The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science - University of Maribor

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for elektroteknikk og informatikk (UM FERI)

Fakultet for elektroteknikk og informatikk (UM FERI) er et internasjonalt anerkjent, ambisiøst teknisk fakultet, som overfører topp teknisk kunnskap vellykket til bransjen. Det er det største fakultetet ved University of Maribor med rundt 2000 studenter på heltid, over 9000 studenter har uteksaminert seg, og nesten 300 doktorgrader. avhandlinger er forsvart.

Den stadige utviklingen og tilskuddet av studieprogrammer representerer en dynamisk prosess som adresserer nye sosiale utfordringer, samfunnsbehov og vitenskapelig fremgang. Programmer implementert under alle tre syklusene letter tilegnelsen av grunnleggende kunnskap og relevant faglig kompetanse, og sikrer utmerkede karriereutsikter i inn- og utland.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræv / pexels

Bachelor-programmene omfatter obligatorisk industriell plassering, slik at studentene kan tilegne seg kunnskapen som kreves for uavhengig problemløsning. Master- og doktorgradsstudenter kan delta i grunnleggende og anvendt forskning utført av internasjonalt anerkjente forskere som jobber ved FERI. Studentene kan melde seg enten på yrkesfaglige programmer med fokus på praktisk opplæring og tidlig ansettelse, eller internasjonalt sammenlignbare akademiske programmer som letter overgangen til masterprogrammer (andresykkel) og doktorgradsutdanning (tredje syklus).

Uavhengig av studietype omfatter innholdet av programmer utført av FERI de mest populære fagområdene innen moderne teknologisk utvikling innen elektroteknikk, informatikk, mediekommunikasjon, telekommunikasjon og mekatronikk. Siden FERI er klar over viktigheten av nære bånd med økonomien og industrien, arrangeres det årlige møter i programrådene for å få informasjon om arbeidsgiveres utviklingsaktiviteter og deres forventninger til akademikernes faglige kompetanse. FERI samarbeider også aktivt med det internasjonale akademiske samfunnet gjennom ulike utvekslingsprogrammer for studenter og lærere.

Studer med oss!

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studerer på FERI er

  • F - fleksibel,
  • E - Utmerket,
  • R - Forskningsorientert,
  • Jeg - Innovativ!

FERI tilbyr en grad der du vil ha mer enn bare en grad i hendene. Det er en ypperlig livsmulighet som sikrer ansettbarhet i Slovenia, Europa og over hele verden.

Steder

Maribor

Address
University of Maribor,
Faculty of Electrical Engineering and Computer Science,
Koroška cesta 46

SI-2000 Maribor, Administrativ enhet Maribor, Slovenia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss