Asian International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Asian International College Asian International College (tidligere kjent som Learning Capital College) søker å få kontakt med fellesskapet av globale borgere som deler en deltakende tilnærming til læring og er interessert i å være i front og senter av dagens kunnskapsøkonomi for å være klar for fremtiden. Elever delta AIC programmer ikke bare for å være "lært", men å tenke, delta og skape ... AIC fakultet gjøre mer enn bare å lære, de lytter, provosere og utfordre. AIC spennende tilnærming for å levere sine akkrediterte programmer kombinerer det beste fra begge verdener med fysiske lokaler i nord-østlige Singapore, og tilgang til state-of-the-art online levering plattformer utviklet av dypt erfarne utdanning teknologi team på Kunnskap Universe. Om Kunnskap Universe Kunnskap Universe er en ledende global utdanning organisasjon med et nettverk av mer enn 3000 steder over hele verden, sysselsetter over 30.000 profesjonelle lærere. Selskapet berører livene til over 300.000 studenter daglig gjennom engasjerte lærere, innovativ pedagogikk, streng læreplaner og bruk av avansert undervisningsteknologi, som tilbyr gode tjenester på alle utdanningssektoren gjennom anerkjente og respekterte institusjoner i tidlig barndom, grunnskole og videregående, og høyere utdanning. Asian International College er medlem av Kunnskaps Universe familien. Visjon, misjon og kjerneverdier Vår visjon Å bli globalt anerkjent for levering av kvalitets innovative programmer i høyere utdanning og faglig utvikling. Vårt oppdrag Asian International College leverer banebrytende programmer, tilrettelagt av et team av dyktige ansatte, utnytte den nyeste pedagogikk og pedagogiske teknologier, alltid observere den høyeste kvalitet og etiske standarder. Kjerneverdier Kundefokus Vi legger behovene og interessene til våre elever først i utvikling og levering av våre programmer og service standarder.

Spirit of Innovation Vi fremmer en kultur for innovasjon og en lidenskap for excellence i alt vi gjør. Profesjonsetikk Vi er forpliktet til å oppnå de høyeste faglige og etiske standarder i alt vi gjør.

Respekt Vi oppfordrer individualitet, inkludering og kulturelt mangfold.
Social Responsibility Vi hedrer våre miljømessige og sosiale forpliktelser ved inculcating en sterk følelse av ansvar og fellesskap i vår organisasjon.

Steder

Singapore

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Singapore

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: