Vega School of Brand Leadership

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vega ble grunnlagt i 1999 i erkjennelse av skiftende globalt fokus mot Brand Leadership and Management og den økende etterspørselen etter kreative og innovative merkevarer tenkere. Den akkreditert Independent Institute of Education, grader, Honours og Masterprogrammene er godt kjent og respektert av merkevaren, markedsføring og kommunikasjon næringer.

Vega School, en pedagogisk merkevare av den uavhengige Institute of Education, mener at merkene er verdens største aktiva for meningsfull endring. Vega har derfor som mål å uteksaminere en ny type tenker ved å levere fullt akkreditert Sertifikater, Baccalaureates, Honours og masterstudier i merkevarebygging og kreativ kommunikasjon. Vega mantra - visdommedmagic - kommuniserer sin tro på kreativ strategisk tenkning. En IIE Vega oppgradere er en oppdagelsesreisende som er smart, fargerike og lidenskapelig, men generelt misfornøyd med status quo fordi han / hun vet at merker, bedrifter, økonomi og samfunn kan bli sunnere og gjøre det bedre for folk.

De IIE nyutdannede vellykket bidra til samfunnet i ulike bedrifter og sosiale arenaer.

om Vega

Vega er navnet på den klareste stjernen i den himmelske stjernebildet Lyra. På grunn av sin intense luminescens og den avgjørende rollen den spiller i maritim navigasjon, er Vega blitt beskrevet av astrofysiker Austin F. Gulliver som "den nest viktigste stjerne på himmelen etter Solen".

Grunnlagt i 1998 av en utbrytergruppe av pionerer, mavericks og innovatører, ble Vega skole født som svar på det presserende behovet for et paradigmeskifte bort fra konvensjonelle markedskommunikasjon. De tradisjonelle tilnærminger til merkevarebygging, markedsføring og reklame hadde blitt utslitt og ble raskt nådd sin ut på dato. En ny skole med tanke ble kalt for og Vega svarte at samtalen.

Troen på at merkevaren er født til å lede er hjørnesteinen i Vega filosofi. I ordene til Vega grunnlegger Gordon Cook, "en merkevare leverer spesiell og unik betydning for å tilføre verdi og kontakt med mennesker." Med andre ord, er en merkevare ikke bare navnet på et produkt, men en manifestasjon av en identitet og, enda viktigere, et formål: å tenke på merkevarer som Apple, Greenpeace og Google, og du raskt innse at merkevarer er langt mer enn bokstaver og logoer, men kraftige kulturelle krefter forme verden slik vi kjenner den.

Vår undervisning P hilosophy

Kjernen pedagogiske prinsippet omfavnet av Vega er reflektert i selve navnet. Siden Vega er navigasjons stjerne, er sentralt i Vega unike undervisning metodikk begrepet navigasjon. Vega forelesere er navigatører: vi er drevet av ethos av pro-aktiv, kyndig veiledning snarere enn for bare å formidle informasjon som er passivt absorbert.

Sentralt i navigasjonsprosessen er dialogen etablert mellom navigatør og student. Den strenge undersøkelse, vurdering og kritisk analyse av ideer gir mulighet for kontinuerlig utvikling av konsepter inn i finalen laging å produsere de mest raffinerte og meningsfulle resultater mulig. Kanskje den viktigste hjørnesteinen i Vega pedagogisk filosofi er at nedfelt i vårt mantra visdommedmagi. Uttrykt i denne dictum er fundamentalt synergistiske natur forholdet mellom kreativitet og strategi; inspirasjon og innovasjon; idé og gjerning.

Vår Val u es

Vi tror på kreativitet med strategisk intensjon
Vi tror på kreativ anvendelse av kunnskap kantløse
Vårt studio er den menneskelige fantasi, og vi er her for å ha stift-lyse moro
Vi streber etter å alltid være sosialt og kulturelt relevant
Vi tror på alltid å være varmt og umiddelbart menneske fordi dette gir plass for visdom med magi til overflaten
Vi ønsker å være i forkant i innovasjon
Vi knytter virksomheten til profitt ved å legge verdien til livene til folk

Steder

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Sør-Afrika

Cape Town

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Pretoria, Gauteng, Sør-Afrika

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss