La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL er et internasjonalt universitetssenter med mer enn hundre års historie, dedikert til integrert dannelse av mennesker. Vi er grunnleggende medlemmer av Ramon Llull University, det første private non-profit universitetet i Catalonia.

Strukturert rundt fem kunnskapsfelt, IKT-ingeniør og teknologi, informatikk, arkitektur og bygning, ledelse og kunst, design og teknologi, jobber vi med oppdraget om å trene fagfolk med verdi, i stand til å bidra positivt til utviklingen av et mer rettferdig og bærekraftig.

Campus vår er et integrert rom, definert av sin opplærings- og forskningsnett, som også huser La Salle Technova Barcelona, ​​en næringsinkubasjonspark, som letter forholdet mellom den akademiske og næringsliv, og en serie av fasiliteter som fremmer universitetslivet, for eksempel bolighallen, idrettsanlegg, laboratorier og rom for utvikling av ulike aktiviteter som studentene selv fremmer.

I dette miljøet samler vi hele utdanningssamfunnet. Vi er et internasjonalt universitetscampus, garanti og referanse, anerkjent for å trene folk som legger opp. Vi er stolte av vårt internasjonale nettverk av alumni, som alltid er anerkjent for profesjonell dyktighet, så vel som for deres sterke sosiale yrke.

Jeg skulle ønske at navigasjonen din gjennom dette nettstedet lar deg oppdage alt du leter etter. Dørene på Campus er alltid åpne.

Velkommen til La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Generaldirektør

Bli kjent med oss

La Salle er en institusjon med mer enn 300 års historie og en bred internasjonal tilstedeværelse. Vi har vært pionerer i å tilby studier som til enhver tid er tilpasset markedets og samfunnets behov. Vi er opptatt av kvalitetstrening og verdier for fremtidens ungdom, fordi mennesker er over alt.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Misjon og verdier

Vi er et internasjonalt, interkulturelt og interreligiøst universitetsområde, garanti og referanse, anerkjent for å trene folk som legger opp. Vi gir studentene våre en dyp undersøkelsesevne og de nødvendige grunnlagene for å håndtere de forskjellige og nyeste teknologiene.

Fagpersoner for selskaper og for samfunnet

Det viktigste er folket. Vi kombinerer etikk, verdier og teknisk trening for å møte fremtidens utfordringer.

La Salle Campus Barcelonas oppdrag er å tilby høy kvalitet og trening på høyt nivå i globale rammer. Vårt formål er å utstyre studentene med kunnskap, ferdigheter og erfaringer som er nødvendige for å være svært effektive i utviklingen av deres profesjonelle karrierer.

På La Salle Campus Barcelona trener vi fagfolk med et høyt etisk engasjement og med verdiene som er nødvendige for å være nyskapende, vite hvordan vi kan tilpasse seg endringer og lede transformasjonene av et samfunn i kontinuerlig utvikling. Alle våre undervisnings-, forsknings- og kunnskapsoverføringsaktiviteter er knyttet til å utvikle et solid og omfattende livsprosjekt.

Hovedmålene med vårt universitetssenter er:

  • Overfør kunnskap til studenter som blir med på utdanningsprogrammene våre.
  • Overfør menneskelig kapital til samfunnet gjennom integrering av våre nyutdannede i organisasjoner.
  • Overfør de nyeste fremskrittene innen teknologi for å skape verdier der de er nyttige og nødvendige.
  • Overfør selskaper opprettet i Teknologisk og Business Innovation Park, for å bidra til utvikling av forretningsstoffet.

La Salle i figurer

Mer enn 4000 studenter meldte seg på. 25% av studenter av internasjonal opprinnelse. 75 100 m2 infrastruktur for undervisningsbruk, tjenester og utearealer.

  • 77 land
  • +1 000 skoler
  • 60 universitetssentre
  • +85 000 lærere
  • +1 000 000 studenter

Steder

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
+34 93 29 02 416

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss