Read the Official Description

Sør-Ural delstatsuniversitet er sentrum for utdanning, vitenskap, kultur og sportslige aktiviteter i byen Chelyabinsk og regionen.

Grunnlagt i 1943 som Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, ble universitetet omorganisert til Chelyabinsk Polytechnic Institute i 1951, og i 1990 ble det Chelyabinsk State Technical University. Siden 1997 er universitetet kjent som Sør-Ural delstatsuniversitet. I 2010 ble det tildelt status som National Research University.

Universitetet er rangert som en av de topp 10 blant 96 russiske universiteter i henhold til vurdering utarbeidet av departementet for utdanning og vitenskap i den russiske føderasjonen. Det er også medlem av russiske universiteter 'Alpha League, som er en topp del av rating blant alle universitetene i landet.

I dag er Sør-Ural State University består av 32 fakulteter og 142 avdelinger lokalisert i Chelyabinsk, i tillegg til 2 filialer i andre byer. Strukturen i universitetet omfatter også fire videregående yrkesfaglige institusjoner, militære utdanning og høyskole forberedende fakulteter, to spesielle fakulteter faglig utvikling og kompetanseheving for universitetsgrad spesialister, en Institute of International Education, en videreutdanning Institute og en åpen og fjernundervisning Institutt. Universitetet sammen med sine grener tall rundt 50 000 studenter (heltids, deltid og kveld utdanning kombinert).

Pedagogiske prosessen på universitetet med sine grener støttes av over 5000 lærere og offiserer, inkludert mer enn 360 professorer, leger av vitenskap, 1200 førsteamanuenser, kandidater av vitenskap, 5 fullverdige medlemmer av Det russiske vitenskapsakademiet, 9 tilsvarende medlemmer av RAS , 2 akademikere og 4 tilsvarende medlemmer av andre statlige akademier, og over 170 medlemmer av utenlandske og russiske akademier.

banner

Nåværende universitet lisens tillater Sør-Ural State University for å gi:

  • 245 høyere yrkesfaglige utdanningsprogram (Specialists, bachelor- og masterprogrammer);
  • 37 videregående yrkesfaglige utdanningsprogram;
  • 22 elementære yrkesfaglige utdanningsprogram.

Universitetet tilbyr også etterutdanningstilbud i 86 akademiske fagretninger, doktorgradsprogrammer i 12 majors, og legger til rette for 18 avhandlingen komiteer som undersøker doktorgrads- og kandidatens avhandlinger.

College forberedende fakultet består av skolen i matematikk og fysikk, og et senter for utdanning for begavede barn. SUSU samarbeider med over 20 skoler og 10 tekniske skoler. Universitetet deltar aktivt i en vitenskapelig og sosialt program for ungdom og skoleelever, "skritt inn i fremtiden". Ved initiativ fra Sør-Ural State University, den russiske foreningen av det internasjonale programmet "Odyssey of the Mind" er laget, og Chelyabinsk i mange år har vært representerer landet vårt i denne foreningen.

rt

Universitetet betaler mye oppmerksomhet til alle typer praksisplasser og ansettelse av nyutdannede. Grunnlagt i 2005, Institutt for praksisplasser og Ansettelse av Nyutdannede støtter koordinering av alle universitetsavdelinger og virksomhet samhandling og av den føderale byrå for opplærings- og sysselsettingsinstanser, tilbyr metodisk støtte for praksisplasser, utfører jobben markedsundersøkelser, og organiserer driften av fakultetet komiteer som letter ansettelse av graduates.The universitetet har konkludert med mer enn 400 samarbeidsavtaler med store bedrifter i Chelyabinsk og Chelyabinsk-regionen.

Sør-Ural State University engasjerer seg aktivt i vitenskapelig forskning og prosjektaktiviteter. Følgende organisasjoner opererer på grunnlag av universitetet: Radioelectronic og digitale systemer forskningsinstitutt, Institutt for kjemisk problemer av industriell økologi ved Russian Academy of Natural Sciences, "FESTO" Urlas Automation Center, FoU-produksjon instituttet "Engineering og teknologi for utdanning" , Chelyabinsk forskningssenter ved Ural Branch of Russian Academy of Sciences, 10 Institutional Academic laboratorier. Over 50 skoler tanke har dannet og nå opererer ved universitetet.

I 2010 SUSU ble tildelt National Research universitetsstatus. Utvikling prioriteringer Sør-Ural State University (National Research University) inkluderer: energisparende i sosiale tjenester; effektiv energibruk og ressursbruk i metallurgi; energieffektive og ressurseffektiv dieselmotor produksjonsteknologier for prosjektering og militære ingeniør kjøretøy; ressurs-effektive utbyggings- og driftsteknologi for flåte ballistiske missiler; og supercomputing og grid computing teknologi rettet mot å løse energibesparende og ressursbesparende problemer.

den

Internasjonale søkere

Vårt universitet er en leder innen høyere utdanning og balanse mange aspekter som rike tradisjoner, bred popularitet og intellektuell kapasitet. Alle disse tingene er slått sammen for å gi SUSU med en dynamisk utvikling i vitenskapelig, faglig fellesskap og nyskapende felt og bidra til å være ledende i trening høyt kvalifiserte spesialister og gjennomføre intensiv forskning.

Å være stolt av våre studenter betaler vi stor vekt på arbeidet med våre studenter, streve for høyt utdannede personer vi hjelpe dem til å frigjøre sitt fulle potensial. Vi lærer å sette og oppnå høye mål, som kombinerer faglig kunnskap, etikk og ærlighet.

Vi er sikker på at du vil være en av våre beste studenter, og vil innhente alle nødvendige evner til å bygge en fremragende karriere!

Programs taught in:
Russisk
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

South Ural State University

Studentene får grunnleggende kunnskaper innen behandling av metaller, legeringer og pulvermaterialer ved trykk smiing, stempling og pressing. Forberedelse for gjennomføri ... [+]

Maskiningeniør

Studentene får grunnleggende kunnskaper innen behandling av metaller, legeringer og pulvermaterialer ved trykk smiing, stempling og pressing. Forberedelse for gjennomføring av organisatorisk-administrativ og forskningsaktivitet, forbedre kunnskap og ferdigheter til å implementere design, produksjon og teknologiske aktiviteter innen materialbehandlingstrykk.

Det er et studentutvekslingsprogram Tempus som er vellykket implementert i samarbeid med National Engineering School of Saint Etienne (ENISE), Frankrike siden 2010.

Spesialiseringer innen dette programmetMaskiner og teknologi for behandling av materialer ved trykk

Materiell prosess ved trykk - En allsidig og utbredt metode for å produsere enkle og komplekse deler fra forskjellige materialer: metaller, legeringer, sintret materiale, plast etc. Moderne teknologi krever fra prosess ved trykkopptak av varer med høy presisjon og styrke, med spesifisert fysisk, mekaniske, tribologiske og andre egenskaper. Disse inkluderer deler av kjøretøy, traktorer, utstyr, komplekse systemer for luftfart og romsystemer, kjernekraft og husholdningsapparater.... [-]

Russland Chelyabinsk
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Chelyabinsk Oblast, 454080 RU
Social Media