Financial University under the Government of the Russian Federation

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den føderale statsfinansierte utdanningsinstitusjon for høyere utdanning " Financial University under the Government of the Russian Federation " er en av de eldste russiske høyere utdanningsinstitusjoner hvor økonomikunnskaper, økonomikunneleksperter, økonomer, IT-eksperter, matematikere, sosiologer og politiske forskere er opplært.

Universitetet har kommet langt. Det har utviklet seg fra et institutt og en finans og bank spesialist trening akademi til et stort forsknings- og utdanningssenter. I dag er det 14 fakulteter basert i Moskva og 6 fakulteter basert på universitetsgrenene, 60 undervisningsavdelinger, 3 videreutdanningsavdelinger, 10 samarbeidsavdelinger, opprettet i samarbeid med arbeidsgiverne og 86 avdelinger basert på universitetsgrenene, 10 institutter, inkludert Institutt for korrespondansestudier og åpen utdanning, Institutt for utviklingsprosjekter, Institutt for kortsiktige programmer, 4 institutter som tilbyr videreutdanningsprogrammer, 3 forskningsinstitutter, 3 høyere skoler, 4 forsknings- og utdanningsentre, 2 utdanningsforskningslaboratorier og 2 utdanningslaboratorier og 2 høgskoler. Det er 29 universitetsgrener (inkl. 14 grener som tilbyr høyere utdanningsprogrammer, 4 grener som tilbyr høyere utdanningsprogrammer og post-videregående opplæringsprogrammer og 11 grener som tilbyr etterutdanningsprogrammer).

Finansuniversitetet er en av de ledende russiske høyere utdanningsinstitusjoner. Det har tilbudt 12 bachelorgradsprogrammer med 28 konsentrasjoner; 11 masterstudier med mer enn 50 konsentrasjoner; 9 post-videregående opplæringsprogrammer, 10 МВА programmer og 108 avanserte opplærings- og profesjonelle utviklingsprogrammer.

Konkurransen om studentstedene ved Universitetet er ganske hard da universitetet sikrer høy kvalitet og universitetsutdannede har gode sysselsettingsmuligheter og karrieremuligheter etter oppgradering.

Finansuniversitetet har implementert og forbedret opplæringsordningen basert på tilgjengeligheten av ulike læringsbaner i og modus for kontinuerlig utdanning. Systemet omfatter post-videregående opplæringsprogrammer, samt bachelor-, master- og spesialistprogrammer.

Kvaliteten på tilbudet tilbys av Universitetet er allment anerkjent og skyldes det høyt kvalifiserte lærerarbeidet ansatt. Pr. 1. januar 2016 er det 1.545 lærerpersonale som er basert i Moskva, inkludert 1.214 innehavere av akademiske grader. Antallet inkluderer 340 doktorgrader og 874 innehavere av ph.d. grader. Det er 815 lærerpersonale som har akademiske titler (inkl. 237 Professorer, 560 lektorer og 18 seniorforskere).

Nye lærings teknologier

Universitetet har begynt å introdusere slike "Bologna-prosessinducerte" læringsmoduser og metoder i læringsprosessen som modulbaserte læreplanmodeller (som skal erstatte lineære læreplanmodeller), mobile læringsgrupper og et veiledningssystem. Besøkende professorer og eksperter tilbyr forelesninger (inkl. Forelesningene på engelsk gitt av professorer fra utenlandske universiteter). Studentrangeringssystemet har blitt forbedret. Nye undervisningsteknikker brukes (casestudier, forretningsspill og rollespillbaserte strategier, problemløsende oppgaver, etc.); e-bøker og undervisningshjelpemidler, CDer, multimedieteknologibaserte programmer (treningsfirmaer), e-biblioteker er dannet ved ulike avdelinger, et virtuelt laboratorium ved Institutt for finansiell ledelse er operativ; Datatestteknologi brukes til testing.

Det ict-baserte systemet brukes i fjernundervisningsmodus når du trener elever av avanserte treningsprogrammer.

Opptakskampanjen for utenlandske studenter for 2018/2019 studieår har startet!

✔️ Søk på bachelorstudier

✔️ Søk etter masterstudier

✔️ Søk på postgraduate grad programmer

Steder

Moskva

Address
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskva, moskva, Russland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss