Les den offisielle beskrivelsen

school

Om ESDi

I 1989 samlet flere administrative organismer, bedrifter og bedriftsforeninger for å styrke den katalanske industrien gjennom profesjonalisering av Design. Resultatet av denne innsatsen var Designskolen ESDi , som ble opprettet med sikte på å trene konkurransedyktige og kvalifiserte ESDi .

Fra og med ble skolen konsolidert som en pioner innen utdanning, med sin offisielle universitetsgrad i design, en rekke mastergrader og postgraduate kurs og innovative studier som bachelor i smart design og bachelor i digitale humaniora .

Skolen, som ligger i Sabadell (Barcelona, ​​Spania), har over 14.000m2 fasiliteter utstyrt med banebrytende teknologi som våre selvlaboratorier av additivproduksjon, virtuell virkelighet (i partnerskap med HP) og digitalisering av design og produksjonsprosesser.

Rankings

 • ESDi høyere designskole, nr 1 blant designskolene i Catalonia i to år på rad i U-rangering av BBVA-stiftelsen 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i U-rangering av BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 i samfunnsvitenskap og ledelse av QS World University Rankings etter emne 2017
 • Ramon Llull University, topp 100 av Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, topp 151-200 i Ledelse av Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 av den spanske staten i CYD rangering av spanske universiteter 2017

school

Utmerkelser mottatt av våre studenter

 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av Samsung EGO innovasjonsprosjektet for deres samling CONECT3D, pris som tillot dem å vise sine kreasjoner på Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinnere av 080 Investor Day 2018 av den katalanske rullebanen 080 Barcelona Fashion og plattformen Seed
 • Gerard Arderius (Grafisk Design), vinner av en Golden Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Produktdesign), vinneren av en Golden ADI-medalje (Spania) 2018 av ADI-FAD for hennes siste gradprosjekt "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), vinner av 3. premie i CODIC Awards (Spania) 2018 av Collegio oficial de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya for hennes siste gradprosjekt "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graphic Design), vinner av en Bronze Laus (Spania) 2018 av ADG-FAD for sitt siste gradprosjekt "Original Apparel Kids"

school

9 grunner til å studere i ESDi

 1. Offisiell grad og mulighet til å få en dobbel grad: Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design. Vi er også det eneste senteret i den spanske staten for å undervise 6 design disipliner.
 2. Pionerer i Smart Design studier og i digitale humaniora.
 3. Bredt internasjonalt nettverk. Vi er til stede i mer enn 20 land.
 4. Mer enn 14.000m2 av fasiliteter i en historisk bygning som ligger i sentrum av Sabadell.
 5. Workshops og laboratorier utstyrt med avantgarde teknologi. I tillegg til workshops, laboratorier, video og fotografering, åpne rom og teknologiske klasserom, har vi tre selvlabs og en hjelpelab (tilsetningsstoffer og 3D-utskrift, nedsenkende og holografisk virtuell virkelighet i samarbeid med HP, og digitalisering av tekstil design og produksjonsprosesser).
 6. Høy ansettelsesevne og rask innføring i arbeidsmarkedet: 95,5% av våre alumner er i stand til å finne arbeid innen ett år etter opplæringen.
 7. University-Business Bond, med prosjekter og samarbeid med viktige merker og institusjoner: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike og Harley-Davidson, blant andre. Forskning og innovasjon i og utenfor klasserommene.
 8. Kompetent og motivert personale, knyttet til næringen og virksomheten. Studenter og alumner med prosjekter som er anerkjent av de viktigste messer, utstillinger og konkurranser i sektoren.
 9. Stipend og stipend. Ingen med yrke og kjøring bør bli utelatt av utdanningssystemet.

school

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

ESDi - Design School

Den audiovisuelle design spesialiteten skaper en allsidig profesjonell profil og styrker kreativiteten som brukes til ny teknologi av animasjon og bilde, som inneholder v ... [+]

Den audiovisuelle design spesialiteten skaper en allsidig profesjonell profil og styrker kreativiteten som brukes til ny teknologi av animasjon og bilde, som inneholder virtuelle, syntetiske, forstørrede og holografiske virkelighetsopplevelser.

På grunn av dette må den audiovisuelle designstudenten ha de estetiske og fortellende verktøyene som trengs for å skille seg ut på mediet og kunne generere prosjekter som enten kunstnerisk eller entreprenørskap kan overføre sin egen grammatikk.

Den audiovisuelle design spesialiteten vil gi deg teknisk kunnskap om det audiovisuelle språket, om aspekter som lyn eller montasje, uten å neglisere en bekymring over fortelling eller eksperimentering, angående alle typer formater.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Spansk,Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Å samle kunnskap om de ulike designdisiplinene (grafikk, produkt, audiovisuelt, interiør og mote) med effektiv styring av livssyklusene av produkter og prosjekter er hove ... [+]

Å samle kunnskap om de ulike designdisiplinene (grafikk, produkt, audiovisuelt, interiør og mote) med effektiv styring av livssyklusene av produkter og prosjekter er hovedformelen for Design Management.

Hvis du er interessert i denne spesialiteten, vil den åpne dører for opplæring som er sentrert på stadier og kompleksitet i den kreative prosessen, slik at du kan svare på entreprenørskapskravene fra det 21. århundre.

Administrerende lag bestående av designere av ulike fagområder vil også være et av hovedelementene for en spesialist innen Design Management, og har også en sosiologisk, kulturell og juridisk kunnskap som tillater ham eller henne å utføre forskjellig i henhold til prosjektet de forvalter.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

De viktigste teknologiske selskapene og oppstartene krever flere og flere profesjonelle profiler knyttet til humaniora som også har trening i digitale verktøy, slik at de ... [+]

De viktigste teknologiske selskapene og oppstartene krever flere og flere profesjonelle profiler knyttet til humaniora som også har trening i digitale verktøy, slik at de kan stole på samarbeidspartnere som kan navigere flytende gjennom vårt nåværende samfunn og se på verden med friske øyne.

Av den grunn har vi ved ESDi utviklet den første universitetsspesifikke graden i den spanske staten som spesialiserer seg på digitale humaniora , integrering av humanistiske disipliner og vitenskap og teknologi (STEM). Våre studier forener derfor kunnskap som tradisjonelt humanistisk, som historie, filosofi, litteratur, kulturstudier, sosiologi og antropologi, med elementer som er grunnleggende for 4.0-utviklingen, som Internett, Big Data og Social Media.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Grafisk design grad gir deg den trening du trenger for å navigere, fra analog til digital, gjennom en rekke språk som går fra illustrasjon og serigrafi til merkevarebyggi ... [+]

I en verden der den visuelle kulturen invaderer vårt daglige liv, blir den grafiske designerens rolle konsolidert som en av hjørnesteinene for kommunikasjon i et multimedie- og digitalisert miljø. Være det i kunstneriske prosjekter eller fokusert på gründerverdenen, må grafisk designeren ha de verktøyene og strategiene som er nødvendige for å utvikle en egen stemme, tilpassbar til forskjellige mål og medium.

Grafisk design grad gir deg den trening du trenger for å navigere, fra analog til digital, gjennom en rekke språk som går fra illustrasjon og serigrafi til merkevarebygging og grensesnitt design, slik at du kan være i kontakt med ulike publikasjoner gjennom forskjellige plattformer.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Mens bekymringen om funksjonalitet og estetikk i innenlandske og kommersielle områder vokser, må interiørdesignere tilpasse seg mer og mer til de teknologiske, ergonomisk ... [+]

Mens bekymringen om funksjonalitet og estetikk i innenlandske og kommersielle områder vokser, må interiørdesignere tilpasse seg mer og mer til de teknologiske, ergonomiske og bærekraftig kravene i bransjen.

For å oppnå denne profilen gir våre interiørdesigner deg en rekke verktøy for å identifisere brukernes behov og for å designe omgivelsene som passer best til deres behov.

Denne kunnskapen legges til forståelse for trender og innlemmelse av ny teknologi, vil hjelpe deg med å utvikle både offentlige og private rom, både innenlands og kommersielt. Uansett om det er permanent eller flyktig plass, gir interiørdesigneren liv til allerede eksisterende strukturer i samme mål som han eller hun kan skape, fra grunnen av, bildet av et nytt rom.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

For en mote design profesjonell, den tekniske og teknologiske kunnskap, samt illustrasjon og konfekt trening, er pilarene over hvilke noen kreativ produksjon er tenkt ut ... [+]

For en mote design profesjonell , den tekniske og teknologiske kunnskap, samt illustrasjon og konfekt trening, er pilarene over hvilke noen kreativ produksjon er tenkt ut og utført.

For å trives i dette feltet må du kombinere din kreativitet og dedikasjon med lære som lar deg undergrave deg i de praktiske prosedyrene for Fashion Design, mens du har verktøyene for å analysere trender og forstå deres estetiske og sosiokulturelle verdi, og dermed utleie du utvikler dine egne innovative forslag.

Tilstrekkelig bruk av materialer, talent og teknisk kapasitet må gå hånd i hånd med å identifisere den økonomiske og kommersielle levedyktigheten til prosjektene du designer, en av nøklene som våre Fashion Design studier vil kunne hjelpe deg med. Teknologiske ferdigheter og kunnskaper vil også være viktige for å inkorporere innovasjon i de ulike stadier av design (wearables, bruk av 3D-utskriftsteknikker, digital mønsterskjæring og mer).... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Bak hvert objekt vi bruker på en daglig basis, fra den enkleste til den mest komplekse, er det en prosess som går fra den første tanken til markedslanseringen, etter at f ... [+]

Bak hvert objekt vi bruker på en daglig basis, fra den enkleste til den mest komplekse, er det en prosess som går fra den første tanken til markedslanseringen, etter at flere test- og prototypingsrunder er fullført. I alle stadier må produktdesigneren ikke bare forstå produsentens behov, men også brukerens.

Gjennom dette programmet vil du bli trent i bruken av ulike typer materialer, mens du setter deg ned i funksjonelle, estetiske, romlige og ergonomiske egenskaper av produktene.

På grunn av den økende bekymringen om miljødesign, både fra forbruk og produksjon, er objektets livssyklus et av hovedpunktene i produktdesignstudier, med særlig vekt på bærekraft og resirkulering. Innovasjon i materialer, funksjoner og teknikker vil også bli behandlet fra Smart Design-perspektivet, et av symbolene for teknologisk demokratisering, modernisering av byer og styrking av 4,0-bransjen.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

Vår dobbelte tittel Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design, med en varighet på fire år, gir studentene mulighet til å skaffe seg kunnskap som er spesifikke for d ... [+]

Dobbel tittel: Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design

Vår dobbelte tittel Offisiell grad i Design Bachelor i Smart Design , med en varighet på fire år, gir studentene mulighet til å skaffe seg kunnskap som er spesifikke for designerenes arbeid, og som videre suppleres med de nye kompetansene det digitale miljøet krever.

På denne måten blir digitalproduksjonen forstørret virkelighet og interaktiv design omdannet til grunnleggende verktøy for nåtidens og fremtidens designere, som er i stand til å lede forandringsprosesser innen entreprenørskap og kreativ verden.

Takket være våre banebrytende teknologier innen additivproduksjon, 3D-utskrift og virtuell og holografisk virkelighet, søker våre studenter å fremme utviklingen av produkter og tjenester som er mer effektive og effektive, og som kan finne løsninger på gamle og nye problemer i design verden.... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
ESDi - Design School

I motsetning til de konstante og voksende teknologiske endringene har markedet og selskapene allerede styrket integrering av Smart Design i sine produkter, tjenester og p ... [+]

I motsetning til de konstante og voksende teknologiske endringene har markedet og selskapene allerede styrket integrering av Smart Design i sine produkter, tjenester og prosesser.

For dette er en realitet som ikke lenger er futuristisk, men er nå en del av nåtiden, utviklet ESDi den universitetsspesifikke tittelen "Bachelor in Smart Design" for å trene omfattende designere som kan erobre kreative verktøy, så vel som de som trengs for å forstå kanalene, måter å uttrykke og fungere på i et mobilt, digitalt og smart samfunn.

Programmet, med en varighet på tre år, kapasiterer designprofessorer slik at de kan trives både i den digitale verden av apps, brukeropplevelse, digital markedsføring og i den fysiske verden, gjennom enheter, slitasjeartikler, elektroniske gjenstander og til og med smarte møbler .... [-]

Spania Sabadell
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
Sabadell, Catalonia, 08202 ES
Social Media
Location address
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, Catalonia, 08008 ES