Bratislava International School Of Liberal Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bratislava International School of Liberal Arts er grunnlagt på prinsippene om de liberale kunst og vitenskap. Vår liberal arts læreplanen er utformet for å fremme godt avrundet, ferdigheter utstyrt, uavhengig tenkende individer gjennom i løpet av sine bachelor-nivå studier.

Alle våre studenter oppgradere med en grad i statsvitenskap, med konsentrasjoner i enten International Relations, Central European Studies, eller Political Thought. BISLA er også fleksible i å gi rettet studier for studenter med spesielle interesser og tilbyr en rekke fritids ikke-kreditert kurs gratis (f.eks fremmedspråk, presentasjon og argumentasjon ferdigheter, etc.)

Form of Study Vi legger vekt på hyppig, samvittighetsfull kontakt mellom studenter og lærere, samt ukentlige oppgaveskriving, alt mens du leser akademisk litteratur og klassikere av politisk filosofi som Platon, Hobbes, Locke, Marx, og Arendt.

En typisk seminar består av 7-10 studenter.

Alle kurs blir undervist på engelsk. En grunnleggende kunnskaper i engelsk er tilstrekkelig for enhver søker å kvalifisere for vår studiet som BISLA har utmerket trening i akademisk engelsk.

Etter eksamen BISLA studentene tilegne seg ferdigheter og kunnskap som gjør dem i stand til å søke stillinger i privat sektor, offentlig forvaltning, media og frivillige organisasjoner. Våre alumni velge fra det bredeste utvalget av fag for høyere studier, for eksempel:

Internasjonal sikkerhet Europeiske studier European Integration Statsvitenskap Public Policy Internasjonale relasjoner Biovitenskap

Økonomi og samfunn i Øst-Asia

Gender Studies Media Addiction Studies FILOSOFI Drama Studies

Våre studenter har studert ved 17 universiteter og fakulteter, nesten halvparten av dem i utlandet på insititutions som London School of Economics, University of Groningen i Nederland, Central European University i Budapest, og University of Chicago.

Beyond the Classroom Hver BISLA student gjør et internship i løpet av studietiden. Studenter organisere fritidsaktiviteter for seg selv, for eksempel tidsskrifter, teater og idrettslag, etc. Hvert semester, 5-6 studenter tilbringer et semester i utlandet på steder som London, Tilburg, Maastricht, Hong Kong, St. Petersburg, og Vermont, USA.

Fritidsaktiviteter I tillegg til skolen, er BISLA engasjert i mange vitenskapelige, kulturelle og pedagogiske prosjekter og tiltak. Det utgir Kritika en Kontext (Kritikk og kontekst), en journal av kritisk thinking.Every uke i løpet av studieåret, BISLA arrangerer offentlige diskusjoner i engelsk samt slovakiske på temaer som migrasjon krise eller fengselsforhold.

Steder

Bratislava

BISLA

Address
Bratislava International School of Liberal Arts
Grösslingova 53
Bratislava

81109 Bratislava, Bratislava-regionen, Slovakia
Telefon
+421 2/592 343 12

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss