IMM Graduate School of Marketing

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om IMM Graduate School of Marketing

Markedsføring er grunnleggende for suksess for enhver bedrift, enten stor eller liten, og IMM GSM spiller en stor rolle i å fremme betydningen av markedsføring ikke bare som en karriere, men også som måten å orientere en bedrift.

Mission

Oppdraget av IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) er å kontinuerlig skjenke relevante og kvalitet markedsføring ferdigheter, kunnskap og kompetanse til sine elever, og dermed skape faglig kvalifiserte og velutstyrte markedsførere, som er fullt dyktig og i stand til å praktisere effektivt i virksomheten miljøet. På denne måten, vil IMM GSM nyutdannede bidra til den generelle utviklingen av en sunn og globalt anerkjent økonomi.

Visjon

IMM GSM streber etter å være den fjernundervisnings leverandør av valget og kompetansesenter for markedsføring og markedsføringsrelaterte fag i det sørlige Afrika. I våre bestrebelser på å bli den berøringspunkt for markedsføring kunnskap og informasjon, vil IMM GSM fortsette å gi alle interessenter med overlegen og profesjonell kundeservice og innholdet i den høyeste akademiske integritet.

Steder

Johannesburg

Address
Atlas Studios
33 Frost Avenue Cnr Owl St
Braamfontein Werf
(Bordering Milpark)

Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss