Baltic Humanitarian Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Baltic Humanitarian Institute (BGI) - En moderne utdanningsinstitusjon, implementerer de høyeste kvalitetsprogrammer, videreutdanning og ytterligere faglig utdanning.

institusjon status bekreftet av lisensen av føderale tjenesten for tilsyn for lærerutdanning og naturvitenskap. Tilstedeværelsen av offentlig godkjenning gjør institusjonen til å utstede stats diplomer til nyutdannede.

Baltic Humanitarian Institute (BGI) - er en privat utdanningsinstitusjon som, tilsvarende statlige utdanningsstandarder, Trains spesialister innen høyere første, andre, høyere, samt ytterligere faglig utdanning.

Avdelinger ved instituttet:

Fakultet for økonomi og ledelse; Juridiske fakultet; Det psykologiske fakultet; Den andre høyere utdanning; Fakultet for ekstra utdanning.

rektor oppgave BGI er en konkurransedyktig problemet, faglig kompetente fagfolk som har utmerket nivå av praktisk og vitenskapelig kunnskap. For å oppnå dette målet, den maksimale Institute forbedret til fordel for sine elever.

BGI institutt utdanner spesialister på områder som økonomi, kommunal og offentlig administrasjon og ledelse.

Instituttet arbeider høyt kvalifiserte lærere og utøvere, Som tillater oss å garantere kvalitet opplæring høy.

For øyeblikket har de baltiske Institute of Humanities i St. Petersburg utviklet materiell og teknisk base, som gjør det mulig å håndtere alle elevenes læringsspørsmål på nåværende nivå, en spesiell datakurs og andre spesialutstyrte klasserom og bibliotek, som inneholder de nyeste lærebøkene, og vitenskapelige tidsskrifter.

Institutt konkurranser hvert år, samt konferanser som gjør elevene til å utvikle og forbedre sine kunnskaper og ferdigheter. En annen funksjon i BGI er tilgjengeligheten av pre-universitet opplæring og videreutdanning, som inkluderer: kurs for faglig utvikling, opplæring, forberedelse til eksamen, spesielt eksamens og eksamenskurs. På grunn av slike kjennetegn ved institusjon for høyere utdanning, vil en kandidat eller student være mye enklere å passere staten eksamen og teste deg selv og din styrke i valgt retning.

Institute BGI utvikler hele tiden, åpne opp nye prestisjetunge spesialitet som gjør det mulig å utvikle samarbeidet med vestlige partnere på et høyere nivå. Dette gjør at nyutdannede til BGI praktisk opplæring i utlandet og motta internasjonalt sertifikat, som vil bli etterspurt i arbeidsmarkedet spesialist.

Utdanning i Øster Humanitarian Institute

På BGI, følgende former for utdanning:

dag; deltid; korrespondanse; muligheten for opplæring for den enkelte læreplanen.

På grunn av dette mangfoldet av former for opplæring i Øster Humanitarian Institute, alle kan velge den som passer ham best, samt å kombinere studier og arbeid, om nødvendig.

Studenter som ikke snakker russisk språk, for å melde deg på kurs / programmer vil bli innvilget en ettårig innføringskurs i russisk språk.

Studenter som ikke snakker russisk vil bli utstyrt med en ett års innføringskurs i russisk språk før han startet på graden kurs / programmer.

Steder

Saint Petersburg

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russland
Telefon
+8 800 770 03 80

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss