Cornerstone Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cornerstone Institute ble grunnlagt i 1970 på Cape Flats i en tid da prospektive svarte teologer ble utelukket fra å delta på universiteter på grunn av undertrykkende lover i det tidligere regimet. Som det Cape Evangelical Bible Institute, ga det teologisk utdanning for ukvalifiserte pastorer på Cape Flats.

Instituttet er historisk grunnlagt i et høyt etisk etos, og legger vekt på forholdet mellom ledelse og profesjonell integritet. Det omfatter studenter fra alle samfunnslag og fokuserer på lederutvikling. Cornerstone er en ikke-profitt, fullstendig akkreditert privat videregående institusjon som tilbyr bachelorprogrammer (sertifikater, kortkurs og grader) og høyere utdanningsprogram (høyere sertifikat og æresgrader) på tvers av ulike fagområder i humanistiske fakultet, og fakultet for entreprenørskap og økonomiske transformasjon. De fleste av våre programmer blir tilbudt både online og på campus, noe som gjør det enkelt for studenter å studere fra hele verden.

Hvorfor velge Cornerstone Institute ?

Ved Cornerstone Institute kildes det beste fakultetet, og sikrer at studentene som uteksaminerer seg fra vår institusjon, er i stand til å gjøre en forskjell i alle fagområder vi tilbyr; inkludert psykologi, etikk, filosofi, religionsstudier, næringsliv, utdanning, sosiologi og fellesskapsutvikling. Vi søker å dele en overbevisende historie, støttet av en utdanningsfilosofi hvor vi formidler, overfører og integrerer kjerneverdiene i vår institusjon.


Det som skiller oss fra resten er at vi:

 • Ha en signatur tilnærming der vi tilbyr et grunnleggende grunnleggende sett med kurs, referert til som "Cornerstone Core". Disse inkluderer interkulturell kommunikasjon, økonomi, lederskapsstudier, verdenssyn, sørafrikansk historie og samfunn, og etikk.
 • Designet en "Fire års løsning", der studenter som ikke oppnår bachelorgrad i Grad 12, vil kunne få tilgang til sertifikatprogrammene våre i alle fagområder som vi tilbyr, for å overføre dem til et studieprogram som fører til forskerstudier hvis ønskelig.
 • Opprett tilgang til en universitetsopplæring i et omsorgsfullt og kompetent samfunn.
 • Gi et produktivt og stimulerende miljø der læring og undervisning kan finne sted, på våre campuser og gjennom våre online læringsmiljøer.
 • Er forpliktet til samfunnsutvikling i alle sine ulike former.
 • Ha et etisk grunnet etos.
 • Fokus på effektiv karriereforberedelse og Pathways .
 • Tilbyr konkurransedyktige avgifter og økonomisk støtte til kvalifiserende studenter.


Delt fellesverdier

Vi anerkjenner at verdier ikke bare er hva vi snakker om og underviser, men er kjernen til identitetsdannelse. Hjørnestein er forpliktet til å bygge et høyt etisk og prinsippert verdenssyn i alle våre studenter. Vi fremmer verdiene av inklusivitet, fortreffelighet, integritet, enhet, respekt og kreativitet for å produsere dynamiske etiske ledere som er forberedt på å fungere som ansvarlige borgere i et globalt samfunn.

For å utvide vårt tilbud og verdiskapning for studenter på alle turer av livet, har Fundamentals Training Center blitt innlemmet i Fakultet for entreprenørskap og økonomisk omforming av Cornerstone Institute . FTC tilbyr ledelses- og lederopplæringsprogrammer til bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn. De har en enestående track record i å levere responsive, høykvalitets treningsprogrammer og kurs til alle sektorer, både lokalt og internasjonalt. Alle kursene våre og treningsprogrammene er tilpasset kundens behov, tidsrammer og budsjett.


Fremtidig retning

I august 2015 fikk Cornerstone Institute en fordeler som så potensialet for hjørnestein til å takle utdanningsutfordringer som står overfor Afrika, spesielt i Sør-Afrika og globalt. Den alvorlige mangelen på tilgjengelige, høye og effektive læringsprogrammer tilgjengelig for voksne (unge og gamle) er innarbeidet i vår planlegging. Cornerstone Institute gjør en forskjell ved å gi en mulighet for alle sør-afrikanere og medlemmer av det globale samfunnet til å skaffe seg perspektiv, ferdigheter og kunnskaper som kan betjene deres behov og samfunnets samfunn på alle nivåer, og på alle områder som er viktige. Mens vi anerkjenner og anerkjenner at Cornerstone Institute ikke kan betjene hele spekteret av utdanning og trening som trengs for å forandre samfunnet, kan vi faktisk gi en hjørnestein og grunnlag for å rette opp manglene i vårt vanlige skolesystem. Vi tilbyr et sammenhengende og strategisk sett med programmer som våre studenter finner stier til personlig mestring, fremskritt og oppfyllelse. Vår modell, bygget på sosial relevans, etisk og faglig integritet, flertall, samt økonomisk bærekraft, er viktige søyler for å gjøre den effekten vi alle søker for å skape et velstående, rettferdig og rettferdig samfunn.

Styret og ledelsen av Cornerstone Institute har gode planer for sin fremtid. Disse planene vil bli premissert på robust forskning og vil i utgangspunktet bli drevet gjennom en Research Incubator som vil bli etablert i vårt fakultet for entreprenørskap og økonomisk transformasjon. Noen av områdene som vi har tenkt å utforske, inkluderer:

 • Den grønne økonomien;
 • Forretningstendenser;
 • Anvendt vitenskap for en bærekraftig verden;
 • Medie- og teknologikonvergens; og
 • Kunst og kultur

Resultatene av forskningen vi gjennomfører vil informere nye programmer og fakulteter, skoler og avdelinger ved Cornerstone Institute .

Steder

Cape Town

Address
127 Cecil Road, Salt River
7925 Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss