Read the Official Description

ibs

Om oss

Institutt for bedriftsstudier (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moscow) i RANEPA vært ledende på det russiske bedriftsmarkedet. IBS-Moscow er en handelshøyskole som driver en RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moscow ble grunnlagt i 1988 i Moskva State University of International Relations nasjonalt kjent for sterk internasjonal kompetanse. I 1994 ble IBS-Moscow overført til RANEPA og ble sin homogene strukturelle enhet.

En kombinasjon av den internasjonale kompetansen til Moscow State University of International Relations og RANEPAs rike erfaring med å forberede dyktige ledere og ledere har bidratt til bred anerkjennelse av IBS-Moskva i Russland og CIS-landene. Som collegiate business school og RANEPAs strukturelle enhet har vi tilgang til de menneskelige og materielle ressursene som kreves for å sikre høy kvalitet på våre læringsprogrammer. Nesten 30.000 av våre kandidater er aktive medlemmer av IBS-Moskva Alumni Association. Alle våre studieprogrammer er russiske regjeringsakkrediterte. Våre deltid MBA og EMBA programmer er akkreditert av Association of Masters i Bedriftsøkonomi (AMBA International). ibs

Vårt oppdrag

Oppdraget til IBS er å utdanne og danne den nye generasjonen av en sosialt ansvarlig entreprenør- og lederelitt i Russland og for å fremme russisk forretningsutdanning. Den eldste og mest anerkjente handelsskolen i Russland

 • Grunnlagt i 1988.
 • Lederen av russiske handelsskolerrangeringer.
 • Markedsrettet forretningskole (85% av programmene er åpne programmer).
 • Prestisjefylt internasjonal og nasjonal akkreditering.

En av de største skolene i RANEPA 4 avdelinger, 7 stoler, 4 sentre, over 20 programmer, 13 dobbeltgradsprogrammer. IBS har over 2000 studenter, 200 fakultetsmedlemmer og 15000 alumni.

Internasjonal og nasjonal anerkjennelse Alle EMBA og MBA-program i IBS har internasjonal akkreditering av AMBA International og National Accreditation Council for Management and Business Education (NACBME), er på toppstillinger i handelsskolens rangeringer.

IBS er på toppen av Business School rankings Eduniversal Rangering: 2011-2018. Russisk nasjonal handelsskole rangering: 2012 -2018. 160 IBS-kandidater og fakultet er inkludert i listen "ТОП-1000 Russian managers". I den interne RANEPA-vurderingen IBS i den øverste gruppen RANEPA Business Schools, og EMBA og MBA-programmene har den høyeste rating på 6 stjerner.

En komplett syklus av bachelor- og forskerutdanning Fra bachelorprogram til ledende utdanning. Det totale antall studenter og deltakere på bachelor, master, МВА, Executive МВА, og profesjonelle omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Endre, men vær sant for deg selv. Nøkkelfaktoren som sikrer IBS ledende stillinger er evnen til å forandre, samtidig som den holder seg til seg selv - tilpasser seg endringsmiljøet på det pedagogiske markedet, holder opp de beste tradisjonene og høy kvalitet på sin programmer. Den akademiske konsulenten for MBA-programmer av IBS er Ichak Adizes, en av verdens ledende eksperter innen ledelse og ledelse.

Over 30 000 alumni ble IBS Alumni Association for å lette kommunikasjon og samarbeid med og mellom alumni. I dag forener IBS alumni forening høyt kvalifiserte russiske ledere, ledere og fagfolk, som har uteksaminert fra IBS siden 1988.

Markedsorienterte forretningsskole IBS postgraduate programmer har nært samarbeid med ledende selskaper, som også bidrar til konsulent- og forskningsprosjekter. Dette gjør at IBS umiddelbart kan identifisere nye trender og holde seg tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mot mellomstore og store bedrifter, som danner grunnlaget for Ruslands sivile samfunn. IBS-programmer er høyt ansett av russiske markedsorienterte virksomheter (85% av IBS-studentene kommer fra det åpne markedet).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Vurderinger og rangeringer

 • Bedømmelse Eduniversal TOP Business School Siden 2014 har IBS blitt rangert i de 4 Palms of Excellence kategori TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Ifølge Eduniversal rating agency i 2016-2018 IBS programmer er blant verdens beste programmer. I fem påfølgende år har IBS Executive MBA i strategisk ledelse og ledelse blitt rangert blant de topp 10 EMBA-programmene i Øst-Europa. MBA ble rangert blant de topp 10 MBA-programmene i Øst-Europa i 2016-2017 ifølge Eduniversal.
 • Eduniversal Master I Internasjonal Ledelse IBS Master I International Management ble rangert nr 6 i Eduniversal Best Masters i Øst-Europa i 2015-2016 listen. I fem påfølgende år har IBS Master i internasjonal ledelse blitt rangert blant topp 10 masterprogrammene i Øst-Europa.
 • I sju år på rad har IBS vært på toppen av Russlands nasjonale handelsskole vurdering! I syv år på rad har IBS vært på toppen av Russlands nasjonale handelsskole vurdering. Institutt for bedriftsstudier er øverst på rating diagrammer i kategoriene "inntektsøkning og karriereutvikling". Den nasjonale karakteren av russiske handelshøyskoler utføres av den russiske MBA Alumni League og et landsdekkende rekrutteringsbyrå Job.ru og ble utgitt av avisen Izvestia i 2010-2014, Secret Firmy portal 2015 og RBKs nyhetsportal 2016 - 2018.
 • Økningen i personlig inntekt for IBS-kandidater er den raskeste i Russland. Ifølge uavhengige studier av et landsdekkende rekrutteringsbureau Job.ru og Russisk MBA Alumni League, bidrar en MBA-grad til betydelig karriereutvikling og personlig inntektsøkning. IBS MBA-grad er øverst på ratinglisten. IBS-kandidaternes personinntekt har økt i gjennomsnitt med 69% innen 2-4 år etter eksamen. Resultatene av studien ble publisert av kommersial.ru, MBA.su og rbc.ru webportaler.
 • Vurdering av den russiske lederforeningen "Topp 1000 russiske ledere" På et individuelt nivå, mellom 2001 og 2018, ble 160 IBS-kandidater og lærere sitert av den russiske lederforeningen i sine "Topp 1000 russiske ledere" vurderinger. Dette gir upartisk bevis på effektiviteten av IBS-programmer.

IBS-Moscow er et aktivt medlem av foreninger:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admissions Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • Nasjonal Akkreditering Råd for næringsliv og ledelse utdanning (NACBME)
 • Russisk Forening for Bedriftsutdanning (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Programs taught in:
Engelsk
Address
Moscow, Moskva, Russland
Telefon
false