Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Skolen

Canaria MBA Foundation er en non-profit institusjon for høyere utdanning, som utvikler sin virksomhet med sin MBA Business School , i hovedkontoret i hovedstaden i de to kanariske provinsene, Las Palmas og Santa Cruz de Tenerife. MBA Business School , grunnlagt i 1986, er en privat institusjon der den tilbyr universitetsgradsprogrammer, masterutdanningsprogrammer og spesialiseringskurs og lederutvikling. Med et klart internasjonalt kall er oppdraget å gi studentene sin nyeste tekniske kunnskaper og de beste ledelsesevner for deres utvikling som fremtidige ledere, bedriftsledere og prestisjefylte fagfolk. Skolen er et privat universitetssenter godkjent av Generaldirektoratet for Universiteter, i henhold til kongelig dekret 557/1991 om oppretting og anerkjennelse av universiteter og universitetssenter.

Fra våre verdier

Vår hovedaktivitet er virksomheten høyere utdanning, både bachelor og postgraduate, samt spesialiseringskurs i de ulike områdene i selskapet. Vår opplæring er ypperlig praktisk og orientert til plassering og profesjonell forbedring av studentene i bedrifter på ethvert sted i verden, grunnen til at vi legger vekt på språkundervisningen. Vi fremmer ferdigheter og evner til ledelse, kommunikasjon, innovasjon, analyse, kritisk tenkning, selvforbedring og entreprenørskapsinitiativ med verdier av ærlighet, ansvar, vennskap, toleranse og sosial forpliktelse. Basert på vårt grunnleggende mål om å gi den beste forretningsopplæringen på Kanariøyene for å fremme sosioøkonomisk utvikling, foreslår vi våre programmer, designet med en klar intensjon om å fremme faglige muligheter, forbedre enkeltpersoners og organisasjoners konkurranseevne, og bidra til å øke Økonomisk og sosial velstand på Kanariøyene. På denne måten fremmer vi en økonomisk, sosial og miljømessig fordel som varer i tide, og bidrar til økonomisk dynamisering og generering av sysselsetting i et balansert samfunn.

Samarbeidende universiteter

MBA Business School har i årevis samarbeidet med internasjonale universitetsinstitusjoner for felles utvikling av akademiske programmer, takket være at våre studenter nyter opplevelsen av å studere i:

  • University of West England
  • Sheffield Hallam University
  • Manchester Metropolitan University

Samarbeid med selskaper

MBA Business School har utviklet samarbeidsavtaler med mer enn 200 selskaper, hvor våre studenter kan utføre forretningspraksis som utfyller sine studier, og som vi utvikler programmer rettet mot utvikling av sine ledere i svært fordelaktige forhold.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

MBA Business School

På MBA Business School , på bare tre år, vil du kunne få en internasjonal, tospråklig og praktisk kunnskap ved studiene i Storbritannia eller Irland. Skaff deg en interna ... [+]

Oversikt

På MBA Business School , på bare tre år, vil du kunne få en internasjonal, tospråklig og praktisk kunnskap ved studiene i Storbritannia eller Irland. Skaff deg en internasjonal universitetsgrad i bedriftsøkonomi i to faser: to år på vårt hovedkontor i Las Palmas de Gran Canaria og ett år i Storbritannia, Irland, Frankrike eller Canada.

Krav

A-nivåer eller lignende internasjonale studier for utenlandske studenter. MBA Business School nivå inngangstest. (Engelsk, matematikk, casestudie, personlig intervju)

språk

spansk

Program

År 1

Første termin

Markedsføring I.Mikroøkonomi I.Forretningsferdigheter og kommunikasjon.Statistikk I.Kvantitativ analyse.Finansiell regnskap I.Bedriftsorganisasjon... [-]
Spania Las Palmas de Gran Canaria
Oktober 2019
Engelsk,Spansk,Fransk,Tysk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk