The Design School Southern Africa

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DSSA

En utdanning i design er ikke annerledes enn å designe selv. Det bør være godt planlagt, moderne og, fremfor alt, kreativ. Det er vår filosofi at The Design School sørlige Afrika (DSSA).

The Design School sørlige Afrika (DSSA) ble grunnlagt i 1990, og i dag er en viktig avdeling av The Independent Institute of Education (Pty) Ltd (The IIE), som er den ledende registrert private leverandør av høyere utdanning i Sør-Afrika.

IIE nyutdannede fra The Design School sørlige Afrika (DSSA) er godt respektert i hele designbransjen. Dette er fordi The Design School sørlige Afrika (DSSA) balanserer naturlig kreative potensial med yrkesrettet beredskap via faglig dyktighet og erfaring i bransjen. Små klasser gir mulighet for en inspirerende, tilpasningsdyktig og innovativt læringsmiljø; å gi elevene den beste muligheten for suksess i en spennende, utfordrende bransje.

Hvis du er lidenskapelig og har en naturlig teft for design, vil The Design School sørlige Afrika (DSSA) hjelpe deg å bygge grunnlaget du trenger for å lage en suksess av den valgte karriere.

Steder

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Pretoria, Gauteng, Sør-Afrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa
Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071

Durban, KwaZulu-Natal, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss