University of Alcalá

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Alcala (UAH) er et offentlig universitet med en forpliktelse til undervisning og forskning, og det leverer ved å tilpasse opplæringstilbudet til sosiale endringer og sosiale krav og ved å tiltrekke og beholde talent. Dets tall blant prioriteringene er oppmuntring av studenters ansettbarhet; implementering av samfunnsansvarlige politikker som styrker omdømmet som en åpen, integrerende og engasjert institusjon; og utvikling av effektiv, ansvarlig og transparent ledelse basert på dens ansvarlighet overfor institusjonen og samfunnet.

Universitetet ligger i den historiske byen Alcalá de Henares, 30 kilometer fra Madrid, og har 28.000 studenter, 2.000 lærere og 800 ansatte og administrasjon. De tre campusene - Historisk, Vitenskap og Teknologi og Guadalajara Campus - spiller hjem til 40 grunnskoleprogrammer, 78 offisielle utdanningsprogrammer og et bredt tilbud av livslang opplæring i alle fagområder.

Inkludert i de viktigste nasjonale og internasjonale rangeringer, er UAH blant verdens beste universiteter både globalt og for indikatorer som undervisning, ansettbarhet, internasjonalisering, forskningsutgang, utstyr og infrastruktur, bærekraft og sosial satsing.

På samme tid historisk og avantgarde er UAH et av Europas mest ærverdige universiteter og kan spore opprinnelsen så langt tilbake som 1293 og middelalderen Studia generalia. I 1499 grunnla Cardinal Cisneros St Hildephonse College med sikte på å skape en prototype universitetsby som ville fungere som en modell for andre i Ibero-Amerika. Blant de mest berømte studentene, kan man skryte av figurer som Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola eller Gaspar Melchor de Jovellanos, samt María Isidra de Guzmán - Den første kvinnen i Spania for å få doktorgrad.

Den unike universitetsmodellen og bevaringen av den rike arkitektoniske og kunstneriske arven førte til dens erklæring som verdensarv av UNESCO i 1998.

University of Alcalá er også et verdensmål for undervisning i spansk språk og kultur, dets sosiale engasjement og forsvaret av menneskerettighetene. Ikke for ingenting er dets historiske Paraninfo eller forsamlingshall scenen for prisutdelingen av Cervantes-prisen for litteratur på spansk, Kongen av Spanias menneskerettighetspris, eller "Camino Real" -prisen.

Oppdrag

Den omfattende opplæringen av studenter og deres personlige og faglige utvikling gjennom høy kvalitet undervisning, opprettelse og overføring av kunnskap og formidling av vitenskap og kultur.

Syn

Å være et ledende universitet i internasjonal sammenheng, engasjert i samfunnet, inkluderende og åpent for verden, bidrar til å fremme kunnskap og opplæring av borgere ved hjelp av kvalitetsundervisning, ekspertise i forskning og fremme av etiske og samfunnsansvarlige holdninger .

Visste du...?

  • Blant verdens beste universiteter i QS World University Ranking og Times Higher Education World University Ranking.
  • Tre av studiekursene som er undervist ved University of Alcalá (fysioterapi, engelsestudier og spanske studier) er blant de beste i Spania, i henhold til rangeringen produsert hvert år av avisen 'El Mundo' i supplementet '50 grados '.
  • 8 Mastergrader undervist på UAH er blant de beste i Spania , i henhold til "250 Mastergrader" -tilskudd produsert hvert år av avisen El Mundo.
  • Engelskstudier er blant de 200 beste fagene i verden, og moderne språk er blant de 250 beste, i henhold til den prestisjetunge QS World University Rankings by Subject.
  • UAH er det første rangerte spanske offentlige universitetet i undervisningskompetanse i henhold til CYD-rangering (kunnskaps- og utviklingsfond).
  • Blant verdens beste universiteter for miljømessig bærekraft politikk i UI Greenmetric World University rangeringen.

Steder

Alcala de Henares

Address
Pza. San Diego, s/n 28801 - Alcalá de Henares
Alcala de Henares, Madrid-samfunnet, Spania

Programmer

Denne skolen tilbyr også: