Les den offisielle beskrivelsen

HVORFOR STUDER PÅ UCJC?

Camilo José Cela universitet Vi tilbyr en annen utdanning. En aktiv utdanning som gir muligheten til å leve ditt universitet, lever fullt ut både i og utenfor klasserommet for å bli den profesjonelle du ønsker å være.

Vårt faglige tilbud hviler på tre prinsipper som er innebygd i vårt DNA:

Tverrfaglighet

Kombinasjonen av kunnskap, kulturer og disipliner gir deg muligheten til å dele forelesningssalene med studenter fra andre grader, tilegne seg kunnskap utover din egen spesialisering og forberede deg til å møte de komplekse utfordringene i det 21. århundre.

INNOVASJON

Vi skiller seg ut fra andre universiteter takket være vår åpne pedagogiske modell og tilnærming som er mye mer relevant for tider vi lever i.

En internasjonal utsikt

Vårt mål er å forberede autonome personer som er i stand til å styre sin egen faglige karriere i løpet av sitt liv på en uavhengig og støttende måte i globale sammenhenger.

VI ER INTERDISKIPLINÆR

På UCJC utdanner vi fagfolk som er i stand til å komme seg i hybridmiljøer og overfor komplekse arbeidsoppgaver.

For å oppnå dette tilbyr vi en mangfoldig læringsmetode.

En enkel måte å utvikle flere ferdigheter og kunnskaper som vil hjelpe deg med å skille seg ut i arbeidsmarkedet.

SPORT

UCJC Sports Club er en del av vår identitet.

Et unikt konsept i universitetssportsklubber på Madrid-Villafranca Campus med spesialskoler og instruktører.

Få mest mulig ut av våre 40.000 kvadratmeter fasiliteter omgitt av grønt og natur.

VI ER INNOVATORER

På SEK Educational Group har vi en løpende satsing på utdanningsinnovasjon og banebrytende trender.

Vi er klar over at vi utdanner fremtidens fagpersoner, et ansvar som presser oss til å kontinuerlig utvikle elevers læringsopplevelser.

Vi aksepterer utfordringen å innovere våre læreplaner og omdefinere formen på universitetsutdanning når det gjelder å overgå tradisjonelle modeller og synkronisere dem med det nye pedagogiske paradigmet, fokusert på studenten og deres læring.

VI ER INTERNASJONAL

  • 120 + AVTALER MED UNIVERSITETER FRA OM VERDEN
  • 164 VEKSLINGSTUDENTER DELE LEVEREROMRÅDER PÅ KAMPUS
  • 51 FORSKELLIGE NATIONALITETER LEVERENDE SAMMEN PÅ KAMPUS
  • 9 HOVEDTAL SPOKEN I VÅRE LØSNINGSHALLER

Få mest mulig ut av muligheten til å dele profilen din med noen av de beste universitetene fra verden rundt.

Vi øker mobiliteten din med internasjonale utvekslingsprogrammer. Erfaringer på universiteter som Harvard og Stanford. Alle UCJC-studentene som har valgt mobilitet, er for tiden i utveksling. Våre internasjonale lærerpersonale styrker utdanningen din, og gir deg et mer global profesjonelt perspektiv.

VILLAFRANCA CAMPUS

Madrid-Villafranca-campusen omfatter over 100 000 meter med fasiliteter, omgitt av natur og bare 20 minutter fra sentrum av Madrid. Campuset er utstyrt med den nyeste teknologien og praktiske arbeidsplasser fra hver grad og skole, fritidsrom, møterom for gruppearbeid og førsteklasses idrettsanlegg.

ALMAGRO URBANKAMPUS

UCJC Graduate School ligger i en historisk bygning fra tidlig 20. århundre i hjertet av Madrid, på Calle Almagro. Omgitt av et bredt spekter av tjenester og transportmuligheter for våre studenters bekvemmelighet, huser det over 3500 kvadratmeter av rundt 20 forelesningshaller og en stor overbygd gårdsplass for å holde ulike arrangementer og aktiviteter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidad Camilo José Cela

Bachelorstudiet i Urban Management er banebrytende i Spania og spearheading utdanning av studenter med full kommando av verktøyene som er nødvendige for å oppnå digital s ... [+]

DEN FØRSTE GRAADEN FOR Å DESIGNE STEDENE I FREMTIDEN

I dag lever halvparten av verdens befolkning i byer. I 2030 vil over 70% av verdens befolkning være urbane, og vil generere 80% av rikdommen globalt. Dette gjør byene til den ekte motoren til det globale systemet.

Denne svimlende forandringen fører til nye realiteter, som samarbeidsøkonomier, Big Data, elektriske kjøretøyer, ny infrastruktur, endringer i sosiale relasjoner og selvfølgelig forandringer i miljøet.

Dette umiddelbare scenariet krever fagfolk som er i stand til å skape, konfigurere og lede bærekraftig vekst og utvikling av byer.

Den Bachelorgrad i byplanlegging Er banebrytende i Spania og spearheading utdanning av studenter med full kommando av verktøyene som er nødvendige for å oppnå digital styring av miljøet med et helhetlig syn på byer for å forme Urban Agenda.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Location address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Community of Madrid, ES
Social Media