CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

veteran Centro_de_estudios

Den School of Tourism CETA er en internasjonalt anerkjent senter og pioner innen turisme trening med over 40 års erfaring. Erfaring akkumulert over mange års arbeid i opplæring og forskning innen reiseliv Det gjør oss i stand til å gi svar og løsninger på behovene til reiselivsbedrifter i en stadig mer dynamisk, åpent og konkurransedyktig miljø.

CETA Det tilbyr og formidler en høyt nivå turisme opplæringPersonlig, spesialisert og allsidig, ved hjelp av moderne undervisningsmetoder med fokus på personlig og faglig utvikling av våre studenter, fremme ferdigheter og kommunikasjonsevner, forhold og samarbeid og kreativitet, fantasi og initiativ.

Vi samarbeider tett med mer enn 500 reiselivsbedrifter rundt om i verdenSom de har inngått avtaler med skolen vår for å tilby jobb pácticas i ulike deler av reiselivsnæringen med en viktig jobb bord for våre studenter og alumni.

For å møte behovene til en dynamisk og i stadig utvikling industri, CETA oppfordrer sine studenter og tidligere studenter de kontinuerlig opplæring med et tilbud om mestere og praktisk kurs og kjent i turistnæringen, både nasjonalt og internasjonalt.

CETA Strøm desidert forskning, språkopplæring og forbundet med nettverket av UNESCO skoler sentrum, Respekt for kultur- og naturarv. Disse faktorene gjør School of Tourism CETA en pioner innen reiselivsforskning og et senter utmerket projeksjon på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Hvorfor CETA?

Vi gir 15 grunner til å velge CETA som et universitetssenter hvor du kan ta en bil:

 1. Planlegg fleksibel, personlig og oppdaterte studier som forbedrer kommunikasjon, samarbeid, kreativitet og fantasi av studenter.
 2. Praksisen er undervist i ulike områder av kompetanse har en reell innflytelse på samfunnet.
 3. CETA er en del av nettverket av skoler forbundet med UNESCO, opprettet i 1953 for å fremme internasjonalt samarbeid og fred.
 4. CETA er involvert i forskningsprosjekter knyttet til turisme og andre disipliner som kulturminneforvaltningen, sosiologi, miljø, økonomi, markedsføring og kommunikasjon.
 5. Prioritering små grupper, tutorials forsterkning og bruk av ny teknologi.
 6. Vi konsolidere språklæring med internasjonale utvekslingsprogrammer.
 7. Mange utvekslingsprogrammer som gjør at våre studenter til å gjennomføre en del av sine studier i utlandet.
 8. Jobb og Internship høy plassering rate og fokusert på alle sektorer og sub - sektorer av turisme og fritid industri.
 9. Fast forpliktelse til internasjonalisering og multikulturalisme: eksistere i vårt senter studenter fra ulike nasjonaliteter og bakgrunner .
 10. Våre pedagogiske prosjekter inkluderer verdier knyttet til forsvar og beskyttelse av natur- og kulturarv, verdier som vi anser et viktig aspekt i opplæring av turisme fagfolk.
 11. Veiledning og mentoring er fullt tilpasset.
 12. Vår forpliktelse til opplæring som elevene får den hånden av topp fagfolk gjennom ukentlige konferanser.
 13. Vår forpliktelse at studentene er i konstant kontakt med turisme, takket være de "CETA utganger".
 14. CETA er involvert i flere internasjonale prosjekter som et medlem av Chamber of Commerce of Barcelona.
 15. Vår forpliktelse til å gjøre våre studenter en personlig studium av faglig utvikling for å forbedre sine ferdigheter og som en bidragsyter til turisme enhet Barcelona, av den latinamerikanske kommisjonen, Institute of Foreign Trade and Operations Center of Commerce of Catalonia i universitet opplæring områdene turisme og fritid.

Her og CETA

HVA ER DET Aqu?

L'Agencia de qualität av systemet Universitari de Catalunya, Aqu Catalunya, er det viktigste instrument for promotering og vurdering av kvalitet i den katalanske universitetssystemet. Aqu Catalonia mål evaluering, akkreditering og sertifisering av kvalitet innen universiteter og høyskoler i Catalonia (forskning, undervisning og servicesenter).

Aqu Catalunya er grunnlegger og stående av European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) medlem, og har vært en av de tre beste byråer i europeiske Quaility Assurance Register for høyere utdanning (EQAR). Han er medlem av International Network for kvalitetssikring byråer i høyere utdanning (INQAAHE) av den spanske Network of University Quality Byrå (REACU) og den europeiske Consortium for Acreditarion (ECA). Det var den første europeiske kvalitets byrået sertifisert med ISO.

Aqu Catalonia har sin opprinnelse i konsortiet Agency for kvaliteten på University System i Catalonia, som innlemmet den 29. oktober 1996, var den første kvalitet byrå som ble opprettet i Spania. Med godkjenning av Llei d'Universitats de Catalunya 2003, ble konsortiet gjeldende Agency.

Signeringen av samarbeidsavtalen mellom CETA, den UDG og aqu ble undertegnet i 2013. Programmet for evaluering av Aqu i CETA ble holdt i 2009.

Ifølge de siste dataene aqu om å fremme CETA 2007 og hans nåværende ansettelsesforhold, får vi følgende interessante fakta som gjenspeiler CETA god filosofi og kvalitet i undervisningen:

infografia_AQU-01

Steder

Barcelona

Address
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss