Les den offisielle beskrivelsen

American Hotel Academy ble grunnlagt i 2007 i Brasov, Romania som den første internasjonale hotellforvaltningsskolen i landet med hovedformålet med å tilby utdanning

Vi tror på å blande profesjonelt orientert utdanning med tilpasset opplæring i internasjonal sammenheng i en rekke ledelsesdisipliner innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Dette er grunnlaget for skolen er bygget, og slik hjelper vi våre studenter med å nå sine karrieremål.

Våre studenter lærer for tiden av 30 internasjonale fakulteter, alle erfarne fagfolk eller master og ph.d. utdannede lærere. Klasser og praktiske økter foregår i skolen, sentrum Brasov, en vakker middelstor by som ligger i hjertet av landet, mens industriplasseringer tilbys hovedsakelig i USA og Europa.

Etter å ha gjennomført det første internasjonale høyere utdanningsprogrammet i gjestfrihetsstyring i Romania, øker skolen nå sitt internasjonale fokus ved å åpne sine dører for internasjonale studenter og ved å sette opp et annet studieksentrum i New York.

Det endelige resultatet vi satser på er en global gruppe av alumner som vil bli fremtidige bedriftsledere og gründere som vil utvide og gjenoppfinne gjestfrihetsbransjen.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oppdrag

American Hotel Academy har som mål å fremme profesjonelt orientert utdanning og anvendt ferdighetsopplæring med et internasjonalt perspektiv i en rekke forvaltningsprosesser innen gjestfrihet som ikke er tilgjengelig hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Vi er forpliktet til å forberede våre studenter til å lykkes på det globale markedet.

Dette oppnås ved å blande akademisk rigor med faglig opplæring og kulturell mangfoldsbevissthet mens du konsentrerer deg om vår faglige og personlige vekst.

Vår oppgave kaller oss for å oppmuntre til nærere bånd med næringen, for å fremme engasjement for service, for å få ledelse, å inspirere lidenskap for kreativitet og entreprenørskap og for å feire multikulturelt mangfold.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

American European Education

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbys av TASTE Culinary Business Academy i et partnerskap med Manchester Metropolitan University. Å være vellykket i ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management tilbys av TASTE Culinary Business Academy i et partnerskap med Manchester Metropolitan University.

Å være vellykket i gastronomiens verden krever et høyt nivå av kulinarisk ferdighet og bevissthet om forretningsinnsikt fra en person. Kvalifikasjonen gir muligheten til å utvikle din lidenskap for mat og kulinarisk kunst, samtidig som studenten gjør oppmerksom på kravene til vellykkede forretnings- og entreprenørskaps ambisjoner.

Kulinariske ferdigheter utvikles fra matlaging til oppretting mens mastering hvert nivå som kreves for å bli en profesjonell kokk.

Bedriftsinnsikt er utviklet gjennom eksponering for forretningsprinsipper, ledelse og økonomisk planlegging.... [-]

Romania Brașov
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
American European Education

Programmet kombinerer ledelsens vitenskap med kunst av gjestfrihet ved å blande teori undervist i klasserommet med praktisk opplæring i skolen eller vertsselskapene. Derf ... [+]

Dette programmet tilbys av American Hotel Academy i akademisk partnerskap med Manchester Metropolitan University. Dette er et karriereorientert 3-årig program med fokus på detaljene for drift av hotellvirksomhet.

Programmet kombinerer ledelsens vitenskap med kunst av gjestfrihet ved å blande teori undervist i klasserommet med praktisk opplæring i skolen eller vertsselskapene. Derfor får studentene ikke bare den nødvendige kunnskapen, men de faglige og ledende ferdighetene som gjør dem i stand til å påta seg viktige roller i neste generasjon av gjestfrihetsfagfolk.

Viktige punkter:

Programmet er undervist på engelsk.programstruktur: tre års klasseromstudie med 8-16 måneders betalte internasjonale internships.fakultet: internasjonal mastergrad og ph.d. utdannede lærere, næringslivsledere og utøvereProgrammet inneholder også: gjestelærere, studieturer, karriereutvikling og veiledningstjenester.Mellomliggende sertifikater tildeles når studentene utvikler seg gjennom ulike stadier av programmet.Bachelor-graden er tildelt av Manchester Metropolitan University.studieavgift: lavere enn de som er belastet av lignende skoler i Vest-Europa eller USA; Studentene drar også nytte av stipend og økonomisk bistand planer.... [-]
Romania Brașov
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk