ESART Campus Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om ESART

ESART Campus Barcelona er et internasjonalt høyere studieresenter som underviser i BA (Hons) grader i tolkning, musikkteater, dans, musikk: oppretting og produksjon, kunstnerisk ledelse og produksjon, alle akkreditert av Bath Spa University (Storbritannia). Både på spansk og internasjonalt nivå har alle grader en offisiell anerkjennelse garantert av Bologna-traktaten innenfor rammen av det europeiske videregående opplæringsområdet.

ESART Campus Barcelona er integrert i Grup Montcau. Denne gruppen, grunnlagt i 1965, består av flere utdanningssentre.

Grup Montcau har samarbeidet med prestisjetunge institusjoner i Storbritannia i mer enn et tiår. ESART starter sin virksomhet i 2013, vårt hovedkvarter i Sant Cugat del Vallès heter ESARTs senter for studier, og i 2015 er det da ESART Campus Barcelona starter sin aktivitet i Barcelona.

Vi tilbyr universitetsnivåstudier akkreditert av Pearson International og Bath Spa University of United Kingdom:

  • BA (Hons) i Acting (Tolkning og Musikkteater)
  • BA (Hons) i Dans (Dans)
  • BA (Hons) I Kommersiell Musikk (Musikk: Skaper og Produksjon)
  • BA (Hons) I Ledelse (Kunstnerisk Ledelse Og Produksjon)

Den pedagogiske filosofien til ESART fokuserer på:

  • Det sentrale stedet for studenten og hans personlige læring.
  • En balanse mellom teori og praksis som legger vekt på betydningen av praksis i læring.
  • Tutorial akkompagnement av studenten i hans læringsprosess.
  • Utviklingen av personlig autonomi og selvansvar i læringsprosesser.
  • Støtten til et team bestående av lærere og internasjonale eksperter fra fagområdene faglig og faglig.

Våre grader

Takket være akkreditering og godkjenningsavtaler inngått med Pearson (UK) og Bath Spa University (UK) ESART-programmer fører til tildeling av en rekke britiske universitetsgrader.

Som det er vanlig i Storbritannia, er bachelorstudier (BA Hons) tre år lange og består av 180 studiepoeng. ESART-programmene dekker de to første årene (120 ECTS / 240 britiske studiepoeng) gjennom en Pearson-grad som kalles BTEC Higher National Diploma (HND).

Gjennom en homologasjonsprosess validerer Bath Spa University BTEC HND-graden som tilsvarende de to første årene, og ESART-studenter deltar på det siste året i programmet i Barcelona etter de samme fagene og innholdene som er merket av Bath Spa University-programmene. .

Sammendrag: Bachelorstudier - HND og BA (Hons) - undervist av ESART og utdelt av Pearson og Bath Spa University, er offisielle og internasjonalt anerkjente i henhold til normer etablert både av rammen "European Quality Framework" (EQF) og Bologna-traktaten og det europeiske høyere utdanningsområde.

Pearson:

Pearson-etiketten støttes av 150 års erfaring og tilbyr for tiden mer enn 200 grader i 20 forskjellige studieområder. Det er den ledende utdanningsleverandøren i verden som tilbyr internasjonalt anerkjente grader, samt akkreditering og kvalitetsvurderingstjenester til skoler og institusjoner for høyere utdanning i 75 land rundt om i verden. Internasjonalt studerer mer enn 1 million studenter akkreditert av Pearson.

Bath Spa University:

Bath Spa University, grunnlagt i 1852, er en av de mest prestisjetunge institusjoner for høyere utdanning i Storbritannia. I rangeringen (2015) var blant de 5 beste universitetene for innovasjon og blant de 10 beste for kvaliteten på undervisningen. Bath Spa tilbyr sine 7000 studenter bachelorgrader i mer enn 230 fagområder.

Steder

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Catalonia, Spania