Vatel Rwanda

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studenter ved Vatel i Rwanda vil uteksaminere seg med en prestisjefylt internasjonalt anerkjent grad som gir dem et bredt utvalg av spennende karrieremuligheter i den internasjonale gjestfrihetsbransjen i Afrika, Asia, Amerika og Europa. Vatels innovative tilnærming utstyrer dem med kunnskapen og ferdighetene til å utføre i høynivå roller etter fullført studium ved å tilby praktiske opplæringsøvelser og industrielle plasseringer gjennom hele det tre år lange studiet.

Studer i Kigali, Rwanda

Rwanda ligger i hjertet av den østlige og sentralafrikanske regionen. På grunn av landets progressive styring og forretningsvennlige investeringsklima har Rwanda registrert en enorm fremgang de siste 20 årene. Rwanda er i dag rangert blant de ti raskest voksende økonomiene i verden.

Hovedstaden Kigali regnes som en av de vakreste byene i Afrika. Kigali ligger midt i bølgende åser, med velstelte plener og plettfrie, palmetrevne veier, og har også et rykte for å være blant de reneste og grønneste byene i verden.

Denne unge og dynamiske byen blir raskt et knutepunkt for forretningsreisende, og er vert for store konferanser, konferanser og utstillinger. Det henvender seg også til high-end øko-turisme reisende som ankommer byen før de kobler seg til nasjonalparkene i andre deler av landet.

Kigali har en stor studentpopulasjon og er et ideelt sted å bo og studere med sitt rene, trygge og ryddige miljø.

Rwanda er en attraktiv destinasjon for øko-turisme og er rangert som det tredje grønneste landet i verden av World Travel Guide. Landets rike biologiske mangfold inkluderer majestetiske fjellgorillaer i nord, mektige løver, staselige elefanter og grasiøs sjiraff i øst, Afrikas eldste regnskoger og panoramateplantasjer i sør samt pittoreske kyster langs det vakre turkise vannet i Kivu-sjøen i vest .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, A Global Network of Hospitality Management Schools and Alumni

Vatel har 50 skoler for gjestfrihetsadministrasjon som ligger i Europa, i Amerika, i Asia og i Afrika. De deler samme oppdrag: å forberede de yngre generasjonene til å bygge sin profesjonelle fremtid i den internasjonale industrien for gjestfrihet og turisme.

Vatel har besluttet å:

  • Lær ledelsesteknikker basert på to århundrer med historie i gjestfrihetsbransjen, basert på tjenester av høy kvalitet og kundetilfredshet. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter ved klienter, fra landet der hotellet ligger til personellet som jobber i det.
  • Formidle den franske gjestfrihetskunsten, anerkjent over hele verden som et tegn på kvalitet, god smak og dyktighet.
  • Lær fransk i alle ikke-franskspråklige land der gruppen vår opererer.

Vi har nå 35 000 studenter som jobber over hele verden og som er stolte av å kalle seg Vateliens og å jobbe i de vakreste hotellene på jorden.

Vatel går internasjonalt

På begynnelsen av det 21. århundre, 20 år etter at den første Vatel-skolen åpnet i Frankrike, var alle internasjonale utviklingsfaktorer klare til å gå: vårt pedagogiske konsept, basert på den progressive og kontrollerte blandingen av teori og yrkeserfaring, er bevist; det er bærekraftig og klart til å bli rullet ut i utlandet. Siden den tid har nye studiesteder åpnet i Europa, Asia, Amerika og Afrika.

Ligger på fire kontinenter, utgjør nettverket av Vatel skoler den første verdensomspennende Business School Group in Hospitality and Tourism Management, valgt av fagfolk som den beste Hospitality Management School.

Vatelånden, livslange verdier

Vatels suksess er basert på fem pilarer. Over hele verden har fakultetets medlemmer lært å:

  • har dype bånd med studentene sine.
  • skape dynamiske læringsbetingelser.
  • formidle sin kunnskap og kunnskap.
  • introdusere begrepet riktig oppførsel i alle situasjoner.
  • ha nære relasjoner med fagfolk som jobber i hotell- og reiselivslederstillinger.

Vatel Groups undervisningsteam består likt av professorer fra universiteter og fagpersoner som har gitt seg et navn på sine felt.

Steder

Kigali City

Address
KN 29 Street,16
Kigali City, Rwanda

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss