Inscape Education Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Inscape tror på å tilby verdidrevet produkter for å sikre varierte veksten av den kreative sektor og bransjen for øvrig. Vi har en etablert institusjonskultur som er unik for Inscape og sine studenter. Vår kultur er bygget på et verdisystem som oppmuntrer kvalitet, autentisitet og relasjoner. Vi bestreber oss for at dette skal være representative i alle områder av vår institusjon.

Som organisasjon, fremmer vi inclusivity og tilgang til høyere utdanning. For hver tjue studenter som skriver seg inn hos oss, er vi i stand til å tilby delvis eller fullt stipend for å hjelpe fortjenstfull kandidater som ellers ikke ville ha muligheten til å ta fatt på sine valgte karrierer.

Vi tar i bruk et unikt studentsentrert undervisning og læring tilnærming rettet mot livslang læring. Vår foreleser student ratio er lav for å sikre individuell oppmerksomhet utover de umiddelbare faglige behovene til våre studenter. Vi forstår dynamikken i en liten klasse kultur og maksimalisere produksjonen av studenten innenfor dette miljøet. Studentene er imidlertid ventet å ta ansvar for egen læring, og streber etter å til slutt bli selvstendige elever.

Vi innføre en pedagogisk tilnærming som er forankret i prinsippene for Work-Integrated Learning (WIL). Nyutdannede som forlater oss er sikre på å gå inn i næringslivet. Vi vedta en virksomhet tilnærming i vår læreplan og klasserom for å forberede kandidater for begge de forventede muligheter og utfordringer i arbeidslivet.

Fortsatt læring

Tilgang til videre læring står høyt på vår prioriteringsliste, og vi er stolte over at mer enn to tredeler av våre studenter som inngår våre Høyere Sertifikat programmer går på å bli akseptert i kvalifikasjoner på enten Inscape eller andre akkrediterte og registrert høyere utdanningsinstitusjoner.

Akkrediteringer

Inscape er registrert med Department of Higher Education and Training (DHET) som en privat høyere utdanningsinstitusjon. Vår Bachelor of Design Degree, diplomer og høyere sertifikater er akkreditert av Rådet for høyere utdanning (CHE), og registrert av den sørafrikanske Qualifications Authority (SAQA) på den nasjonale kvalifikasjonsrammeverk (NQF).

Steder

Cape Town

Inscape Education Group

Address
Cape Town Campus
408 The Armoury,
Buchanan Square,
160 Sir Lowry Road,
Woodstock

Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika
Telefon
+27 11 327 2002

Durban

Address
Durban Campus
106 Montpelier Road
(access via 8th avenue off Florida Road)
Morningside

Durban, KwaZulu-Natal, Sør-Afrika

Midrand

Address
Midrand Campus
353 Alexandra Road
Halfway Gardens

Midrand, Gauteng, Sør-Afrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
193 Corobay Avenue
Waterkloof Glen

Pretoria, Gauteng, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss