North-Caucasus Federal University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University er den høyest profilerte høyere utdanningsinstitusjonen som ligger i Sør-Russland, Stavropol-regionen. Nordkaukasus ligger mellom Svartehavet i vest og Kaspiasjøen i øst, og Stavropol-regionen som en betydelig del av Nordkaukasus er en av Russlands mest pittoreske regioner. Stavropol by er et kulturelt, forretnings- og multinasjonalt senter i regionen som kombinerer sjarmen til en atmosfærisk by med sine mange torg, parker, store skogsområder, behagelig klima og den raske livrytmen til det moderne byområdet.

North-Caucasus Federal University (NCFU) er et unikt vitenskapelig og akademisk senter som nærmer seg konkurransespesialister med høye personlige og kulturelle verdier, kreative tankegang og vilje til konstant utvikling.

Oppdraget til NCFU er å gi unike muligheter på akademiske, vitenskapelige og kulturelle områder som forbereder fremtidige ledere som kan bidra positivt til utviklingen av landet og verden.

North-Caucasus Federal University har to grener - i Pyatigorsk og Nevinnomyssk - og 9 institutter: Institutt for humaniora, Institutt for matematikk og naturvitenskap, Institutt for biovitenskap, Institutt for lov, Institutt for økonomi og ledelse, Institutt for utdanning og samfunnsvitenskap , Institutt for olje og gass, Institutt for informasjonsteknologi og telekommunikasjon og Institutt for ingeniørfag.

Forskningsaktivitet i NCFU utføres i 29 vitenskapelige utdanningsinstitusjoner, 33 vitenskapelige laboratorier og 2 studentdesignbyråer, 26 vitenskapelige skoler og 47 fagområder. Universitetet sysselsetter 1626 lærere, inkludert 229 leger og 1090 kandidater for vitenskap. Det er nær 25 000 personer som representerer 86 nasjonaliteter og etniske grupper fra 81 regioner i Russland, inkludert 1656 internasjonale studenter fra 56 land.

Det vitenskapelige biblioteket i North-Caucasus Federal University er rangert blant de beste og største universitetsbibliotekene i Russland med mer enn 2,5 millioner enheter. Biblioteket gir tilgang til mange pedagogiske ressurser og holder abonnementer på både russiske og utenlandske tidsskrifter. Biblioteket fylles opp med oppdatert pedagogisk og vitenskapelig litteratur hvert år. Universitetskatalogen oppdateres jevnlig. Hver NCFU-student har full tilgang til alle bibliotekets ressurser.

NCFU skaper de beste forholdene for studenter for en produksjonsprosess for å skaffe seg kunnskap med å sikre komfortabel innkvartering i forkant. Det er 8 sovesaler i Stavropol og en ekstra i Pyatigorsk som gir boliger for over 2500 studenter. En av de nyeste sovesaler ble bygget spesielt for internasjonale studenter.

Universitetssykehuset har det nyeste utstyret for å overvåke helsen til NCFU-ansatte og studenter. Et team av spesialister som består av optometrist, nevrolog, generell lege, tannlege, otolaryngolog og nødlærere står til rådighet for å yte medisinsk hjelp og støtte.

Å tilby høy kvalitet catering service er en av prioritetene på NCFU med moderne kjøkkenutstyr og teamet av høyt profesjonelle kokker. Universitetets kantiner, snackbarer og kafeer holder sult i sjakk mens elevene er på vei av kunnskap. Hver bygning er utstyrt med en spisestue og en buffé.

De kreative studioene som NCFU-student er engasjert i, inkluderer 2 vokalstudier, 6 danseteam, 2 studentteater, 4 frivillige grupper, 12 KVN-komedier . Utvalget av sportsaktiviteter er også omfattende: 14 idrettsforeninger, 10 idrettshaller, treningsrom, treningssenter og svømmebasseng.

Steder

Stavropol

Address
355017, г. Ставрополь, ул. Пушкина, 1
Stavropol, Stavropol Krai, Russland