Les den offisielle beskrivelsen

Aros er en privat (reform) Christian institusjon for høyere utdanning, som utdanner studenter med et kall, slik at de kan gå inn i pedagogisk profesjon med nødvendig kompetanse. Den pedagogiske landskapet i Sør-Afrika er dynamisk med mange utfordringer og en alvorlig mangel på lærere. Aros har derfor som mål å utruste studentene til å gjøre en forskjell i det pedagogiske landskapet.

Aros 'campus ligger i Waverley, Pretoria. De om lag 800 studenter som følger helg klasser nyte en unik studentlivet som er ulikt noe opplevd på andre campus i Sør-Afrika. Dette er hvor du vil få venner, bli kjent med kolleger, og jobbe hardt.

Aros er akkreditert av Høyere utdanning Kvalitetsutvalget (HEQC) i Rådet om høyere utdanning. Dette er den lovbestemte akkrediteringsorganet som godkjenner all høyere utdanning og institusjoner i Sør-Afrika.

Programmer gitt i:
  • Afrikaans

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Aros, A Higher Education Institution

Aros 'pedagogiske studieprogrammene er myntet på å gi studentene en betydelig teoretisk basis, mens kombinere verdifull praktisk erfaring med teori. ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad i Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) gjør elevene til å forstå prinsippene for utdanning (spesielt opp til denne fasen) og å anvende disse prinsippene i praksis. Aros 'pedagogiske studieprogrammene er myntet på å gi studentene en betydelig teoretisk basis, mens kombinere verdifull praktisk erfaring med teori.

De ulike spesialiseringer innenfor læreplanen fokuserer på leseferdighet, tallforståelse og livsferdigheter.

Konfirmasjonen nivå for kvalifisering er NKR nivå 7 (510 studiepoeng) og gjør nyutdannede til å undervise i private og offentlige skoler (SAQA kvalifiserings no 86 167).

[-]
Sør-Afrika Pretoria
Februar 2020
Afrikaans
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk