Raffles Singapore

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden etableringen av sin første høyskole i Singapore i 1990, har Raffles vokst til å drive 19 høyskoler og universiteter i 18 byer i 12 land .

Vår fleksible mellomskoleoverføringsordning gir studentene mulighet til å studere på noe av Raffles ' nettverk av høyskoler og universiteter, fordyre seg i forskjellige kulturer og oppleve at de bor i utlandet.

Studenter som er innmeldt i Raffles drar nytte av en kvalitetsopplæring med en avrundet praktisk erfaring som er relevant for bransjen. Dette gjør dem i stand til å forbedre sine karrieremuligheter .

Å studere i et flernementsmiljø gjør at elevene våre kan utvide sitt personlige nettverk, bli utsatt for internasjonale perspektiver og sterkt øke karrieremulighetene utenfor hjemlandet.

Vi tar imot en helhetlig utdanning gjennom utvikling av overlegne tenkningsprosesser, styring av kommunikasjon og oppkjøp av grundige og effektive arbeidsmetoder.

Vår læreplan og pedagogikk er utformet for å være industrifokusert og relevant. Våre studenter er bemyndiget til å innovere med kreativitet. Ferdighetene som våre studenter får, vil langt overstige fagkunnskap og kompetanse, og sette dem på vei til suksess.

Vår visjon

Vår visjon er å være den fremste utdanningsgruppen.

Vårt oppdrag

Vi er forpliktet til å tilby kvalitet utdanning og relaterte tjenester gjennom vårt nettverk av institusjoner.

Våre verdier og kultur

Vi gir et læringsmiljø som fører til vellykkede karrierer gjennom pedagogiske opplevelser som fremmer:

  • Samfunnsansvar
  • Profesjonell toppkvalitet for arbeidskraft
  • Analytisk tenkning for problemløsing
  • Kreativitet for å oppmuntre til innovasjon
  • entreprenørskap

Steder

Singapore

Address
51 Merchant Rd
058283 Singapore, Singapore

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss