Les den offisielle beskrivelsen

Polyteknisk universitet Timisoara (UPT) Er et av de største tekniske universitetene i Sentral- og Øst-Europa. Det ble grunnlagt i 1920 som et svar på behovet for ingeniører i sammenheng med posten i den økonomiske oppgangen i første halvår. I løpet av over 95 års eksistens, Polyteknisk universitet Timisoara Produsert over 123 000 ingeniører, høyt verdsatt på nasjonalt og internasjonalt nivå for deres kompetanse.

Studiene er organisert i henhold til Bologna-systemet. Over 12000 studenter er registrert på ulike nivåer (Bachelor, Master, Doctoral and Postdoctoral), mens ca. 700 lærere og ca. 500 administrative og hjelpepersonell arbeider innenfor rammen.

Politehnica University Timisoara har 10 fakulteter: Fakultet for arkitektur og byplanlegging; Fakultet for automatisering og databehandling; Fakultet for ingeniørfag; Fakultet for kommunikasjonsvitenskap; Fakultet for elektrisk og maktteknikk; Fakultet for elektronikk, telekommunikasjon og informasjonsteknologi; Fakultet for industriell kjemi og miljøteknikk; Fakultet for ledelse i produksjon og transport; Fakultet for maskinteknikk; Fakultet for ingeniørfag i Hunedoara.

Polyteknisk universitet Timisoara eier en pedagogisk og forskningsinfrastruktur - bygninger og utstyr - kan sammenlignes med de mest prestisjetunge europeiske universiteter. Viktige investeringer ble gjort i løpet av de siste årene. Studentene i Politehnica Universitet Timisoara har til disposisjon en moderne student campus, bestående av to kafeer og 16 studentboliger med over 5 500 overnattingsplasser. Alle 1800 studentrommene er innredet, har Internett-tilkobling og kabel-TV.

Universitetet har Over 250 bilaterale Erasmus + avtaler og mer enn 100 rammeverk samarbeidsavtaler med universiteter fra hele Europa, men også fra Asia, Afrika, Nord-og Sør-Amerika. Hvert år reiser mer enn 200 studenter en studie eller industriell plassering i utlandet, mens over 100 studenter fra partnerinstitusjoner kommer til å studere eller gjøre en industriell plassering under tilsyn av en UPT-koordinator.

Du har til disposisjon et omfattende utvalg av campusfasiliteter for å gjøre oppholdet ditt på UPT så hyggelig og produktivt som mulig.

Visumsupport. Institutt for internasjonale relasjoner gir informasjon og støtte din søknad for å skaffe visum og oppholdstillatelse. • OVERNATTING. Vi garanterer rimelig hybel for alle internasjonale studenter. Rommene har Internett, TV-kabel, kjøleskap, møbler og sengetøy, og deles av 2 eller flere studenter. Bad, vaskerom, lesesaler og kjøkken deles også. Alle boligene er innen gangavstand fra UPT bygninger og sentrum. Overnatting i boligene kan gis tidligst 4 dager før begynnelsen av studieåret.

dining tjenester. Studenter kan kjøpe måltid bilag for student kafeteriaer. Hver kupong sikrer ett måltid til en pris på ca. 2 EUR. I student campus vil du også finne et supermarked, diverse dagligvarebutikker og et bredt utvalg av restauranter. De fleste studentboliger har automater.

MEDISINSK BEHANDLING. Studentpolyklinikken ligger på Student Campus og gir gratis medisinsk kontroll og behandling i generell medisin, internmedisin og ekkografi, dermatologi, familieplanlegging, gynekologi, otorhinolaryngologi, oftalmologi. Studenter kan også bli henvist til spesialister på andre områder når det er nødvendig.

SPORTSENTER. Det er to idrettshaller tilgjengelig for UPT studenter og ansatte. Du vil ha tilgang til treningshall, utendørs fotballbaner, løpebane, dekket mini-fotballbaner, innendørs og utendørs svømmebasseng med badstue og trimutstyr, basketball og volleyballbaner, bitumen og tartan tennis felt.

BIBLIOTEK. The Central Library of Polyteknisk universitet Timişoara har en omfattende samling av bøker og publikasjoner, samt relevante vitenskapelige databaser. Reading mellomrom, små gruppe arbeidsrom, data arbeidsområder og relaterte tjenester er tilgjengelige for bibliotek kortholdere. En studie hall med biblioteket er åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

VELKOMMEN EVENTS. Utvekslingsstudenter er forventet å ankomme en uke før begynnelsen av studieåret. Velkomst aktiviteter hjelpe studentene oppdage byen og universitetet, tjenestene og mulighetene de kan bruke mens du blir registrert på UPT. Internasjonale studenter bør delta på åpningen av studieåret og velkommen møte organisert i sitt fakultet, samt arrangementer i regi av Institutt for internasjonale relasjoner.

ANDRE TJENESTER For UPT studenter inkluderer: akademiske mentorer for hele studietid, karriere rådgivning og karriere messer, en e-postadresse som kan brukes til å logge inn på eduroam (tillater gratis Internett-tilkobling i 74 land), gratis offentlig transport i Timisoara for studenter under 26 år og for PhD-studenter under 30 år, gratis togbilletter innen rumensk, rabatter for kulturelle arrangementer.

TOPP 10 grunner til å velge UPT:

 1. Valuta for pengene. Undervisningsavgift for både rumenske og internasjonale studenter er rimelig og rimelig. Stipendier basert på akademisk prestasjon, eller økonomisk behov er også tilgjengelige.
 2. Utmerket infrastruktur for undervisning og forskning. Universitetet gjør stadig investeringer for å oppdatere sin infrastruktur.
 3. Stort utvalg av studieprogrammer. UPT tilbyr studieprogrammer undervist på flere språk i et bredt spekter av fagområder.
 4. Høykvalitets EU-grad. Akkreditert, internasjonalt anerkjente studieprogrammer undervist i engelsk, tysk eller fransk.
 5. Høy ansettelsesevne av kandidater. Vi har sterke forbindelser med bedriftsmiljøet og tilbyr faglig relevante studieprogrammer med gode karrieremuligheter etter eksamen.
 6. Full støtte under studiene. Fri tilgang til alle universitetets fasiliteter, faglig veiledning og karriereveiledning.
 7. Kompakt, vennlig, sentralt beliggende campus. Studenthjem, kafeteriaer, idrettshall, biblioteket, foredragshallene og laboratoriene ligger alle i et kompakt område i nærheten av sentrum.
 8. Flott beliggenhet. Timişoara er en trygg, morsom og kulturelt variert by med et levende kunstnerisk liv og et dynamisk næringsliv. Over 40000 rumenske og internasjonale studenter studerer her for å nå sine karrieremål.
 9. Internasjonalt utsikter. Vi gleder oss over studenter og gjestelærere fra et bredt utvalg av land, og tilbyr våre studenter mulighet til å få stipend til å studere eller utføre internship i utlandet hos en av våre partnerinstitusjoner.
 10. Sterke studentforeninger. Studentforeningene organiserer mange sosiale, akademiske og karriere arrangementer. Studentrepresentanter er involvert i beslutningsprosesser fra universitetet.
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Rumensk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Politehnica University Timisoara

Datamaskiner er faktisk et fremtidsfelt, noe som gir oss kanskje de fleste muligheter til å transformere forestillte teknologier til virkelighet. Informasjonsteknologi ha ... [+]

Generell informasjonKrav: Baccalaureat (eller tilsvarende)Varighet: 4 år (8 semester)Undervisningsspråk: EngelskStudieform: HeltidProfesjonell tittel for kandidatene: Bachelor Diploma og tittel av ingeniørKort introduksjon

Datamaskiner er et fremtidsfelt som gir flest muligheter til å transformere imaginære teknologier til virkelighet. Informasjonsteknologi har revolusjonert naturvitenskap, ingeniørfag og medisin; Hele nye områder, som kunstig intelligens, eller forestillinger som virtuell virkelighet, har dukket opp. Datamaskiner og IT er nødvendig i vår daglige infrastruktur: biler, banksystemer og telekommunikasjon. Vi er avhengige av disse, og de må utformes for å fungere uten feil, effektivt og sikkert.... [-]

Romania Timișoara
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Politehnica University Timisoara

Det globale arbeidsmarkedet har en akutt etterspørsel fra elektronikk-, telekommunikasjons- og informasjonsteknologispesialister. Det er anslått at bare 80% av denne ette ... [+]

Generell informasjon Krav: Baccalaureat (eller tilsvarende) Varighet: 4 år (8 semestre) Undervisningsspråk: Engelsk Form av studier: Heltid Yrkestittel for nyutdannede: Bachelor diplom og tittelen ingeniør Kort introduksjon

Det globale arbeidsmarkedet har en akutt etterspørsel fra elektronikk-, telekommunikasjons- og informasjonsteknologispesialister. Det er anslått at bare 80% av denne etterspørselen er dekket for øyeblikket.

Læreplanene for dette 4-årige heltidsprogrammet på engelsk ble utformet i samarbeid med selskaper. Undervisning og læring er basert på moderne metoder, spesielt med hensyn til praktiske aktiviteter. På slutten av programmet vil du:... [-]

Romania Timișoara
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Politehnica University Timisoara

Bachelorprogrammet Civilingeniør er et 4-årig heltidsstudium på engelsk, som gir deg følgende ferdigheter og kunnskaper: design- og vedlikeholdsarbeid, geologiske og geot ... [+]

Generell informasjon Krav: Baccalaureat (eller tilsvarende) Varighet: 4 år (8 semestre) Undervisningsspråk: Engelsk Form av studier: Heltid Yrkestittel for nyutdannede: Bachelor diplom og tittelen ingeniør Kort introduksjon

Civilingeniør er et internasjonalt yrke som involverer å designe, bygging av nye bygninger, samt forbedring av eksisterende konstruksjoner. De bachelorprogrammet i Civil Engineering Er 4 års heltidsstudium undervist på engelsk, som gir deg følgende ferdigheter og kunnskaper: design og vedlikeholdsarbeid, geologiske og geotekniske studier, byggemetoder og byggematerialer, byggeplassorganisasjon, samt bruk av spesifikke dataprogrammer . Den tekniske og fagspesifikke kunnskapen og forståelsen våre studenter gir dem bedre karrieremuligheter, både i Romania og i utlandet. I en stadig skiftende og globaliserende verden representerer dette en veldig sterk grunn til å velge Civil Engineering ved Politehnica University Timisoara.... [-]

Romania Timișoara
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
2 Piaţa Victoriei
Timișoara, Timiș County, RO-300006 RO