Read the Official Description

Det er vanskelig å finne i regionen av Russland, hvor utplassert flere nasjonale prosjekter enn i Krasnoyarsk Territory. Det defineres "vekstpunkter" i bransjen, energi, forskning og utdanning. For utarbeidelse av høyt kvalifiserte spesialister, i stand til å operere i en region av landet vårt, også i tøffe forhold i nord, ble Krasnoyarsk sibirske føderale universitetet etablert i 2006. Den består av fem Krasnoyarsk universiteter.

Medlemmene av forstanderskapet i SFU er representanter for big business, politikere og forskere. Styreleder - leder av den russiske regjeringen Dmitrij Medvedev.

misjon

Oppgaven til universitetet er etableringen av en avansert utdanning, forskning og innovasjon infrastruktur, fremming av ny kunnskap og teknologi for å møte utfordringene i sosial og økonomisk utvikling i den sibirske føderale distrikt, samt dannelsen av personell potensielle - konkurransedyktige spesialister innenfor prioriterte områder i Sibir og Russland, tilsvarende moderne intellektuell krav og møte internasjonale standarder.

SFU i tall

19 institutter og 3 avdelinger; mer enn 31 000 studenter (flere enn halvparten - ut av byen, 380 utlendinger); 706 hovedfagsstudenter; 7860 ansatte, 3 450 lærere, 420 professorer, leger av vitenskap; 151 område av opplæring av lavere, høyere, spesialitet; 121 spesialisert graduate og 18 doktorgrads disipliner; 29 sovesaler; 7400 mln. Gni. - Universitetet i budsjettet inntekter i 2014; 50 idrettslag og 31 sport; Rundt 100 kreative studentgrupper; 70% av kandidatene er ansatt i spesialitet SFU.

Posisjoner i karakterer

I vurdering av russiske universiteter ratingbyrå ​​"Expert RA" for 2015 SFU rangert 14. plass, stiger med ett poeng sammenlignet med 2014 år. Ifølge ratingbyrået "Expert RA" SFU rangerer sjette blant de beste russiske universiteter i etterspørsel etter kandidater med arbeidsgivere. Den nasjonale rangering av universiteter i henhold til "Interfax" og "Echo of Moscow" for 2015 SFU delt 16-17 plass med det russiske Academy of National Economy and Public Administration under president i den russiske føderasjonen. I vurdering av russiske universiteter Vladimir Potanin Charitable Foundation, evaluere aktiviteten til deltakelse av studenter og lærere i utdanningsprosjekter stiftelsen, SFU tok 17. plass (i 2013 - 25. plass) i 2014. I 2014 har FAS fått tre av fem mulige stjerner i rangeringen av QS-Stars selskap Quacquarelli Symonds. De Webometrics rangering SFU 2015-10 blant russiske universiteter.

campus

SFU Campus i Krasnoyarsk inkluderer 29 sovesaler, 24 akademiske bygninger, bibliotek bygning med rektor, bygging ender kongresshallen.

I 2019 vil bli holdt i Krasnoyarsk XXIX Verden Vinter Universiaden. Universiaden Village vil bli plassert på campus av SFU, som ligger i umiddelbar nærhet til Academy of vintersport - det viktigste sentrum av konkurransen. Til dags dato, er infrastrukturen klar, er det planlagt å bygge opp til slutten av 2018:

flerbruks Idrettsanlegg; medisinsk senter for primærhelsetjenesten for idrettsutøvere; Komplekse sovesaler "universitetet" (tre 18-etasjes bygninger); Komplekse sovesaler "Feathers" (fire 17-etasjes bygninger).

Programs taught in:
Engelsk
Russisk

Welcome to Siberian Federal University!