Javier Barroeta Alta Costura

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Din School of Fashion og Haute Couture i Bilbao

Spesialiserer seg i World of Fashion, Textile Design og Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Lær å lage dine egne kjoler og alt du vil vite om verden med haute couture med Javier Barroeta-skolen.

Med mer enn 40 år i Haute Coutures verden oppdager Javier Barroeta mangel på praktisk opplæring hos unge designere, og i 2015 åpner han dørene til sin Haute Couture School, en pioner i Baskerland.

For å gi kontinuitet til arven, som er lidenskapelig opptatt av mote og unge designere fra hele verden, lærer de hvert kurs sine unike teknikker i sin kreative retning, for å spesialisere seg i verdenen i Haute Couture med et omfattende opplæringstilbud.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Hvorfor trene i motebransjen med Javier Barroeta-skolen?

 • Mer enn 2,5% av BNP: sektor i kontinuerlig vekst
 • Mer enn 19 000 selskaper: strategisk sektor i Spania i motebransjen
 • Praktikantplasser i de mest prestisjefylte selskapene både nasjonalt og internasjonalt
 • Internasjonal anerkjennelse av en av referansene til Haute Couture i Spania og professorer som har jobbet for de viktigste motemerkene

Skoleverdier

 • 100% praktisk trening
 • Modellering på Couture Mannequin
 • Små grupper
 • Tilpasset trening
 • Fagfolk i Haute Couture og designsektoren
 • Lær historien og metodikken til skolen
 • 100% håndlaget sying, unik trening.

Våre samarbeidspartnere

Avtaler med viktige selskaper for å gjennomføre praksisplasser.

121819_collaboration.png

Historien om Haute Couture-skolen

Javier Barroeta ble født i Lemoa (Bizkaia, Baskerland), der hans tidlige yrke som couturier førte til at han ble en disippel av de beste i sin tid, mesteren av haute couture Pedro Rodríguez. Som en del av teamet hans i Madrid lærer Javier Barroeta i fire år at han var den første i Spania som stilte parader på catwalks med mannequiner. En veldig interessant couturier og et essensielt stykke for å forstå historien til spansk mote. I dag er Javier fortsetter med en arv han har laget sin egen, og utviklet sin egen teknikk perfeksjonert og beriket med sin erfaring som couture-mester i løpet av disse 40 årene.

I 1989 grunnla han det som nå er hans haute couture-hus i Bilbao. Det er i verkstedet hans der han lager, presenterer samlingene sine og pamper sine kunder. Gjennom årene utvider det Universet med opprettelse av brudekjoler, gudmorkjoler og gjestekjoler utelukkende designet én etter én. På sin side lager han sin egen linje med pret-a-porter, semi-couture og høyt lærarbeid "et grundig og emosjonelt arbeid der jeg jobber med følelser," forklarer Javier. Utsøkte samlinger for spesielle kvinner.

Javier Barroeta oppdager mangel på praktisk opplæring hos unge designere og i 2015 åpner han dørene til sin Haute Couture-skole, en pioner i Baskerland. For å gi kontinuitet til arven, som er lidenskapelig opptatt av mote og unge designere fra hele verden, lærer de hvert kurs sine unike teknikker i sin kreative retning, for å spesialisere seg i verdenen i Haute Couture med et omfattende opplæringstilbud.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

filosofi

Denne skolen er basert på et håndverk der håndarbeid og nye teknologier samles for å trene fremtidige motedesignere.

Filosofien til Javier Barroeta Bilbao School er å overføre all kunnskapen som er tilegnet seg gjennom hele karrieren, slik at unge designere har mestring av bransjen for å kunne lede eller være en del av store team eller verksteder

Det offisielle ordet kommer fra begrepet handel, Javier Barroeta mener bestemt at handelen til Haute Couture må overføres slik at kvalitet og design forblir kjennetegn for fremtidige motedesignere.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

metodikk

Javier Barroeta School of Fashion and Haute Couture foreslår en workshop-opplæring der Sying og modellering på mannequiner er essensiell.

Å vite at en kunstnerisk og designopplæring er nødvendig for også å trene fremtidens kreative Javier Barroeta Bilbao Haute Couture-skolen er basert på tre pilarer:

 • Modellering på dummy
 • Håndlaget sying
 • Kreativitet og design

Alle fag kompletterer og blir sammen, slik at studenten har en kontinuerlig opplæring og dynamikk dodne hver seksjon.

målsettinger

Javier Barroeta Bilbao Haute Couture-skolen er grunnlagt med sikte på å tilby 100% praktisk opplæring der elevene lærer de teknikkene som er nødvendige for å utføre forskjellige fagområder innen moteverdenen.121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Steder

Bilbao

Address
Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain
48008 Bilbao, Baskerland, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: