DigiPen - Institute of Technology Singapore

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som verdens første college for å tilby en bachelorgrad program dedikert til spillutvikling, har DigiPen Institute of Technology lenge vært det beste valget for studenter å forfølge en karriere i den digitale interaktive mediebransjen.

Forestillingen drevet karakter av industrien har satt høye standarder og skapte voldsom konkurranse for studenter som kommer inn i arbeidsmarkedet i dag. For å lykkes, må man levere unike og engasjerende interaktive opplevelser for dagens publikum. Denne typen ekte teknologisk innovasjon kan bare oppnås av de som har en dyp, grunnleggende forståelse av forholdet mellom bruker og erfaring kompleks.

DigiPen Institute of Technology SINGAPORE

Singapore er nå hjem til DigiPen første internasjonale campus. Singapore campus ble etablert på invitasjon av Singapore regjeringen som en del av landets initiativ til å bygge øya inn i en utdanning hub med en visjon om å snu den til en "global School". DigiPen tilstedeværelse vil også bidra til Singapore regjeringens visjon om å snu øya inn i en "global Digital Studio."

DigiPen: fortid, nåtid og fremtid

Grunnlagt i Nord-Amerika i 1988, fortsetter DigiPen å være ledende innen spillutvikling utdanning og utover. Med høyt akademisk grad programmer undervist av en verdensklasse fakultet, går instituttets omfattende pensum langt utover bare å lære elevene hvordan de skal bruke kunstproduksjon programvare eller spesifikke programmeringsspråk. Gjennom praksisplasser, team-baserte prosjekter, og undervisningsmuligheter, DigiPen studenter direkte oppleve hva det tar å bli en vellykket og verdifullt medlem av interaktive medier samfunnet. Lær mer om historien til DigiPen.

STUDIER

Generell informasjon

DigiPen studier er alle tilbys på stedet og i person for å gi studentene et optimalt nivå på undervisningen, støtte og samarbeid Hver grad programmet har en rådgivende komité som består av lærere, ansatte og fagfolk som vurderer pensum på årlig basis for passende rigor og relevant innhold Klasser tilbys på et semester basis Nye studenter melde en gang i året i høst

Steder

Singapore

Address
PIXEL Building, 10 Central Exchange Green,
138649 Singapore, Singapore