Les den offisielle beskrivelsen

Cornerstone Institute ble grunnlagt i 1970 på Cape Flats i en tid da prospektive svarte teologer ble utelukket fra å delta på universiteter på grunn av undertrykkende lover i det tidligere regimet. Som det Cape Evangelical Bible Institute, ga det teologisk utdanning for ukvalifiserte pastorer på Cape Flats.

Instituttet er historisk grunnlagt i et høyt etisk etos, og legger vekt på forholdet mellom ledelse og profesjonell integritet. Det omfatter studenter fra alle samfunnslag og fokuserer på lederutvikling. Cornerstone er en ikke-profitt, fullstendig akkreditert privat videregående institusjon som tilbyr bachelorprogrammer (sertifikater, kortkurs og grader) og høyere utdanningsprogram (høyere sertifikat og æresgrader) på tvers av ulike fagområder i humanistiske fakultet, og fakultet for entreprenørskap og økonomiske transformasjon. De fleste av våre programmer blir tilbudt både online og på campus, noe som gjør det enkelt for studenter å studere fra hele verden.

Hvorfor velge Cornerstone Institute ?

Ved Cornerstone Institute kildes det beste fakultetet, og sikrer at studentene som uteksaminerer seg fra vår institusjon, er i stand til å gjøre en forskjell i alle fagområder vi tilbyr; inkludert psykologi, etikk, filosofi, religionsstudier, næringsliv, utdanning, sosiologi og fellesskapsutvikling. Vi søker å dele en overbevisende historie, støttet av en utdanningsfilosofi hvor vi formidler, overfører og integrerer kjerneverdiene i vår institusjon.


Det som skiller oss fra resten er at vi:

 • Ha en signatur tilnærming der vi tilbyr et grunnleggende grunnleggende sett med kurs, referert til som "Cornerstone Core". Disse inkluderer interkulturell kommunikasjon, økonomi, lederskapsstudier, verdenssyn, sørafrikansk historie og samfunn, og etikk.
 • Designet en "Fire års løsning", der studenter som ikke oppnår bachelorgrad i Grad 12, vil kunne få tilgang til sertifikatprogrammene våre i alle fagområder som vi tilbyr, for å overføre dem til et studieprogram som fører til forskerstudier hvis ønskelig.
 • Opprett tilgang til en universitetsopplæring i et omsorgsfullt og kompetent samfunn.
 • Gi et produktivt og stimulerende miljø der læring og undervisning kan finne sted, på våre campuser og gjennom våre online læringsmiljøer.
 • Er forpliktet til samfunnsutvikling i alle sine ulike former.
 • Ha et etisk grunnet etos.
 • Fokus på effektiv karriereforberedelse og Pathways .
 • Tilbyr konkurransedyktige avgifter og økonomisk støtte til kvalifiserende studenter.


Delt fellesverdier

Vi anerkjenner at verdier ikke bare er hva vi snakker om og underviser, men er kjernen til identitetsdannelse. Hjørnestein er forpliktet til å bygge et høyt etisk og prinsippert verdenssyn i alle våre studenter. Vi fremmer verdiene av inklusivitet, fortreffelighet, integritet, enhet, respekt og kreativitet for å produsere dynamiske etiske ledere som er forberedt på å fungere som ansvarlige borgere i et globalt samfunn.

For å utvide vårt tilbud og verdiskapning for studenter på alle turer av livet, har Fundamentals Training Center blitt innlemmet i Fakultet for entreprenørskap og økonomisk omforming av Cornerstone Institute . FTC tilbyr ledelses- og lederopplæringsprogrammer til bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn. De har en enestående track record i å levere responsive, høykvalitets treningsprogrammer og kurs til alle sektorer, både lokalt og internasjonalt. Alle kursene våre og treningsprogrammene er tilpasset kundens behov, tidsrammer og budsjett.


Fremtidig retning

I august 2015 fikk Cornerstone Institute en fordeler som så potensialet for hjørnestein til å takle utdanningsutfordringer som står overfor Afrika, spesielt i Sør-Afrika og globalt. Den alvorlige mangelen på tilgjengelige, høye og effektive læringsprogrammer tilgjengelig for voksne (unge og gamle) er innarbeidet i vår planlegging. Cornerstone Institute gjør en forskjell ved å gi en mulighet for alle sør-afrikanere og medlemmer av det globale samfunnet til å skaffe seg perspektiv, ferdigheter og kunnskaper som kan betjene deres behov og samfunnets samfunn på alle nivåer, og på alle områder som er viktige. Mens vi anerkjenner og anerkjenner at Cornerstone Institute ikke kan betjene hele spekteret av utdanning og trening som trengs for å forandre samfunnet, kan vi faktisk gi en hjørnestein og grunnlag for å rette opp manglene i vårt vanlige skolesystem. Vi tilbyr et sammenhengende og strategisk sett med programmer som våre studenter finner stier til personlig mestring, fremskritt og oppfyllelse. Vår modell, bygget på sosial relevans, etisk og faglig integritet, flertall, samt økonomisk bærekraft, er viktige søyler for å gjøre den effekten vi alle søker for å skape et velstående, rettferdig og rettferdig samfunn.

Styret og ledelsen av Cornerstone Institute har gode planer for sin fremtid. Disse planene vil bli premissert på robust forskning og vil i utgangspunktet bli drevet gjennom en Research Incubator som vil bli etablert i vårt fakultet for entreprenørskap og økonomisk transformasjon. Noen av områdene som vi har tenkt å utforske, inkluderer:

 • Den grønne økonomien;
 • Forretningstendenser;
 • Anvendt vitenskap for en bærekraftig verden;
 • Medie- og teknologikonvergens; og
 • Kunst og kultur

Resultatene av forskningen vi gjennomfører vil informere nye programmer og fakulteter, skoler og avdelinger ved Cornerstone Institute .

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Cornerstone Institute

Hovedrollen i medievitenskap er utviklet for å hjelpe studentene med å utvikle analytiske, kritiske og kreative kommunikasjonsevner som kreves for å engasjere seg med en ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Hovedrollen i medievitenskap er utviklet for å hjelpe studentene med å utvikle analytiske, kritiske og kreative kommunikasjonsevner som kreves for å engasjere seg med en rekke medier. Basert på en solid forståelse av medias politiske, økonomiske, teknologiske, sosiale og historiske sammenhenger, vil hver student finne sin unike stemme gjennom virkelige erfaringer fra kontakt med fagfolk og praktiske prosjekter.

OpptakskravNasjonal Senior Sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravNasjonal Senior Sertifikat eller Nasjonalt Sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av National Benchmark Test (NBT);Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinimum tre år;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Målet med dette programmet er å utdanne studenter i teori og praksis i psykologi og rådgivning, med fokus på personlig utvikling, familiestudier og bredere mental helsein ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Målet med dette programmet er å utdanne studenter i teori og praksis i psykologi og rådgivning, med fokus på personlig utvikling, familiestudier og bredere mental helseintervensjoner. Programmet hjelper elevene til å utvikle en integrert og relevant rådgivningspraksis innen den sørafrikanske konteksten. Det forbereder også studentene for videre studier i psykologi og trener dem i grunnleggende sosiale forskningsferdigheter. I løpet av sitt første år, vil studentene også ta grunnleggende sett med moduler, kalt "Cornerstone Core". Disse inkluderer historie, sosiologi, etikk, filosofi, økonomi og lederskap studier. Disse modulene er innebygd i hjørnesteins kjerneverdier av inklusivitet, fortreffelighet, integritet, enhet, respekt og kreativitet.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Denne kvalifikasjonen hjelper elevene til å få en grundig forståelse av sosiologiske teorier. Studenten vil kunne analysere og evaluere disse teoriene med utgangspunkt i ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 87406. (376 KREDITER)

Denne kvalifikasjonen hjelper elevene til å få en grundig forståelse av sosiologiske teorier. Studenten vil kunne analysere og evaluere disse teoriene med utgangspunkt i spørsmål som fattigdom, globalisering, konflikt, miljø og kjønn, med særlig fokus på Sør-Afrika og det afrikanske kontinentet. Kvalifikasjonen gir studentene også praktisk fellesskap, tverrkulturell og sosial forskningsfaglighet.

OpptakskravNasjonal Senior Sertifikat med en bachelorgrad eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravEt nasjonalt senior sertifikat eller nasjonalt sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av National Benchmark Test (NBT);Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinimum tre år;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Målet med dette programmet er å utstyre studenter med en kristen, tverrfaglig tilnærming til å engasjere kriser og muligheter i verden. Med vekt på dyktig bibelsk fortolk ... [+]

Bachelor of Arts Majoring in Theology (376 studiepoeng)

Målet med dette programmet er å utstyre studenter med en kristen, tverrfaglig tilnærming til å engasjere kriser og muligheter i verden. Med vekt på dyktig bibelsk fortolkning og teologisk forståelse, tar studentene et bredt sett av kontekstuelle spørsmål som står overfor Sør-Afrika i dag, og utvikler en integrert respons (tegning fra psykologiske, teologiske og sosiologiske perspektiver). En følelse av personlig kallelse er derfor næret, med vekt på praktisk anvendelse.

Opptakskrav

Nasjonal Senior Sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende. Et matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende. Et høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Bachelor

Cornerstone Institute

Dette programmet gir nyutdannede til å jobbe og leder i et bredt spekter av departement og bedriftsledelse prosjekter (frivillig organisasjon, næringsliv, kirker, entrepr ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette programmet gir nyutdannede til å jobbe og leder i et bredt spekter av departement og bedriftsledelse prosjekter (frivillig organisasjon, næringsliv, kirker, entreprenørskap). Vi tar sikte på å produsere nyutdannede i stand til å håndtere lag og organisasjoner som nærmer seg oppgaven sin fra dype kristne overbevisninger og skaffer seg kunnskap, verktøy og ferdigheter som virksomhetsstudier kan gi.

OpptakskravEt nasjonalt senior sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravEt nasjonalt senior sertifikat eller nasjonalt sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av National Benchmark Test (NBT);Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinst tre år på heltid;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Dette programmet utvikler kristne ledere med et bredt teoretisk og praktisk grunnlag i kristen departement. Nyutdannede vil bli jordet i bibelske tekster og utstyrt med k ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette programmet utvikler kristne ledere med et bredt teoretisk og praktisk grunnlag i kristen departement. Nyutdannede vil bli jordet i bibelske tekster og utstyrt med kunnskap og ferdigheter til å tjene i kirker og trosbaserte organisasjoner. Akademisk studie og personlig tro er integrert for å produsere ledere med en moden, helhetlig åndelighet.

OpptakskravEt nasjonalt senior sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravEt nasjonalt senior sertifikat eller nasjonalt sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av NBT;Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);RPL-policy for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinimum tre år;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Dette programmet gir nyutdannede til å jobbe i et bredt spekter av samfunnsutviklingsprosjekter (for eksempel regjeringen, NGO, kirker). Vi tar sikte på å produsere samfu ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette programmet gir nyutdannede til å jobbe i et bredt spekter av samfunnsutviklingsprosjekter (for eksempel regjeringen, NGO, kirker). Vi tar sikte på å produsere samfunnsarbeidere som nærmer seg sin oppgave fra dype kristne overbevisninger og skaffer seg sosiologiske kunnskaper, verktøy og ferdigheter som utviklingsstudier kan gi.

OpptakskravNasjonal Senior Sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende;Et matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Et høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravEt nasjonalt senior sertifikat eller nasjonalt sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av NBT;Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) Policy for Access og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre alder på 45 år kan innrømmes, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinimum tre år;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Dette programmet gjør det mulig for kandidater å bli samfunnsledere gjennom et bredt utvalg av medieprosjekter (frivillig organisasjon, kirker, produksjonsbedrifter, rekl ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette programmet gjør det mulig for kandidater å bli samfunnsledere gjennom et bredt utvalg av medieprosjekter (frivillig organisasjon, kirker, produksjonsbedrifter, reklamebyråer). Vi tar sikte på å produsere mediearbeidere som nærmer seg sin oppgave fra dype kristne overbevisninger og erverver teologi, bibelsk studier og mediekunnskaper, verktøy og ferdigheter som disse studiene kan gi.

OpptakskravEt nasjonalt senior sertifikat (NSC) med bachelorpass eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravEt nasjonalt senior sertifikat eller nasjonalt sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av National Benchmark Test (NBT);Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinimum tre år;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Cornerstone Institute

Dette programmet tar sikte på å produsere en karakteristisk rådgiver: menn og kvinner som er dypt informert av både den kristne tro og den menneskelige vitenskapen om psy ... [+]

Registreringssertifikat nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 KREDITER)

Dette programmet tar sikte på å produsere en karakteristisk rådgiver: menn og kvinner som er dypt informert av både den kristne tro og den menneskelige vitenskapen om psykologi. Vi tar sikte på å produsere nyutdannede med en spesiell evne til å integrere kristen forståelse av den menneskelige tilstand sammen med funn fra humaniora for å hjelpe folk på sin reise til helheten.

OpptakskravNasjonal Senior Sertifikat med en bachelorgrad eller tilsvarende;Matrikuleringsbevis (med universitetsfritak) eller tilsvarende;Høyere sertifikat eller et avansert sertifikat eller diplom i et kognitivt felt.Alternative opptakskravNasjonal Senior Sertifikat eller Nasjonalt Sertifikat yrkesrettet med et diplom pass (eller tilsvarende) kombinert med resultatene av National Benchmark Test (NBT);Eldre alder av 23 år og over i løpet av første studieår og et nasjonalt senior sertifikat (eller tilsvarende);Betingelsene for anerkjennelse av tidligere læring (RPL) for tilgang og resultatene av NBT er avgjørende for opptak. Kontakt opptakskontoret vedrørende RPL;Eldre studenter (45 år eller senere) kan bli tatt opp, bestemt av RPL-betingelsene og resultatene fra NBT.TidsforpliktelseMinst tre år på heltid;Maksimalt seks år deltid;På campus og på nettet;Januar og juli inntak.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk