IE University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

omdefinerer unikhet

En transformativ erfaring som vil forbedre din unike verdi og gir deg mulighet til å spille en ledende rolle i å forme verden.

IE University er for studenter som nærmer læring som en livsstil, og som er åpne for verden og transformative rollen høyere utdanning. Vi tilbyr en støttende fellesskap der studenter og lærere samhandler sammen i læringsprosessen.

Den unike læringsmiljøet ved IE University er bygget på å bringe sammen av en personlig, student-sentriske samfunnet, i et åpent miljø som omfavner et rikt mangfold av enkeltpersoner, ideer og tilnærminger. Hvert år over 100 nasjonaliteter er representert på sine studiesteder i Segovia og Madrid, med over 65% av sine studenter kommer fra utenfor Spania.

IE University er anerkjent for sin kvalitet i undervisning og læring som teller det blant verdens beste universiteter. I tillegg er sine studieprogrammer anerkjent av de mest prestisjetunge foreninger i sine respektive felt.

Med en humanistisk tilnærming, entreprenørånd, nyskapende syn, og fokus på faglig rigor, er IE University forpliktet til å utdanne fagfolk og eksperter som vil gjøre en forskjell i samfunnet. Vår praksisbasert tilnærming til læring starter i klasserommet og fortsetter i ulike deler av verden for å fullt ut forberede IE University studenter til å bli internasjonale fagfolk.

Hvis du ønsker en inspirerende og utfordrende utdanning som vil forme hvem du er og hvem du vil bli, IE University vil utvide dine horisonter, kobler du til verden, og veilede deg på den unike banen for å nå dine mål.

Ti grunner til å studere ved IE University Et unikt læringsmiljø

IE University tilbyr et unikt læringsmiljø som omdefinerer høyere utdanning for fagfolk i dag. Vi vil forberede deg for suksess ved at du kan utvikle din egen synspunkt og finn ditt fulle potensial. IE University er anerkjent for sin kvalitet i undervisning og læring som teller det blant verdens beste universiteter.

En student-sentrert tilnærming

IE University tar en personlig og student-sentrert tilnærming til utdanning hvor professorer og studenter er aktivt engasjert i læringsprosessen. Du vil delta i et støttende fellesskap som verdsetter din unikhet og vil guide deg som du forme din egen vei.

En uovertruffen internasjonal erfaring

Våre rikt mangfold gir et miljø som gir deg den internasjonalt perspektiv er nødvendig for å lykkes i en global verden. Med over 65% av våre studenter kommer fra utlandet, som representerer over 100 land, vil du studere med en virkelig mangfoldig samfunn. Utveksling med våre prestisjefylte partnere over hele verden og internship muligheter rundt om i verden har en enestående internasjonal erfaring.

En mangfoldig fakultet, tilgjengelig for deg

IE universitetets mangfoldig fakultet består av både gode akademikere og erfarne fagfolk med internasjonal erfaring og nære bånd til næringslivet. Hva mer er, våre professorer er tilgjengelig for deg. Du vil ha daglig interaksjon med professorer, som støtter deg med jevnlige tilbakemeldinger og koble deg til den profesjonelle verden.

Ta ut den ukonvensjonelle i deg

Vi tilbyr et miljø der du kan være åpen for nye måter å tenke på, slipper din kreativitet, og venture i uutforsket.

Velg din egen vei til suksess

Våre innovative studieprogrammene er anerkjent av de mest prestisjetunge foreninger i sine respektive felt, og integrere en rekke pedagogiske tilnærminger og alternativer som lar deg forme din egen utdanning i henhold til dine faglige ambisjoner.

Sett din læring i praksis

Vi kombinerer teori med praksis fra det øyeblikket du begynner å studere. Du vil ta det du lærer i klassen og bruke den til virkelige tilfeller og når du administrerer dine egne prosjekter. Hvert år studenter kan velge en rekke internship alternativer, arbeider på campus, i Spania og rundt om i verden, og får en imponerende sett av ferdigheter og faglige erfaringer som gjør dem svært ettertraktet når de oppgraderer.

Læring for i morgen

IE University er rangert blant de ti beste universitetene i verden for innovasjon i teknologier og undervisning. Vi leverer en praktisk og relevant utdanning som forbereder deg til å møte de faglige utfordringene du vil møte i fremtiden.

Lev studentlivet til det fulle

Du vil delta i et levende og mangfoldig studentmiljøet som lever sitt universitet livet til fulle. Nyt bor i Spania, reiser, og delta i alle fritidsmulighetene du har til iE University.

Din måte å din fremtid

Vi hjelper våre kandidater lansere sine karrierer på tvers av bransjer og over hele verden. Arbeidsgivere av ledende selskaper over hele verden vurdere IE University blant de beste universitetene der de ønsker å rekruttere fra. Hva mer vil du tilhøre et fellesskap av mer enn 45.000 IE alumni over hele verden, få venner for livet, og nyte en aktiv alumni nettverk som du alltid kan stole på hele din profesjonelle reisen.

Steder

Madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Telefon
34 921 412 410

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited