University of Alcalá

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Alcala (UAH) er et offentlig universitet med en forpliktelse til undervisning og forskning, og det leverer ved å tilpasse opplæringstilbudet til sosiale endringer og sosiale krav og ved å tiltrekke og beholde talent. Dens tall blant prioriteringene er oppmuntring av studenters ansettbarhet; implementering av samfunnsansvarlige politikker som styrker omdømmet som en åpen, integrerende og engasjert institusjon; og utvikling av effektiv, ansvarlig og gjennomsiktig ledelse basert på dens ansvarlighet overfor institusjonen selv og for samfunnet.

Universitetet ligger i den historiske byen Alcalá de Henares, 30 kilometer fra Madrid, og har 28 000 studenter, 2000 lærere og 800 tjenester og administrasjonsmedarbeidere. De tre campusene - Historic, Science and Technology og Guadalajara Campuses - spiller hjem til 40 gradsstudier, 78 offisielle postgraduate-programmer og et bredt tilbud av livslange opplæringskurs innen alle kunnskapsfelt.

Inkludert i de viktigste nasjonale og internasjonale rangeringene, er UAH blant verdens beste universiteter både globalt og for indikatorer som undervisning, ansettbarhet, internasjonalisering, forskningsresultat, utstyr og infrastrukturer, bærekraft og samfunnsengasjement.

På samme tid historisk og avantgarde er UAH et av Europas mest ærverdige universiteter og kan spore opprinnelsen så langt tilbake som 1293 og middelalderen Studia generalia. I 1499 grunnla Cardinal Cisneros St Hildephonse College med sikte på å skape en prototype universitetsby som ville fungere som en modell for andre i Ibero-Amerika. Blant de mest berømte studentene, kan man skryte av figurer som Lope de Vega, Calderón de la Barca, Francisco de Quevedo, Tirso de Molina, Fray Luis de León, Ignacio de Loyola eller Gaspar Melchor de Jovellanos, samt María Isidra de Guzmán - Den første kvinnen i Spania for å få doktorgrad.

Den unike universitetsmodellen og bevaringen av den rike arkitektoniske og kunstneriske arven førte til dens erklæring som verdensarv av UNESCO i 1998.

University of Alcalá er også et verdensmål for undervisning i spansk språk og kultur, dets sosiale engasjement og forsvaret av menneskerettigheter. Ikke for ingenting er det historiske Paraninfo eller forsamlingshuset scenen for prisutdelinger av staturen til Cervantes-prisen for litteratur på spansk, kongen av Spanias menneskerettighetspris eller "Camino Real" -prisen.

Oppdrag

Den omfattende opplæringen av studentene og deres personlige og profesjonelle utvikling gjennom undervisning av høy kvalitet, etablering og overføring av kunnskap og formidling av vitenskap og kultur.

Syn

Å være et ledende universitet i internasjonal sammenheng, engasjert i samfunnet, inkluderende og åpen for verden, og bidra til kunnskapsutvikling og opplæring av innbyggere ved hjelp av kvalitetsundervisning, dyktighet i forskning og fremme etisk og samfunnsansvarlig holdninger.

Visste du?

  • Blant verdens beste universiteter i QS World University Ranking og Times Higher Education World University Ranking.
  • Tre av studiekursene som er undervist ved University of Alcalá (fysioterapi, engelske studier og spanske studier) er blant de beste i Spania, i henhold til rangeringen produsert hvert år av avisen 'El Mundo' i supplementet '50 grados '.
  • 8 Mastergrader undervist på UAH er blant de beste i Spania , i henhold til "250 Mastergrader" -tilskudd produsert hvert år av avisen El Mundo.
  • Engelskstudier er blant de 200 beste fagene i verden, og moderne språk er blant de 250 beste, i henhold til den prestisjetunge QS World University Rankings by Subject.
  • UAH er det første rangerte spanske offentlige universitetet i undervisningskompetanse i henhold til CYD-rangering (kunnskaps- og utviklingsfond).
  • Blant verdens beste universiteter for miljømessig bærekraft politikk i UI Greenmetric World University rangeringen.

Steder

Alcala de Henares

Address
Pza. San Diego, s/n
28801 - Alcalá de Henares

Alcala de Henares, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: