qatar, Thailand eller Bali, jobber du med å få din valgte grad uten forsinkelser.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Den fireårige Bachelor of Business Administration grad i International Business and Management Studies ble utviklet i 2001 av tre europeiske universiteter med spesialiser ... [+]

Kurset

Den fireårige Bachelor of Business Administration grad i International Business and Management Studies ble utviklet i 2001 av tre europeiske universiteter med spesialisering i økonomi, service management og business. Dette samarbeidet resulterte i et internasjonalt, kulturelt tilpasningsbart og interaktivt studieprogram som gir studentene mulighet til å bli kreative innovatører, effektive kommunikatorer, avgjørende prosjektledere, informerte beslutningstakere og empatiske ledere.

Undervisningen er engelsk.

Program og aktiviteter

I løpet av det første året vil du lære om mange emner for å gi deg en bred oversikt over ferdighetene en internasjonal leder trenger. Emner som markedsføring... [-]

Qatar Doha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Denne fireårige Bachelor of Business Administration grad i International Hospitality Management er utformet for å forberede studenter som ønsker lederstillinger i gjestfr ... [+]

Kurset

Denne fireårige Bachelor of Business Administration grad i International Hospitality Management er utformet for å forberede studenter som ønsker lederstillinger i gjestfrihet og serviceorganisasjoner, både i privat og offentlig sektor. Den utmerker sin vekt ved å kombinere teori med praktisk anvendelse av konsepter og ledelsesmessige ferdigheter, med et økt fokus på internasjonalisering.

Modulets fokus er å formidle kunnskaper og ferdigheter i både servicestyring og gjestfrihetsstyring.

Undervisningen er engelsk.

Programmer og aktiviteter

I det første året blir studentene introdusert til gjestfrihets- og tjenestebransjen som fremhever de ulike aspektene av tjenester og kunden i sammenheng med tjenesten.... [-]

Qatar Doha
Kontakt skolen
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Bachelor of Business Administration grad i Tourism Management mål å gi entreprenør og ledelse ekspertise til potensielle fagfolk i turisme og tjenester industri. Det er e ... [+]

Kurset

Bachelor of Business Administration grad i Tourism Management mål å gi entreprenør og ledelse ekspertise til potensielle fagfolk i turisme og tjenester industri. Det er en blanding av teori, spesialkunnskap og praksis på dagens ledelsesproblemer innen lokale, regionale, nasjonale og internasjonale turismeforetak og serviceorganisasjon.

De ulike studieformene i programmet er utformet for å gi de nødvendige ferdighetene og tilliten til elevene til å enten utvikle egne virksomheter eller bli ledere i en bransje med konstant behov for kvalifiserte ledere. Dette er et spesielt nisjeområde for Qatar, da det forbereder seg til å være vertskap for fotballkampen i 2022 i tillegg til sin visjon om å posisjonere seg som et turistmål.... [-]

Qatar Doha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk