Raffles Design Institute Riyadh

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Raffles Riyadh

"Den globale utdanningen av høy kvalitet du ikke trenger å forlate familien din for"

Raffles er en high-end kvalitet privat utdannelse leverandør anerkjent internasjonalt for å være den # 1 design spesialisert grunnskole og høyere utdanning i Asia Pacific siden 1990 og en av de 50 beste design skoler over hele verden med over 20.000 nyutdannede og nåværende søkere, i dag, Raffles nettverk strekninger til 30 høgskoler i 29 byer i 12 land over Asia Pacific, Asia, Australia

Stolt er denne globale pedagogiske opplevelsen brakt til Midtøsten, startet i Riyadh i 2013 gjennom et spennende samarbeid mellom Raffles International Corporation og et av Saudi Arabias ledende og diversifiserte bedrifter.

Med Raffles International Education Corporation Expertise Kommer til Riyadh, kan søkere dra nytte av sine gevinster mens de bor i nærheten av sine kjære.

NU Riyadh "DESIGNERS TO BE" har muligheten til å oppdage, forme, oppnå, overføre og bruke kunnskap til å bli den beste designskaperen i noen av de følgende majors som vi tilbyr:

Mote design, smykker design, visuell kommunikasjon design, mote markedsføring

I Raffles er vi forpliktet til å fremme design som en industri og designere som kreative kunstnere som søker sin lidenskap og utmerker seg til fortreffelighet og lover Riyadh-samfunnet en ny bølge av talentproduksjon som bidrar til den overordnede raffinement i designkultur som danner inn i visjonen om å være den "Saudi Design Hub".

Raffles KSA i sitt oppdrag og team arbeider målrettet med å levere ledere i sine yrker og samfunn og arbeider hardt for å understreke sin rolle som empowerment ved å gi kvinnelige søkere den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å bli entreprenører og profesjonelle spillere i Design verden lokalt og globalt.

Heltidsstudiet og integrert design internasjonale moduler sammen med det inspirerende og horisontale miljøet reflekterer de oppnådde resultatene av å levere en velafrundet student med unik eksponering for den globale bevegelsen og kulturen.

Global anerkjennelse

Studier med Raffles Design Institute gir deg en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon. Ditt avanserte Diploma eller Diploma vil bli levert sammen med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore og utdelt av den. RCHE er registrert og sertifisert av CPE og EDU TRUST Singapore.

Som kjent er Singapores utdanningsstandarder ansett blant de høyeste i verden. Din Advanced Diploma vil også gi deg mulighet til å fortsette studiene og motta en bachelorgrad kvalifisering ved å studere bare ytterligere 4 vilkår på en av Raffles International Corporation grad tildele steder som Singapore, Australia, Malaysia, Sveits eller India.

akkreditering

Raffles KSA tilbyr de høyest akkrediterte design sertifikatene i SAUDI ARABIA og Midtøsten. Våre Advanced Diploma grader er levert sammen med Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore og utdelt av den.

Raffles College of Higher Education (RCHE) er registrert under CPE (Council of Private Education) Singapore og er akkreditert av EDU TRUST Singapore.

Visjon, oppdrag, filosofi

Studier med Raffles Design Institute gir deg en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon. Graden din er levert sammen med Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapore, som er registrert og sertifisert av CPE og EDU TRUST. Studier åtte vilkår på Raffles Riyadh for et avansert diplom og to betingelser Top Up grad ved Raffles Colleges vil tillate deg å oppnå bachelorgrad i design.

Singapores utdanningsstandarder regnes blant de høyeste i verden. Ditt avanserte diplom og bachelor grad vil tillate deg å fortsette din utdanning og oppnå en mastergrad kvalifikasjon ved å studere bare ytterligere to flere vilkår på Raffles College i Singapore, Chester University i Storbritannia, Singapore, Malaysia, India eller Thailand.

Steder

Riyadh

Address
Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road
11454 Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: