Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

En ideell institusjon, med historie og prestisje.

RCU Escorial-Mª Cristina ble grunnlagt av regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, drevet av den augustinske religiøse orden siden grunnleggelsen. Det er et øvre utdanningssenter tilknyttet Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de offisielle studiene på Bachelor of Laws og Bachelor i Bedriftsøkonomi, Master i juridikk og en privat grad i Kiropraktikk.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær setting og i fantastiske omgivelser. Universitetskampusen er en del av det forbløffende monumentale arkitektoniske komplekset i Det kongelige klosteret El Escorial grunnlagt av kong Phillip II på 1500-tallet. Alt dette gir en spesielt gunstig atmosfære for å studere og inter / personlige relasjoner.

Bygningene er ekte perler av arkitektur, med fullstendig moderniserte fasiliteter: Studentbolig, Bibliotek, idrettsområde, foredragshaller utstyrt med projeksjonsanlegg, databaser, etc.

Samlet opplæring av individer er det primære målet for utdanningsprogrammet som tilbys av Escorial - María Cristina Royal University Center, gjennom utviklingen av deres kognitive, fysiske, sosiokulturelle potensiale som tar dem til grensene for deres mulige kunnskaper. Vi stimulerer kreativitet og vitenskapelig forskning gjennom akademisk utdanning, formidling av kunnskap og kultur.

Senterforvaltningen overvåker kvalitet og pedagogisk fortreffelighet, i en pågående og flytende dialog mellom forelesere og studenter, langt fra steril byråkratisk formell utdanning.

Foredragsholderen, hovedsakelig hentet fra Complutense Universitetet i Madrid og næringslivet, er personlig og profesjonelt involvert i opplærings- og utdanningsaktiviteter i sine fagområder.

Du er fokus på interesse og målet for vårt fulle institusjonelle faglige arbeid. Av denne grunn har hver student en veileder / foreleser som veileder og følger med ham i sin faglige og akademiske opplæring.

Gå med meg hvis du holder de samme sannhetene. Undersøk med meg hvis du holder den samme tvil. Hvor du gjenkjenner din feil, kom med meg. Hvor du kjenner igjen min, ta meg med deg '(St. Augustine).

Fra sammenhenget med denne uforlignelige arkitektoniske innstillingen, et symbol på universalitet og brorskap, ber vi om at våre studenter / i tillegg til å være dyktige fagfolk, blir menn og kvinner med samfunnsverdier, følsomme og engasjert i utvikling og respekt for menneskelig verdighet.

Vi åpner våre dører for alle, uten å skille mellom løp, tro eller stilling, og tilrettelegge for en gjensidig form for opplæring og informasjon med andre universitetssentre.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Den kongelige høyskole Maria Cristina ble grunnlagt av Queen Regent Maria Cristina de Habsburgo og Lorena i 1892, som en høyere utdanningsinstitusjon. Siden grunnleggelse ... [+]

Bedriftsadministrasjonen er et offisielt 4 års studieprogram.

Det passer for studenter som har karrieremål som involverer ulike aspekter av ledelse, økonomi, regnskap eller økonomi. Graden gir en generell utdanning rettet mot sysselsetting ved toppselskaper, eller mot entreprenørskapsarbeid.

Studentene vil bli utsatt for teoretiske og praktiske anvendelser av forretningskonsepter. Et annet poeng å nevne er det reduserte antall studenter per klasse, noe som letter lærings- og kommunikasjonsprosessen.

praksisplasser

På RCU finner du praktikplasser nær campus og i nærliggende Madrid.

Intern stillinger inkluderer regnskap, økonomisk planlegging, markedsføring, menneskelige ressurser.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Campus
Les mer på norsk
Royal University Center Maria Cristina

Offisiell grad fra Complutense University of Madrid. Personlig instruksjon rettet mot å forberede den juridiske profesjonelle som vårt samfunn krever. ... [+]

Offisiell grad fra Complutense University of Madrid. Personlig instruksjon rettet mot å forberede den juridiske profesjonelle som vårt samfunn krever.

Ruter og tilgangskravSøknad i senteret (fra 15. april).Selektivitet eller FP II godkjent.Levering av en opptak Flyer ved senteret.Forregistrering ved UCM.Antall plasser som tilbys: 20Pre-registrering deadlinesSøknadsfristen ved senteret begynner 15. april.I september måned hvis det er ledig plass, åpner senteret en ny søknadsfrist.For forhåndsregistrering i UCM vil vilkårene som er oppgitt av UCM selv følges.

Periode og krav til formalisering av innmelding: Når studenten er innlagt, vil de registrere seg i de første dagene i oktober på Senterets sekretariat.... [-]

Spania Madrid
September 2019
4 år
Campus
Les mer på norsk