Les den offisielle beskrivelsen

CIS - College for International Studies ble grunnlagt i 1981, et amerikansk universitet, ligger i hjertet av Madrid i en av de vakreste delene av byen. Vår bygning er lett tilgjengelig og i et ekstremt trygt område. Vi er stolte over å tilby europeiske studenter en amerikansk høyere utdanning nærmere hjemme, like mye som vi gjør for å tilby amerikanere akkurat det de er vant til, bare her i Spania.

CIS-Endicott er et uvanlig stramt lærende samfunn, som ofte beskrives som "som en stor familie." Administratorer og professorer gjør alt de kan for å sikre at våre studenter er komfortable når vi veileder dem gjennom hva som til slutt vil være en av de største hendelser i deres liv i en overordentlig internasjonal setting - i mange tilfeller i et fremmed land. Hvert medlem av våre ansatte og fakultet ved CIS-Endicott har bodd og studert i utlandet, så vi forstår behovene til våre ikke-spanske studenter som gjør Madrid til deres midlertidige hjem, samt behovene til våre spanske studenter som til slutt vil fullføre deres Bachelorgrad andre steder.

Amerikanske systemfordeler

Det amerikanske høyere utdanningssystemet har blitt implementert over hele verden på noen av de beste og mest vellykkede institusjoner på planeten.

De viktigste fordelene med "American System" er som følger:

 • Lavere risiko for akademisk svikt. Siden ungdommer sjelden vet 100% sikker på hva de vil gjøre ti år fra nå, er det ikke nødvendig med studenter å bli låst inn i et studieområde, i noen tilfeller så tidlig som deres senere år på videregående skole. Faktisk er studentene ikke engang pålagt å definitivt velge på begynnelsen college. Studentene oppfordres til å velge et fokus eller en stor, men absolutt ikke straffes bør de tenke seg i løpet av de to første årene av studiet, som for det meste innebærer generelle utdanningskrav som er nesten universelle for alle studium. Ved år tre er studentene pålagt å ta en avgjørelse, men igjen er studentene i år tre typisk i en bedre posisjon til å gjøre en slik bestemmelse.
 • Det er veldig enkelt å endre grader programmer fordi de generelle kursene som kreves i alle de store elevene som tilbys på CIS-Endicott, forblir konsistente om en student studerer forretninger eller journalistikk. På samme måte, bør en student bytte fra bedrift til journalistikk, tilfredsstille business kursene de gratis valgfagene som inngår i generell kurs. Dette er virkelig det mest fleksible systemet i verden, og vi tror at unge studenter trenger tid og frihet til å oppdage hvem de er i stedet for å være akademisk låst inn i noe de engang kunne angre og motstå.
 • Kreditt systemet er konsekvent blant amerikanske høyskoler og universiteter over hele verden, så overføring er også relativt enkel.
 • Studentene organiserer og utformer egen kursplan under veiledning og veiledning av våre erfarne dekaner.
 • Den er basert mer på praktisk anvendelse av begreper enn teori. Vi tror på at elevene lærer seg bedre ved å faktisk gjøre det de studerer enn de gjør ved å bare forsøke å lagre data. Dataene er viktige, men det må være en mindre abstrakt måte å tenke på for å sikre at informasjonen virkelig læres.
 • Det er ukentlige oppgaver, slik at studere gjøres daglig i motsetning til cramming ved semesterets slutt for eksamener. Utvikling av studiekompetanse på en slik måte har en tendens til å bli en livslang ressurs.
 • Kontinuerlig evaluering favoriserer konsistens og oppfordrer elevene til å gjøre sitt beste selv om de utfører verre enn forventet på en eksamen eller et prosjekt siden de har mange muligheter til å demonstrere sin kunnskap og evne.
 • Studentene er motivert av mange kortsiktige mål, samt ved å være i stor grad ansvarlig for egen studieplan og arbeidsbelastning.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akademisk partner: Endicott College

Siden 1995 har CIS - The College for International Studies jobbet tett med vår akademiske partner, Endicott College , et partnerskap som gjør det mulig for studenter som er registrert i CIS for å motta Endicott College-studiepoeng. Hvert år overfører 40% av våre fullsøkende studenter til Endicott College's campus i vakre Beverly, Massachusetts for å fullføre de siste to årene av sin bachelorgrad.

Etter fullføring av de første to årene i CIS-Endicott Madrid får studentene mulighet til å søke om overføring til et amerikansk universitet i verden for å fullføre sin grad, bli hos oss for å velge programmer eller overføre direkte til Endicott College i Massachusetts , som mange av våre studenter logisk gjør.

Interessante fakta om Endicott:

 • Grunnlagt i 1939.
 • Ligger omtrent 30 minutter fra Boston, Massachusetts.
 • Mer enn 2400 studenter går hvert år.
 • Stor amerikansk campus med egne strender, kafeteriaer, treningsstudioer, studierom, spisestuer, studentboliger, idrettsbaner, butikker og alt en student kan trenge rett på campus. Det kan sammenlignes med å bo i en liten by.
 • Amerikansk universitets atmosfære.
 • Veldig trygg campus for utenlandske og nasjonale studenter.

En av de 25 beste regionale universiteter nord (en økning fra # 34 i 2018)

Et overveldende flertall (95%) av CIS-studenter som i siste instans ble uteksaminert fra Endicott College i Massachusetts, forteller oss at erfaringen var både akademisk og personlig berikende, og at de sterkt anbefaler Endicott College.

akkreditering

I 1995 inngikk College of International Studies og Endicott College en tilknytningsavtale hvor CIS-studenter som er påmeldt i akademiske programmer på Endicott College, mottar Endicott College Credit, som kan overføres til en hvilken som helst amerikansk høyskole eller universitet.

Endicott College (Massachusetts, USA) er akkreditert av New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS er autorisert av Madrid-regionen som utenlandsk universitet i Spania (BOCM 6. april 1998).

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

CIS Endicott International

Business Management er et program som krever 126 studiepoeng for en bachelorgrad, hvorav 65 er ferdigstilt i de to første årene. Programmet i seg selv gir studentene gene ... [+]

Bachelor Degree i Business Management er utviklet for å utvikle et autoritativt perspektiv og personlig lederskap ferdigheter som vellykkede bedriftsledere trenger. Fra veileder til administrerende direktør, hjelper dette sporet studentene til å bli effektive ledere i komplekse miljøer. Praktik er en integrert del av læreplanen. Gjennom erfaring i virkelighetsopplevelsen lærer elevene å forberede seg på deres fremtidige yrker. Mulige praktikroller omfatter human resource management, forbrukerproduktledelse, detaljhandel og ikke-profitt ledelse.

LæringsutbytteDemonstrere analytiske og problemløsende ferdigheter som trengs for å møte komplekse utfordringer i bedriftsledelsen.Bruk en rekke bedriftsledelse "beste praksis" i et faglig miljø.Kjenne viktigheten av å oppføre seg etisk i en profesjonell setting.Demonstrere den kritiske forespørselen og analyseevnen som trengs for å engasjere seg konstruktivt i intellektuell diskurs innenfor rammen av forretningsforvaltning.Kommunisere effektivt - både muntlig og skriftlig.PensumkravGenerell opplæring Kjernekrav (6 studiepoeng)ENG 111 Kritisk lesingNO 112 Kritisk lesingIndividuell og Samfunn (3 studiepoeng)PSY 100 Psykologi - 3 studiepoengGlobale utgaver (3 studiepoeng)ECN 201 Makroøkonomi - 3 studiepoengLitterære perspektiver (3 studiepoeng)ENG 102 Introduksjon til litteratur - 3 studiepoengVerdier og etisk begrunnelse (3 studiepoeng)PHL 104 Etikk - 3 studiepoengEstetisk bevissthet og kreativ uttrykk (3 studiepoeng)ART 102 Visuell kunst og kulturverdier II - 3 studiepoengKvantitativ begrunnelse (3 studiepoeng)MTH 126 Anvendt statistikk - 3 studiepoengVitenskap og teknologi (3 studiepoeng)ENV 150 Miljøspørsmål - 3 studiepoengVerdenskulturer (3 studiepoeng)IST 315 Interkulturell kommunikasjon - 3 studiepoengGratis valgfag (12 studiepoeng)ENG 103 Tale - 3 studiepoengENG 106 Engelsk kommunikasjon - 3 studiepoengENG 204 Amerikansk litteratur - 3 studiepoengIST 100 Introduksjon til globale utgaver - 3 studiepoengIST 215 Det Nye Europa - 3 studiepoengVirksomhetskrav (55... [-]
Spania Community of Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
CIS Endicott International

Markedsføringskommunikasjon er et program bestående av kurs innen markedsføring og kommunikasjon, med 126 obligatoriske studiepoeng for en bachelorgrad, hvorav 65 er ferd ... [+]

Gjennom deres kursarbeid, undersøker studenter kommunikasjon på mange måter media påvirker individet og samfunnet, lokalt og internasjonalt. Studentene har en solid faglig bakgrunn som fremmer skriftlig og kritisk tenkning, samt teoretisk og anvendt kunnskap. Praktik er en integrert del av læreplanen. Gjennom den faktiske arbeidserfaringen i løpet av programmet, er studentene bedre forberedt på deres fremtidige yrker. Eventuelle praktikroller omfatter blant annet kino-, TV- og radioproduksjon, reklame- og markedsaktiviteter, samt skriftlig og online presseproduksjon - pluss mye mer.

LæringsutbytteUtvikle en grunnleggende forståelse av teorier og begreper innen kommunikasjon;Demonstrere en forståelse av de kjerneteoretiske verdiene som ligger til grunn for beste praksis i produksjon av media (markedskommunikasjon, internettstudier, digital journalistikk, digital filmfremstilling);Demonstrere kunnskap om forskningsmetoder som brukes på mange områder av kommunikasjon;Artikulere kompleksiteten av medias plass i samfunn og kultur;Kommunisere effektivt i skriftlig form innenfor konvensjonene for kommunikasjon som en disiplin, og;Demonstrere den kritiske undersøkelsen og analysevitenskapen som trengs for å engasjere seg konstruktivt i intellektuell diskurs innen Kommunikasjon som et fagområde og yrke.... [-]
Spania Community of Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

CIS Endicott International

Liberal Studies er et 65-kreditt-program bestående av kurs innen business og humaniora. Programmet gir studentene generelle krav, samt valgfag som sammenfaller med studen ... [+]

Ved å ta liberale studiekurs som dekker en rekke varierte fagområder, kan studentene utforske et bredt spekter av liberale kunstfag, oppdage de kraftige og ubestridelige sammenhenger mellom felt som politikk, litteratur, vitenskap, sosiologi, kunst og historie. Eksponering for flere områder av studenter med bred kunnskapsbase og forbedret kritisk lese-, skrive- og tankefag. Praktik er en integrert del av læreplanen. Gjennom den faktiske arbeidserfaringen i løpet av programmet, er studentene bedre forberedt på deres fremtidige yrker. Mulige praktikplasser inkluderer erfaring i kunstgallerier, museer, hoteller, samt kunst- og arrangementshåndteringsselskaper - og mye mer.

LæringsutbytteDemonstrere en forståelse av innholdet i liberal arts disipliner.Kommunisere effektivt i skriftlig form.Formulere sammenhenger og skillnader mellom og blant liberale kunstdisipliner, og deres samtidige relevans.Demonstrere den kritiske forespørsel og analytiske ferdigheter som trengs for å engasjere seg konstruktivt i intellektuell diskurs i tvers av fagområder.Utvikle forståelse for forholdet mellom liberale studier og karrieremuligheter via faglige praktikplasser.... [-]
Spania Community of Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
CIS Endicott International

Dette programmet gir studentene mulighet til å gå på college i Spania på en av de mest kjente høyskolene i USA (CIS-Endicott International) mens de spiller fotball på et ... [+]

Dette programmet gir studentene mulighet til å gå på college i Spania på en av de mest kjente høyskolene i USA (CIS-Endicott International) mens de spiller fotball på et profesjonelt nivå.

Elite Soccer University Programmet er en felles innsats som bringer sammen høyere utdanning og high-performance fotball trening.

Elite Soccer University Programmet er utviklet for studenter fra hele verden som ønsker å forfølge sine studier på en anerkjent amerikansk høyskole, samtidig som de deltar i høyopptreden fotballopplæring som fokuserer på den generelle faglige og profesjonelle atletiske forbedringen av studenten.

Programmet løper for to perioder fra oktober til mai hvert studieår.... [-]

Spania Community of Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Study Abroad - Madrid

Location address
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Social Media
Location address
Hale Street 376
Beverly, Massachusetts, 01915 US