CIS Endicott International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CIS - College for International Studies ble grunnlagt i 1981, et amerikansk universitet, ligger i hjertet av Madrid i en av de vakreste delene av byen. Vår bygning er lett tilgjengelig og i et ekstremt trygt område. Vi er stolte over å tilby europeiske studenter en amerikansk høyere utdanning nærmere hjemme, like mye som vi gjør for å tilby amerikanere akkurat det de er vant til, bare her i Spania.

CIS-Endicott er et uvanlig stramt lærende samfunn, som ofte beskrives som "som en stor familie." Administratorer og professorer gjør alt de kan for å sikre at våre studenter er komfortable når vi veileder dem gjennom hva som til slutt vil være en av de største hendelser i deres liv i en overordentlig internasjonal setting - i mange tilfeller i et fremmed land. Hvert medlem av våre ansatte og fakultet ved CIS-Endicott har bodd og studert i utlandet, så vi forstår behovene til våre ikke-spanske studenter som gjør Madrid til deres midlertidige hjem, samt behovene til våre spanske studenter som til slutt vil fullføre deres Bachelorgrad andre steder.

Amerikanske systemfordeler

Det amerikanske høyere utdanningssystemet har blitt implementert over hele verden på noen av de beste og mest vellykkede institusjoner på planeten.

De viktigste fordelene med "American System" er som følger:

 • Lavere risiko for akademisk svikt. Siden ungdommer sjelden vet 100% sikker på hva de vil gjøre ti år fra nå, er det ikke nødvendig med studenter å bli låst inn i et studieområde, i noen tilfeller så tidlig som deres senere år på videregående skole. Faktisk er studentene ikke engang pålagt å definitivt velge på begynnelsen college. Studentene oppfordres til å velge et fokus eller en stor, men absolutt ikke straffes bør de tenke seg i løpet av de to første årene av studiet, som for det meste innebærer generelle utdanningskrav som er nesten universelle for alle studium. Ved år tre er studentene pålagt å ta en avgjørelse, men igjen er studentene i år tre typisk i en bedre posisjon til å gjøre en slik bestemmelse.
 • Det er veldig enkelt å endre grader programmer fordi de generelle kursene som kreves i alle de store elevene som tilbys på CIS-Endicott, forblir konsistente om en student studerer forretninger eller journalistikk. På samme måte, bør en student bytte fra bedrift til journalistikk, tilfredsstille business kursene de gratis valgfagene som inngår i generell kurs. Dette er virkelig det mest fleksible systemet i verden, og vi tror at unge studenter trenger tid og frihet til å oppdage hvem de er i stedet for å være akademisk låst inn i noe de engang kunne angre og motstå.
 • Kreditt systemet er konsekvent blant amerikanske høyskoler og universiteter over hele verden, så overføring er også relativt enkel.
 • Studentene organiserer og utformer egen kursplan under veiledning og veiledning av våre erfarne dekaner.
 • Den er basert mer på praktisk anvendelse av begreper enn teori. Vi tror på at elevene lærer seg bedre ved å faktisk gjøre det de studerer enn de gjør ved å bare forsøke å lagre data. Dataene er viktige, men det må være en mindre abstrakt måte å tenke på for å sikre at informasjonen virkelig læres.
 • Det er ukentlige oppgaver, slik at studere gjøres daglig i motsetning til cramming ved semesterets slutt for eksamener. Utvikling av studiekompetanse på en slik måte har en tendens til å bli en livslang ressurs.
 • Kontinuerlig evaluering favoriserer konsistens og oppfordrer elevene til å gjøre sitt beste selv om de utfører verre enn forventet på en eksamen eller et prosjekt siden de har mange muligheter til å demonstrere sin kunnskap og evne.
 • Studentene er motivert av mange kortsiktige mål, samt ved å være i stor grad ansvarlig for egen studieplan og arbeidsbelastning.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Akademisk partner: Endicott College

Siden 1995 har CIS - The College for International Studies jobbet tett med vår akademiske partner, Endicott College , et partnerskap som gjør det mulig for studenter som er registrert i CIS for å motta Endicott College-studiepoeng. Hvert år overfører 40% av våre fullsøkende studenter til Endicott College's campus i vakre Beverly, Massachusetts for å fullføre de siste to årene av sin bachelorgrad.

Etter fullføring av de første to årene i CIS-Endicott Madrid får studentene mulighet til å søke om overføring til et amerikansk universitet i verden for å fullføre sin grad, bli hos oss for å velge programmer eller overføre direkte til Endicott College i Massachusetts , som mange av våre studenter logisk gjør.

Interessante fakta om Endicott:

 • Grunnlagt i 1939.
 • Ligger omtrent 30 minutter fra Boston, Massachusetts.
 • Mer enn 2400 studenter går hvert år.
 • Stor amerikansk campus med egne strender, kafeteriaer, treningsstudioer, studierom, spisestuer, studentboliger, idrettsbaner, butikker og alt en student kan trenge rett på campus. Det kan sammenlignes med å bo i en liten by.
 • Amerikansk universitets atmosfære.
 • Veldig trygg campus for utenlandske og nasjonale studenter.

En av de 25 beste regionale universiteter nord (en økning fra # 34 i 2018)

Et overveldende flertall (95%) av CIS-studenter som i siste instans ble uteksaminert fra Endicott College i Massachusetts, forteller oss at erfaringen var både akademisk og personlig berikende, og at de sterkt anbefaler Endicott College.

akkreditering

I 1995 inngikk College of International Studies og Endicott College en tilknytningsavtale hvor CIS-studenter som er påmeldt i akademiske programmer på Endicott College, mottar Endicott College Credit, som kan overføres til en hvilken som helst amerikansk høyskole eller universitet.

Endicott College (Massachusetts, USA) er akkreditert av New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS er autorisert av Madrid-regionen som utenlandsk universitet i Spania (BOCM 6. april 1998).

Steder

Madrid-samfunnet

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Madrid-samfunnet, Spania

Beverly

Address
Hale Street 376
01915 Beverly, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss