Les den offisielle beskrivelsen

Om Educoway

Vi følger deg fra start til slutt

Yrkesrettet veiledning for å oppnå fremtiden du alltid drømte om

111214_rsz_adobestock_100209996.jpg

Hvorfor med Educoway ?

Ønsker du å starte din profesjonelle karriere i Europa, men vet ikke hvor du skal begynne? Du har kommet til rett sted. På Educoway vårt hovedmål å tilby kvalitetstrening i de beste universitetene i Europa, slik at du kan starte veien til suksess fra og med i dag. Vi veileder deg faglig for å finne universitetsgraden som passer best til din profil, og vi tar vare på en global prosesshåndtering, slik at du ikke bekymrer deg for noe. I tillegg er alle Universitetsgrader godkjent av European Credit Transfer System (ECTS).

  • Vi er yrkesrådgivere: Under vår egen erfaring, empati og motiverer vi elevene på en personlig måte, orienterer dem faglig og hjelper dem til å velge universitetsgrad som best passer deres evner og evner. Vår arbeidsmetodikk er basert på å oppmuntre studentens kritiske tenkning for å forbedre sin beslutningskapasitet og tilpasning i ulike miljøer.
  • Vi følger deg med på turen: Vårt arbeid er basert på et nært forhold, du kan finne oss når du trenger det, og vi vil være med deg fra det øyeblikket du bestemmer deg, til du finner deg selv på klasse på ditt nye universitet og installert i din nye by . Vi vil også være tilgjengelige i studieårene dine når du har noen form for problem, for å hjelpe deg med å løse det eller koble deg til universitetets leder som kan gjøre det. Selv etter at du har fullført studiene, og hvis du ønsker det, vil vi gjerne ha deg nær, slik at du kan dele med oss alle dine faglige suksesser.
  • 360 Service: Vi tilbyr deg et globalt råd i hele prosessen. Akademisk faglig veiledning og behandling av dine påmeldinger i ulike karakterer, universiteter og land. Vi administrerer og vurderer dokumenter og løser hendelser. Vi utfører de tilsvarende svarte prosedyrene. Vi hjelper deg med fullstendig styring av din innkvartering, og vi gir deg relevant informasjon om destinasjonsbyen. Vi vil også sette deg i kontakt med andre studenter som er tatt opp til samme destinasjon. Du kan kontakte oss som du foretrekker: oppmerksomhet på vårt kontor, møte via Skype, WhatsApp og telefon.
  • Erfaring og anerkjennelse: Vi har vært yrkesrådgivere i over 4 år, anerkjent som en internasjonal agent med ICEF-seglen og av de mest prestisjefylte skolene i Spania som vi samarbeider med. I tillegg tillater vår egen erfaring oss å ha global kunnskap i første person av hvordan opplevelsen av å starte din karriere i Europa kan være. Hittil har vi klart å registrere mer enn 200 studenter på forskjellige europeiske universiteter.
  • Academic High Excellence: I Educoway vi bare destinasjoner som møter de beste faglige standarder. Her kan du se stillingene i U21 verdensrangeringen i høyere utdanning 2017: 4ºSuecia, 5ºDinamarca, 6º Finland og 7ºHolanda opptar de første stillingene i utdanningskvalitet. Nesten alle universiteter er offentlige, så de deler samme system og utdanningskvalitet.
  • Innovative metoder: Glem lære av hjertet! Universitetsutdanningssystemer arbeider med innovative metoder basert på gruppearbeid som brukes til å løse virkelige problemer, samarbeid, praktik, studieturer og konferanser av fagfolk. I tillegg er testen av selektivitet ikke nødvendig, da tilgangskravene er basert mer på kunnskap, ferdigheter og motivasjon, ikke bare på en avsnittsnotat.111215_rsz_adobestock_80501595.jpg

La oss fortelle deg hvordan alt starter

Som mange andre studenter, var beslutningen å studere en høyere FP i stedet for en karriere. Når vi fullførte studiene og så at det ikke var mulig å fullføre dette, måtte vi investere fire år for å oppnå en universitetsgrad, bestemte vi oss for å opprette vårt firma under navnet FGRADE. Det har allerede vært mange studenter som også har oppnådd sine drømmer, vi har vokst i antall valideringer, universitetsgrader, avtaler med universiteter og land ... Og det er på tide å ta neste skritt; Vi utviklet seg som Educoway , spesialister i yrkesveiledning. Vi har også opplevd usikkerhet ved valg av universitetsgrad eller i hvilket universitet eller land som skal gjøre det. Det er derfor vi har spesialisert oss på dette feltet, og vi har brakt utrolige internasjonale studiemuligheter som i de fleste tilfeller ikke vet om. Vi søker alltid den største fordelen for studenten, og vi tilpasser seg deres behov på en personlig måte. Vi har fortsatt å spesialisere oss i å utvide våre pedagogiske tilbud og destinasjoner i Europa. Hver gang er det flere skoler som ber våre tjenester for å gi de beste til sine studenter. For alt dette har vi blitt anerkjent som finalist i 2017 Young Entrepreneur-priser.

Programmer gitt i:
Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Educoway

AP-graden i Markedsføringsledelse er et 2-års heltidsstudium, hvis klasser er undervist på engelsk. I løpet av programmet får du ferdigheter og kompetanse til å utføre op ... [+]

Er du lidenskapelig om markedsføringsområdet? Vil du vite strategiene som lager et produkt i markedet?

Beskrivelse av programmet

AP-graden i Markedsføringsledelse er et 2-års heltidsstudium, hvis klasser er undervist på engelsk. I løpet av programmet får du ferdigheter og kompetanse til å utføre oppgaver innen planlegging, organisering og implementering innenfor markedsområdet både i danske og internasjonale selskaper.

Du vil få en dyp kunnskap om de ulike faktorene som påvirker salget, og du vil forstå hvordan du skaper de beste forholdene i en bedrift, med kunder og leverandører, så vel som internt.

Du vil lære å planlegge markedsføring og salg, noe som gjør at du kan bidra til selskapets generelle og internasjonale strategi.... [-]

Danmark Copenhagen
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Med Degree i elektrisk og elektronisk engineering i Nederland vil du bli en elektronisk produktutviklingsingeniør. Ikke bare vil du ha tverrfaglig kunnskap for design, me ... [+]

Vil du designe høyteknologiske enheter? Vil du eksperimentere med teknologier av lys og lyd? Eller er du lidenskapelig om mobilkommunikasjon og tingets internett?

Beskrivelse av programmet

Med Degree i elektrisk og elektronisk engineering i Nederland vil du bli en elektronisk produktutviklingsingeniør. Ikke bare vil du ha tverrfaglig kunnskap for design, men også prosjektledelse og markedsføringsferdigheter.

Elektronikkingeniører designer og utvikler forbruksvarer og også systemer som brukes av maskiner og utstyr i industrien, fra mobilkommunikasjon og datamaskiner til flyindustrien.

Læringen skjer gjennom spesifikke kurs, men hovedsakelig basert på prosjekter, kjent i dette universitetet som EXPO og IPD .... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i Global Business Engineering i Danmark er fokusert på anvendt vitenskap og teknologi og kombineres med trening i økonomi, markedsføring og språk som gjør dette ti ... [+]

Ønsker du å få en dobbel grad i engineering og business gjennom et enkelt program?

Beskrivelse av programmet

Graden i Global Business Engineering i Danmark er fokusert på anvendt vitenskap og teknologi og kombineres med trening i økonomi, markedsføring og språk som gjør dette til et unikt program.

Alle klasser er undervist på engelsk, noe som gir dette programmet en internasjonal karakter.

Gjennom programmet lærer du å jobbe uavhengig i et prosjekt eller en teknisk oppgave, og du vil kunne bruke den tekniske, økonomiske og markedsføringsinformasjonen du har oppnådd under treningen.

Du vil også kunne tolke resultatene av vitenskapelig og teknisk forskning, i tillegg til å bruke kommersiell kunnskap til å anvende dem på en praktisk måte i utviklingen av produkter og prosjekter. Du kan løse alle typer tekniske eller kommersielle problemer som du opplever i ditt profesjonelle liv.... [-]

Danmark Copenhagen
August 2019
Heltid studier
9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i industriell ingeniørvitenskap og administrasjon i Nederland har en varighet på 4 år og et internasjonalt fokus, så alle klasser er undervist på engelsk. Du vil l ... [+]

Vil du være leder av et teknologiselskap? Eller kanskje lage din ved å tilby ny teknologi til kunder over hele verden?

Beskrivelse av programmet

Graden i industriell ingeniørvitenskap og administrasjon i Nederland har en varighet på 4 år og et internasjonalt fokus, så alle klasser er undervist på engelsk. Du vil lære om et bredt spekter av emner som spenner fra teknologi til økonomi, strategi og menneskelige ressurser. Målet er å forberede deg på en lederstilling i et teknologibedrift. Dette kan være et selskap som utvikler og produserer høyteknologiske produkter. Men også selskaper med hovedfokus på produksjon eller logistikk.

Campus ligger i et fantastisk miljø for å studere Engineering fordi hundrevis av selskaper innen 50 kilometer fra universitetet er i denne kategorien. Dette er viktig fordi du vil studere mye, i noen av disse selskapene, i din faglige praksis og i forskningsprosjekter.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Hvis svaret ditt er ja, og du foretrekker å tenke på løsninger i stedet for problemer, ikke nøl med og studere Degree i Informasjonsteknologi (IT) i Nederland. ... [+]

Er du nysgjerrig på teknologi? Liker du spill og datamaskiner? Ønsker du å forstå hvordan de forskjellige programmene som omgir oss, fungerer?

Beskrivelse av programmet

Hvis svaret ditt er ja, og du foretrekker å tenke på løsninger i stedet for problemer, ikke nøl med og studere Degree i Informasjonsteknologi (IT) i Nederland.

Du vil få gode arbeidsplasser i alle land i verdenDu vil være en del av et internasjonalt samfunn dannet av studenter og professorer som er aktive i bransjen.Du vil lære av et bredt utvalg av emner og moduler av valgfrihet.Du får tilgang til praktisk opplæring gjennom "oppgaver" og gruppeprosjekter.Benytt muligheten til å jobbe med den nyeste teknologien, inkludert 3D-skrivere, robotteknikk, etc.... [-]
Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Nye teknologier endrer verden raskt. Internett av ting, makro data, robotikk, maskinlæring, kunstig intelligens og mange andre teknologiske trender tvinger bedrifter til ... [+]

Er du interessert i virkningen av ny teknologi på internasjonal virksomhet? Ønsker du å utvikle et yrke i retning av internasjonale selskaper? Så er dette programmet for deg!

Beskrivelse av programmet

Nye teknologier endrer verden raskt. Internett av ting, makro data, robotikk, maskinlæring, kunstig intelligens og mange andre teknologiske trender tvinger bedrifter til å endre forretningsmodellene og bli smarte bedrifter. Tradisjonelle forretningsmodeller vil forsvinne, og nye modeller og bedrifter vil forandre verden.

Ønsker du å spille en grunnleggende rolle i å oppnå disse endringene? Ønsker du å forstå virkningen og de kreative mulighetene for den teknologiske revolusjonen som skjer i øyeblikket? Da kan teknologi og innovasjon være din spesialisering.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i internasjonale relasjoner og europeiske studier i Nederland fokuserer på et bredt spekter av emner relatert til Europa som kommunikasjon, lov, kultur, politikk, ... [+]

Er du interessert i Europas kulturelle, historiske, politiske og sosiale aspekter? Vil du kommunisere flytende på flere europeiske språk?

Beskrivelse av programmet

Graden i internasjonale relasjoner og europeiske studier i Nederland fokuserer på et bredt spekter av emner relatert til Europa som kommunikasjon, lov, kultur, politikk, markedsføring og fremmedspråk.

Nå som europeiske grenser blir uskarpe, er det en økende etterspørsel i det internasjonale arbeidsmarkedet for fagfolk som ved personlig erfaring vet hva det betyr å studere og jobbe i et internasjonalt miljø. Folk for hvilke politiske og økonomiske strukturer i Europa har ingen hemmeligheter; fagfolk som kan håndtere kulturelle forskjeller og hvem som kan være fleksible på grunn av deres omfattende kunnskaper i strategisk kommunikasjon i et offentlig og / eller privat miljø. Profesjonelle som også kan kommunisere flytende på flere europeiske språk. Selv om det kan virke vanskelig å tro at alt dette er dekket i et enkelt studieprogram, skjer det faktisk i graden i internasjonale relasjoner og europeiske studier.... [-]

Nederland Maastricht
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Forretningsverdenen er global, så det krever ansatte med sterk kommersiell følelse og interkulturelle ferdigheter. I dette kurset lærer du å lukke gapet mellom kulturer o ... [+]

Er du nysgjerrig på verdensverdenen i forskjellige kulturer? Vil du vite hvordan internasjonale bedrifter jobber og hvordan kan du være en del av dem? Da er International Business Degree i Holland for deg!

Beskrivelse av programmet

Forretningsverdenen er global, så det krever ansatte med sterk kommersiell følelse og interkulturelle ferdigheter. I dette kurset lærer du å lukke gapet mellom kulturer og generere internasjonal virksomhet mellom bedrifter. Bedrifter over hele verden vil være ivrige etter å ansette deg med dette settet av ferdigheter du vil oppnå. Du vil delta på internasjonale messer, som WOW Berlin og Student Trade Mission.

• Dra nytte av et stort internasjonalt nettverk av tilknyttede universiteter (anvendt vitenskap). • Studere i et internasjonalt miljø. • Få enda mer erfaring med samarbeidet mellom VHL University of Applied Sciences. • Lær med virkelige bedrifter: Sett kunnskapen i praksis. • Motta personlig oppmerksomhet i små studiegrupper.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Den nåværende verden er kompleks og endrer seg. Ny teknologi, globalisering, digitalisering gir form til scenariet for hvordan folk samhandler. I Degree i Management of I ... [+]

Vil du utvikle din profesjonelle karriere i kommunikasjon? Lag deg selv med et globalt, interkulturelt og bærekraftig perspektiv.

Beskrivelse av programmet

Den nåværende verden er kompleks og endrer seg. Ny teknologi, globalisering, digitalisering gir form til scenariet for hvordan folk samhandler. I Degree i Management of International Communication i Holland føler du at innovasjonsenergi fokuserer på slik kompleksitet.

Som kommunikasjonsspesialist lærer du å utmerke seg i støy og forme meldingen. Programmet varer 4 år og læres utelukkende på engelsk til en meget variert studentgruppe fra alle verdenshjørner. Du vil ha gode muligheter for internasjonale utvekslinger og Degree er et utmerket springbrett for en karriere innen internasjonal kommunikasjon og relaterte områder.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Kjemi forsøker å undersøke, eksperimentere og analysere. Du vil forsøke å sikre at sykdommer ikke truer helsen, eller løse drapssaker basert på DNA-analyse. Er du klar ti ... [+]

Vil du jobbe som kjemisk ingeniør i et selskap, eller i en ideell organisasjon? Ved å studere Degree i Kjemisk Engineering vil du bli en analytisk og presis forsker.

Beskrivelse av programmet

Kjemi forsøker å undersøke, eksperimentere og analysere. Du vil forsøke å sikre at sykdommer ikke truer helsen, eller løse drapssaker basert på DNA-analyse. Er du klar til å hjelpe verden fremover? Deretter studerer du Degree i kjemisk ingeniørfag i Nederland er løsningen din.

Du vil undersøke sammensetningen av stoffer og produkter, og du vil kunne analysere disse til det siste molekylet. Fra sammensetningen av medisiner og plast til sager anvendt som verifisering av kvaliteten på vannet som kommer fra underjordiske brønner. I tillegg vil du lære og ha det gøy å finne og eksperimentere i de nyeste fasilitetene. Programmet varer 4 år og alle klasser er undervist på engelsk.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

I Degree in Mechanical Engineering i Nederland vil du forberede deg på en karriere i et stort område med mange muligheter: fra maritime boreplattformer til plastindustrie ... [+]

Vil du designe og kontrollere produksjonsanlegg, samt alle maskin- og industriprosesser? Vil du bli kjent med de nyeste teknologiske fremskrittene og maskinene av noe slag?

Beskrivelse av programmet

I Degree in Mechanical Engineering i Nederland vil du forberede deg på en karriere i et stort område med mange muligheter: fra maritime boreplattformer til plastindustrien, men også i høyteknologiske byggefirmaer. Fra komplekse fornøyelsesparkeringsmaskiner til enheter og industrielle anlegg, er disse områdene hvor du kan bruke dine kunnskaper.

I programmet vil du ha en terrengsforberedelse. Du vil lære å designe i 3D og sette i bruk industrielle prosesser. Du kan velge banen din karriere tar i fremtiden. Mekaniske ingeniører fokuserer på å designe, produsere og plassere utstyr, installasjoner og maskiner på markedet. De gjør ting "bedre". Vil du for eksempel lage en mer energieffektiv maskin? Eller sørg for at en produksjonsprosess gir mindre avfall?... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

I de kommende årene vil flere og flere enheter bli produsert som vil hjelpe oss med å gjøre tungt arbeid lettere eller til og med ta hånden av (robotteknikk). Flere og fl ... [+]

Ønsker du å lære å automatisere maskiner, lage smarte produkter og arbeide i robotteknologien? Ønsker du å være hovedperson i fremtidens industri?

Beskrivelse av programmet

I de kommende årene vil flere og flere enheter bli produsert som vil hjelpe oss med å gjøre tungt arbeid lettere eller til og med ta hånden av (robotteknikk). Flere og flere mekatroniske enheter vil bestemme vårt daglige liv. Apparater blir smart, elektronikk blir enklere å bruke og når alle sektorer av befolkningen. Alle disse enhetene ville ikke eksistere uten mekatronisk ingeniørvirksomhet, eller de ville være mye dyrere. Mekatronikk vil også spille en viktig rolle i utviklingen av utstyr for å tillate fjernhjelp for eldre (helse og livskvalitet).... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i Applied Computing i Nederland inkluderer alt relatert til integrerte teknologiske systemer. Du vil for eksempel lære å designe og programmere systemer som inneho ... [+]

Kan du tenke deg å utvikle teknologien for en autonom bil, eller utforme en drone for trafikkontroll?

Beskrivelse av programmet

Graden i Applied Computing i Nederland inkluderer alt relatert til integrerte teknologiske systemer. Du vil for eksempel lære å designe og programmere systemer som inneholder komplekse interne prosessorer. Du vil også lære om elektronikk og mekatronikk, en viktig del av ethvert integrert system.

Tenk deg nye enheter som roboter og autonome droner, termostater og intelligente kjølesystemer eller overvåkingsmonitorer for babyer og medisinske pasienter med alle muligheter. Med den kunnskapen og ferdighetene du vil få i denne grad, vil du ha kapasitet til å utvikle innovasjoner og nye verktøy for nåværende enheter som kun begrenses av fantasi og kompetanse.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Et virtuelt virkelighetsspill for Oculus Rift, en interaktiv video på YouTube, de utvidede virkelighetene i Pokemon GO, har mer felles enn du tror. Alle disse produktene ... [+]

Er du lidenskapelig om virtuell virkelighet eller digital kunst? Vil du bli en videospilldesigner?

Beskrivelse av programmet

Et virtuelt virkelighetsspill for Oculus Rift, en interaktiv video på YouTube, de utvidede virkelighetene i Pokemon GO, har mer felles enn du tror. Alle disse produktene er laget av lag som kombinerer kreativitet og teknologi, og utvider stadig grensen for teknologi. Programmet for graden i design og produksjon av videospill og kreative medier i Nederland gir deg nettopp denne magiske kombinasjonen.

Videospillbransjen er stor og fortsetter å vokse raskt. Spillene har nådd et enormt realisme, og mulighetene og den nye kreative utviklingen fortsetter å øke. Smartphones, virtuell virkelighet, bevegelsesopptak, alle nye teknologier skaper muligheter som er klare for deg å utforske.... [-]

Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i flyteknikk i Nederland omhandler forskning, design, utvikling, konstruksjon, testing, vitenskap og teknologi i fly. I de senere årene har luftfartsteknikk blitt ... [+]

Er du fascinert av teknologien bak fly, romfartøy, droner eller racerbiler? Da er dette programmet designet for deg.

Beskrivelse av programmet

Er du klar til å fly høyt?

Graden i flyteknikk i Nederland omhandler forskning, design, utvikling, konstruksjon, testing, vitenskap og teknologi i fly. I de senere årene har luftfartsteknikk blitt en av de største overlappende filialene av romfartsteknikk.

I 4 år vil du fokusere på design av fly og deres komponenter, på nye energikilder og på teknologier som kan tilpasses til andre næringer som droner eller racerbiler.

Dette programmet skiller seg ut fra andre av et lignende tema fordi:

Den har et stort teknisk innhold , som jobberne ser etter.Klasser undervises på engelsk, du kan jobbe i alle land.Du vil studere i en ultramodern campusbygning i Delft, med simulatorer, vindtunnel , laboratorier med høy kompleksitet og et ekte fullt utstyrt fly.Det er den eneste grad i flyteknikk i Nederland.De siste 2 årene blir praktisk gjort i henhold til dine interesser.Du kan velge emner fra et bredt spekter av emner, for eksempel luftfartsteknologi, luftfart, grønne energier, formel 1 eller cruise design.I det siste året kan du tilbringe et semester i et annet land , inkludert å gjøre din profesjonelle praksis der.Du skal gjøre opplæringen i ingeniør- eller testavdelingene i selskaper som Fokker, TNO, Airbone, Nayak, Martinair eller Transvia.Hvis ambisjonen din er en internasjonal karriere, kan du også velge selskaper som Airbus og EADS (Tyskland), ASCO (Belgia), FACC (Østerrike) eller Wits University (Sør-Afrika).Fra den første til den siste dagen vil du få en rådgiver tilgjengelig for å... [-]
Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Er du interessert i teoriene om universets opprinnelse eller hva er de minste partiklene av materie? Ønsker du å vite hvordan fysikere bygger reaktorer for å kurere kreft ... [+]

Er du interessert i teoriene om universets opprinnelse eller hva er de minste partiklene av materie? Ønsker du å vite hvordan fysikere bygger reaktorer for å kurere kreft eller prosjektkvantum datamaskiner? Da er dette programmet for deg

Beskrivelse av programmet

Hvordan jobber verden? Hvilke applikasjoner har fysikkens lover? Programmet for Degree in Physics i Nederland vil være starten på søket etter disse svarene. Fysikk regnes som en "hard science": den omhandler nøyaktige og rene målinger. Men det er universets skjønnhet (eller universene!) Som beskriver hva som forårsaker at menn og kvinner gjennom generasjonene skal bruke seg til studiene og anvendelsen av disse lovene.... [-]

Nederland Eindhoven
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Få programmer tillater å frigjøre kreativitet som graden i grafisk design i Holland. Med alle verktøyene, tradisjonelle og nåværende teknikker, teoretisk kunnskap og mye ... [+]

Ser du deg selv som en kreativ, kommunikativ og lidenskapelig person? Vil du gjøre din hobby din jobb? Studer grafisk design og ta visjonen din til verden.

Beskrivelse av programmet

Få programmer tillater å frigjøre kreativitet som graden i grafisk design i Holland. Med alle verktøyene, tradisjonelle og nåværende teknikker, teoretisk kunnskap og mye praktisk aktivitet, får du friheten til å bli den beste versjonen av deg selv: en kreativ uten grenser.

Du kan koble din fantasi til dine kunder, andre designere eller allmennheten. Du kan kommunisere: form ord, fortell historier gjennom bilder, gi identitet til en merkevare eller deg selv som en kunstner. Hvor du trenger å kommunisere et konsept, kan du være med din forskjellige stil for alle.... [-]

Nederland Eindhoven
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Graden i Sports Management i Nederland skaper utdannede idrettsutøvere for å skape forandring og gjøre en forskjell på et sosialt og individuelt nivå. ... [+]

Er du lidenskapelig om sport og ønsker å være en innovatør i feltet? Da er dette unike programmet det du lette etter! Idrettens inspirasjon og kraft gir deg gode muligheter til å gjøre en forskjell

Beskrivelse av programmet

Graden i Sports Management i Nederland skaper utdannede idrettsutøvere for å skape forandring og gjøre en forskjell på et sosialt og individuelt nivå.

Programmet utvikler seg rundt de tre kjerneverdiene av sport og fysisk aktivitet:

Begge er avgjørende for en sunn livsstil.Sport skaper kommersiell verdi.Sport er samfunnsmakt i samfunn og nasjoner.

Det er mange grunner til å studere i Nederland , men fremtidige fagfolk i sport velger dette programmet på grunn av sine karakteristiske egenskaper:... [-]

Nederland Eindhoven
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Educoway

Hvis du liker å jobbe og lære barn, kan det være det smarteste karrierealternativet du lager i ditt liv, å registrere deg på Degree-programmet i undervisning for internas ... [+]

Liker du å jobbe med barn? Liker du å lede med eksempel og bidra til utdanning av barn? Liker du ideen om å jobbe med barn av forskjellige nasjonaliteter og oppleve andre kulturer?

Beskrivelse av programmet

Hvis du liker å jobbe og lære barn, kan det være det smarteste karrierealternativet du lager i ditt liv, å registrere deg på Degree-programmet i undervisning for internasjonal grunnskoleutdanning i Nederland.

Fremragende sysselsettingsutsikter, med stor etterspørsel etter grunnskole lærere i internasjonale skoler rundt om i verden som økte fra 2016.Du vil være forberedt på å undervise i internasjonale skoler rundt om i verden.Du vil ha klasser med høy personlig oppmerksomhet.Perfekt forberedt for et konkurransedyktig arbeidsmarked.Lærere med omfattende lærerfaring i Nederland, Europa og utover.kostnaden... [-]
Nederland Eindhoven
August 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Entrevista José Abedín | Foro de oportunidades 2018