Les den offisielle beskrivelsen

I sine tre århundrer med eksistens, har La Salle hadde den eneste hensikten med permanent og oppdatert utdanning på alle nivåer. Dette engasjementet har vært opprettholdt over tid kontinuerlig i fem kontinenter. Antallet studenter overstiger en million, fordelt på 1.600.- sentre som gir opplæring mer enn 70.000 lærere.

I Spania, som ble introdusert ca 125 år siden, har La Salle utviklet studier tilpasset behovene og kravene til hver historisk øyeblikk og har vært i stand til å skrive din personlige kvalitetsstempel trening der den totale dimensjonen av personen har vant over ren kvantitativ kunnskap oppkjøpet.

I Catalonia, har La Salle totalt 30 sentre og 23.000 studenter, og i Madrid har 17 skoler med til sammen 11.300 studenter.

Den IALU - International Association of Lasallian universiteter består av 73 universiteter. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, St. Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinene; De La Salle University of Manila, Universitetet i La Salle av Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latin-Amerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kano-Brasil, Mexico Institutes of tertiær og Obregon, Central Institute of Guatemala; IUTEMAR La Salle av Caracas, IUTEAGRO av Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteter i Europa markere betydningen av IInstitut Supérieur Agricole av Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM av Lyon, Saint Lu School of Architecture of Belgium, blant andre; som må legges sentrene i Afrika og Asia.

Gjennom historien og over hele verden, har La Salle vært forpliktet til mennesker over hele sitt yrkesliv i tillegg; som med organisasjoner i deres teknologiske utvikling. Dette engasjementet er formulert i et sett med opplæring, informasjon, megling, overføring og kommunikasjon som gjør La Salle et møte i Teknologi og Business World.

I Spania, med studiesteder i Barcelona og Madrid, La Salle tilbyr, i tillegg til de undervist universitet kurs, følgende programmer:

  • doktorgradsprogram
  • Masters Program
  • Program for internasjonale scener
  • Professional Development Program (PDP)
  • fordypningsemner
  • Corporate Training

Den Masters Program det dekker behovene til selskapet og dets fagfolk med en praktisk visjon og et mål om rask aktivering av kunnskap mottatt. Denne utvidelsen av kunnskap om området av faglig spesialisering eller andre områder, bidrar til personlig utvikling og bedre tilpasning av fagfolk til de kontinuerlige endringer på arbeidsplassen og det teknologiske miljøet.

Den Masters Program Det er rettet mot fagfolk med universitetsutdannelse og yrkeserfaring som ønsker å forbedre sine faglige ferdigheter (i ulike sektorer og områder som omfattes av mestere som utgjør programmet) og som trenger å forstå virksomheten kompleksiteten og hvordan å tilpasse seg de nye utfordringene; finslipe sine faglige ferdigheter; utvikle og forbedre ferdigheter i analyse, syntese, kommunikasjon, integrasjon og gruppesamarbeid.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk
Catalan

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

laSalle Barcelona

Våre fire år siviløkonom reagerer på cutting edge kravene til den stadig skiftende internasjonalt forretningsmiljø. ... [+]

Våre fire år siviløkonom reagerer på cutting edge kravene til den stadig skiftende internasjonalt forretningsmiljø.

Vi studerer ledelse, økonomi, markedsføring, drift, næringslivets rolle i samfunnet og dets etiske implikasjoner, og fokus på teknologi og innovasjon som drivkrefter for endring i organisasjoner.

Gjennom en dynamisk blanding av teori og kontinuerlig praksis våre studenter få virkelige liv virksomhet erfaring som vil forberede dem for å være de internasjonale ledere og gründere i fremtiden.

Graden kan studeres i sin helhet på engelsk eller som del av en tospråklig spansk-engelsk gruppe.

Du kan få adgang til dette bachelorgrad: Fra High School hvis du har passert Universitetet Tilgang eksamen. (PAU for navnet på spansk) Fra et overordnet nivå treningssyklus. (CFGS for navnet på spansk) Hvis du har startet en bachelorgrad og ønsker å fortsette å studere den på La Salle (hensiktsmessig overføring): Hvis du har studert en grad som ikke er offisielt i Spania, må du validere minst 30 studiepoeng, eller oppnå likeverdighet på akademisk legitimasjon og gjøre universitetet Tilgang eksamen (PAU) på UNED, eller akkreditere studier ved UNED hvis du kommer fra EHEA. Hvis du er i besittelse av en universitetsgrad. Hvis du har gjort universitetet Tilgang eksamen for 25 år åringer eller 45 år åringer. Hvis du er en student fra EU eller fra alle land som har en internasjonal avtale som gjelder for denne situasjonen: du må oppfylle de faglige krav for å få tilgang til universitetet at lærerikt system av landet du studerer i krav og akkreditere Universitetet tilgang eksamen (PAU)... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Prestisje og tradisjon. La Salle var den første tele skole opprettet i Catalonia og første til å starte en Engineering bilde og lyd, mer enn 25 år siden. I Computer Engin ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr deg 5 doble grader innen IKT engineering. Doble grader tillater elevene å fullføre college i 5 akademiske år, med to offisielle grad kurs.

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en global og tverrfaglig tilnærming som vil åpne mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av kursene tatt, karakterer og spesialtilbud profiler som har en blandet kjennskap til de to områdene.

Datateknologi og er til stede i alle forretningsaktiviteter og i alle sektorer. Denne ingeniør påvirker alle deler av forvaltningen og konfigurasjon av datasystemer samt applikasjonsutvikling og sammenkobling av ulike plattformer, og forsterker innholdet knyttet til administrasjon og arkitektur av datasystemer og informasjon. I tillegg nyutdannede dette dobbelt grad av opplæring i Multimedia Engineering er utmerket teknologi, dyktige integratorer bestemme at måter å adoptere teknologien til å være veldig effektiv i sin meklerrolle i kommunikative og kreative prosessen.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona tilbyr en dobbel grad fra feltet av TCI Engineering og feltet of Business Management. Denne doble grad kvalifisering tillater elevene å fullføre ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr en dobbel grad fra feltet av TCI Engineering og feltet of Business Management. Denne doble grad kvalifisering tillater elevene å fullføre college, i 5 år og en halv akademisk, med to offisielle grad.

Utformingen av denne doble grad tillater elevene å studere to grader som er fullført, og derfor gi studentene en global tilnærming og interdisciplinarioque dem åpner opp mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av kursene tatt, karakterer og spesialprofiler eller blandet med kjennskap til de to områdene.

Doble grader krever studenter til et høyere utfører en student i 4 år (240 studiepoeng) kurs og grad overstiger en enkelt innsats. Derfor går de til studenter med høy faglig ytelse fra vitenskapelig-teknisk videregående skole som i løpet av opptaksprosessen, må de bevise sin akademisk bakgrunn av de siste kursene.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
11 semestre
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Det gir de verktøy som har gitt den elektronisk design prestisje nådd i dag, å utvikle kunnskap om analog og digital elektronikk, mikroprosessorer, elektro, kontrollsyste ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr deg 5 doble grader innen IKT Engineering. Doble grader tillater elevene å fullføre college i 5 akademiske år, med to offisielle grad.

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en helhetlig og tverrfaglig tilnærming som åpner opp mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av cursados ​​grader og spesialprofiler med et blandet kunnskap om de to områdene.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en helhetlig og tverrfaglig tilnærming som åpner opp ma ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr deg 5 doble grader innen IKT Engineering. Doble grader tillater elevene å fullføre college i 5 akademiske år, med to offisielle grad.

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en helhetlig og tverrfaglig tilnærming som åpner opp mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av cursados ​​grader og spesialprofiler med et blandet kunnskap om de to områdene.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Utvikle profesjonelle karriere i planlegging, design, produksjon, installasjon, drift og vedlikehold eller elektroniske telekommunikasjonsutstyr, sikre produksjon, overfø ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr deg 5 doble grader innen IKT Engineering. Doble grader tillater elevene å fullføre college i 5 akademiske år, med to offisielle grad.

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en helhetlig og tverrfaglig tilnærming som åpner opp mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av cursados ​​grader og spesialprofiler med et blandet kunnskap om de to områdene.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Tog ingeniører med evne til å forstå de ulike forretningsområdene, marked realiteter og å forstå alle parter i samspill i prosessen for å løse effektivt, de reelle behove ... [+]

La Salle Campus Barcelona tilbyr deg 5 doble grader innen IKT Engineering. Doble grader tillater elevene å fullføre college i 5 akademiske år, med to offisielle grad.

Utformingen av disse doble grad tillater elevene å studere to grader som er komplementære, og derfor gi studentene en helhetlig og tverrfaglig tilnærming som åpner opp mange karrieremuligheter: egenskapene til hver av cursados ​​grader og spesialprofiler med et blandet kunnskap om de to områdene.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Den "Løpet av ytterligere opplæring for akademikere i teknisk arkitektur for å få utdannet Building Engineering" sikrer nivåer av rigor og kvalitet opplæring krever La Sa ... [+]

Den "Complementary kurs for akademikere i teknisk arkitektur for å få grad i Engineering Building"Garantier nivåer av rigor og kvalitet opplæring krever La Salle - Ramon Llull University og er rettet mot tekniske arkitekter med minimum 2 år mellom å skaffe både grader for å lette tilgangen til ny høyere grad i ingeniørfag bygningen.

Det faglige innholdet er definert basert på rapporten fra den nye graden av Engineering Building offisielt godkjent av ANECA, Universitetet Rådet og generalsekretær universiteter Direktoratet.

Adressert til

Tekniske arkitekter med minimum 2 år mellom å skaffe begge titlene, for at det skal lette tilgangen til nytt sertifikat i Building Engineering.... [-]

Spania Barcelona
Mai 2019
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Kurs Komplementær opplæring for akademikere i Computer Engineering Systems og ledelse for å få grad i datavitenskap på tekniske ingeniører datasystemer eller styrings adr ... [+]

Den Komplementær kurs for akademikere i Computer Systems Technical Engineering eller styring for å skaffe grad i datavitenskap på tekniske ingeniører datasystemer eller styrings adresser over 2 års erfaring (dato for å skaffe den grad) for å lette tilgangen til nye Graduado / en i Computer Engineering.

Det faglige innholdet er definert basert på minnet om den nye Degree in Engineering Building offisielt godkjent av ANECA, Universitetet Rådet og generalsekretær universiteter Direktoratet.

PUBLIKUM

"For å få tilgang til kurset er nødvendig for å holde tittelen Technical Engineering eller Management med minimum 2 år før registreringsdatoen til det.

For den nye Graduate Grad / en i Computer Engineering er pålagt å melde, ta og bestå alle fag i kurs tilbehør, inkludert presentasjonen av en avsluttende grad prosjektet, til sammen 60 studiepoeng. "... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

I den grad Animation La Salle Campus Barcelona forbereder deg til å være en animasjon artist for alle profesjonelle muligheter knyttet til animasjon og visuell underholdn ... [+]

Hvorfor velge denne graden?

fulle lære både grunnleggende og teknikker for dataanimasjon. Du vil lære det siste innen teknologi 3D dataanimasjon, for ikke å nevne den anatomi, prinsipper for bevegelse og handling. Grad i animasjon La Salle Campus Barcelona legger særlig vekt på de grunnleggende av kunst, design og bevegelse som ligger til grunn for all animasjon uavhengig av teknikk.

Fakultet aktiv. Undervisningen gis av fagfolk i underholdningsbransjen både nasjonalt og internasjonalt, med pedagogiske ferdigheter, ved hjelp av teknikker og verktøy som er nødvendig i miljøet og karrieremuligheter.

Koble til animasjonsindustrien. Den grad i animasjon vil sette deg i kontakt med ledende selskaper innen animasjon.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Fra School of Architecture det personlige forholdet mellom lærer og elev er forfremmet og tar studenten til den profesjonelle virkelighet, noe som gjør prosjekter utvikle ... [+]

Hvorfor velge denne graden?

For det faglige og sosiale anerkjennelse av de karakteristiske kjennetegn ved en arkitekt fra La Salle, basert på den spesifikke og differensial undervisning i skolen vår. Av et fakultet av fagfolk profesoresformados av mest prestisjefylte aktiva i Catalonia, som kombinerer sin faglige aktivitet med klasser på college. Dr. Robert Terradas, direktør for Architecture La Salle, er en arkitekt av landemerke bygninger rundt om i verden, og leder et team av professorer i internasjonale omdømme med verk på 5 kontinenter.

Den ikke-avdelinger undervisningsopplegg Architecture La Salle, bare i staten, gjør det mulig å studere krysslagt prosjektutvikling verksted. I dette kurset har vi gjort utøvende prosjekter med lærere fra alle områder.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

I finalitzar Estudis els l'alumne Rebra den títol av Graduat eller utdannet Enginyeria Informatica per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

Rettet mot:

Pots accedir en este Grau:

Des av Batxillerat en politimann superades dem beviser d'Adgang til University (PAU). Des cicles Formatius Høyere Grau (CFGS). Hvis du er en høyskole titulació cursant ikke finalitzat jeg bind fortsette å La Salle (Transporttilbud d'hensiktsmessig). En cas d'haver cursat Estudis universitaris en l'estranger, du må være i stand til å validere en minim 30 studiepoeng eller via accedir innvilget godkjenning av Batxillerat i Pau gjennom eller via ACCREDITATION UNED UNED hvis ets av EHEA. Hvis en høyskole ja titalls titulació. En cas d'haver cursat Estudis universitaris en l'estranger, må du være i stand til å validere en minim 30 studiepoeng eller via accedir innvilget godkjenning av Batxillerat i Pau gjennom Open University, UNED via ACCREDITATION hvis ets av EHEA eller være, universitari innvilget godkjenning via títol til Espanya. Hvis du har fet den prova d'accès à la Universitat per en grans måned eller per 25 Anys More Grans 45 Anys. Hvis ets alumne av EU eller noen Paisos dels d'or amb els som s'hagin subscrit Acords internacionals gjelder aquest respekt, må du complir els akademikere requisits exigits i educatiu systemet i landet, som er skolegutter, per accedir Universitat i prosessen med godkjenning av Prova d'accès à la Universitat (PAU) ved UNED. Aquells alumnes at accedeixin al Grau amb Estudis parcials (eller finalitzats) cursats de l'estat Espanyol fora, lime Portin sertifikat av seva Universitat d'opprinnelse, som den offisielle titulació Seva és seu i landet. Hvis du compleixes noen aquests d'requisits, gryter starte prosess d'du... [-]
Spania Barcelona
Mai 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Denne ingeniør påvirker alle deler av forvaltningen og konfigurasjon av datasystemer samt applikasjonsutvikling og sammenkobling av ulike plattformer, og forsterker innho ... [+]

Denne ingeniør påvirker alle deler av forvaltningen og konfigurasjon av datasystemer samt applikasjonsutvikling og sammenkobling av ulike plattformer, og forsterker innholdet knyttet til administrasjon og arkitektur av datasystemer og informasjon.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i opplæringssystemet i det landet der du studerer for å gå inn universitet og godkjenningsprosessen Test Tilgang til University (PAU) ved de UNED (www.uned.es). De elevene som har tilgang til delvis studier grad (eller fullført) cursados ​​utenfor den spanske staten, må... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Graden i Electronic Engineering Telekommunikasjon er innrammet innen IKT-miljø og har sin egen teknologibase og klart definert og faglig kompetanse i høy etterspørsel. ... [+]

"Elektronikk spiller en nøkkelrolle i utviklingen og teknologiske utviklingen av samfunnet. Teknologien er den viktigste støtten for områdene kommunikasjon, styring og behandling av data.

Graden i Electronic Engineering Telekommunikasjon er innrammet innen IKT-miljø og har sin egen teknologibase og klart definert og faglig kompetanse i høy etterspørsel.

Ved å studere omtale i Robotics, vil du studere verden av roboter som brukes på flere sektorer, blant annet sosiale, pedagogiske, terapeutiske og hjelpemidler robotikk, skape teknologi som vil forandre handler og forbedre hverdagen, skaper tangibles live kunstig, en bransje i sterk vekst og stor fremtid. "

PUBLIKUM ... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Kvalifiseringen gir et bredt spekter av karrieremuligheter, spesielt i FoU-foretak laboratorier eller i å skape nye produkter og tjenester i det elektroniske utstyret. ... [+]

Kvalifiseringen gir et bredt spekter av karrieremuligheter, spesielt i FoU-foretak laboratorier eller i å skape nye produkter og tjenester i det elektroniske utstyret.

Vi har erfaring med å være den første skolen for å undervise spesialitet elektroniske systemer i Catalonia og lærere med omfattende undervisning og yrkeserfaring, noe som vil gi personlig støtte under løpet.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i opplæringssystemet i det landet der du studerer for å gå inn universitet og godkjenningsprosessen Test... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Den grad i audiovisuelle Systems Engineering gir et solid fundament av kunnskap som vil tillate å delta og lede prosjekter knyttet til informasjonsteknologi og kommunikas ... [+]

Den Grad i audiovisuelle Systems Engineering Det gir et solid fundament av kunnskap som vil tillate å delta og lede prosjekter knyttet til informasjonsteknologi og kommunikasjon (IKT). Studier kombinere vitenskapelig og teknisk kunnskap, slik at studenten er i stand til å skape noe nytt og utvikle nye teknologiske løsninger, lære ledelse, kommunikasjon, ledelse, teamarbeid og innovasjon og entreprenørskap. Noen fag blir undervist på engelsk for studenter å nå et godt nivå.

Med henvisning til den vitenskapelige og tekniske kunnskaper, bør skille de vanlige kryss innholdet med andre spesialiteter (matematikk, elektronikk, datamaskiner og signalbehandling) som de selv er graden. Sistnevnte inkluderer akustikken i sine ulike aspekter (vedlegg, vibrasjon, lyd og tale), digital TV (fra innspilling til overføring, gjennom displayet) og audiovisuelle og multimedia innhold generelt.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Multimedie sivilingeniør spesialiserer seg på spill gjør elevene til å utvikle applikasjoner for alle plattformer: web, mobile enheter, TV, sosiale nettverk, spillkonsoll ... [+]

Multimedie sivilingeniør spesialiserer seg på spill gjør elevene til å utvikle applikasjoner for alle plattformer: web, mobile enheter, TV, sosiale nettverk, spillkonsoller, etc. Og for ulike sektorer som videospill, 2D og 3D-animasjon samhandling, kino og audiovisuelle produksjoner.

Graden har sin egen teknologibase, som tillater elevene å utvikle en veldefinert ferdigheter; alle i tjeneste for konseptualisering og utvikling av virtuelle miljøer for interaksjon uten noen begrensning på kommunikasjonsmediet eller bestemt omfang.

Takk til korset karakteristisk for Multimedia og sin strategiske posisjon, akademikere / som i multimedia-teknologi som spesialiserer seg på dataspill har et bredt spekter av karrieremuligheter og anvende sine kunnskaper i alle typer industri som krever interaktivt digitalt innhold: videospill, medisinsk , sport, kultur, utdanning, markedsføring, risiko forebygging, gjenvinning av historisk, kunstnerisk, underholdning eller strategisk rådgivning minne, blant mange andre.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

På La Salle har vi opplevelsen av å være den første tele skole opprettet i Catalonia og tele studier også nyte en høy sosial og næringsliv, nasjonal og internasjonal aner ... [+]

En verden av telekommunikasjon er en av de mest attraktive økonomiske sektorer i landet vårt for sitt vekstpotensial og sin strategiske rolle i den økonomiske utviklingen. den Engineer i telekommunikasjonssystemer utvikler sin profesjonelle karriere i planlegging, design, produksjon, installasjon, drift og vedlikehold eller elektroniske telekommunikasjonsutstyr, sikre produksjon, overføring og mottak av signaler. De nye tjenestene mobil eller fast telefoni, kommunikasjon nettverk av datamaskiner, elektronisk utstyr og systemer, kringkasting, internett, eller utvikling av nye globale posisjoneringssystemer er noen av jobbmuligheter fra disse studiene.

På La Salle har vi opplevelsen av å være den første tele skole opprettet i Catalonia og tele studier også nyte en høy sosial og næringsliv, nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Arbeidsmarkedet er 100% og de store selskapene kommer til La Salle for å ansette disse profilene.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

The Bachelor of Technology Companies er et program som gir studentene et solid fundament av kunnskap og ferdigheter knyttet til næringslivet i dag, global og teknologisk ... [+]

XXI århundre krav krever å forstå egenskapene til dagens verden, og setter pris på de plikter og ansvar implisitt i et dynamisk og flerkulturell verden.

Vår metodikk gjelder teori til praksis og gir studentene mulighet til å lære nye teknologier.

øker også bevisstheten om iboende i en virksomhet verden i endring etiske hensyn. Disse betraktningene er avgjørende for å lykkes i forretningsmiljøet og sosiale relasjoner.

Graden kan bli undervist på engelsk eller tospråklig i kastiljansk og engelsk.

Adressert til

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har... [-]
Spania Barcelona
Mai 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

La Salle var det første universitetet i Spania for å tilby universitetsstudier i multimedieteknikk (1996), og for å tilby den første og eneste offisielle Degree i Multime ... [+]

La Salle var det første universitetet i Spania for å tilby universitetsstudier i multimedieteknikk (1996), og for å tilby den første og eneste offisielle Degree i Multimedia Engineering hele staten (2008). Vi har mer enn 12 års dannelse og utbredelse av våre kandidater / das hele Europa.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i opplæringssystemet i det landet der du studerer for å gå inn universitet og godkjenningsprosessen Test Tilgang til University (PAU) ved de UNED (www.uned.es).... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Grad i Engineering Building av La Salle er den første graden av denne spesialitet som ble godkjent i Catalonia, i henhold til den nye europeiske rammeverket for høyere ut ... [+]

Den Grad i Engineering Building av La Salle Det er den første graden av denne spesialitet som ble godkjent i Catalonia, i henhold til den nye europeiske rammeverket for høyere utdanning, og en av de første i Spania. Før 2014 vil denne graden erstatte karrieren til teknisk arkitektur i alle universiteter.

Tilstrekkeligheten av opplæringsprogrammene til de reelle behovene i markedet, åpne spekter av jobbmuligheter for bygningsingeniører alle aktører i byggeprosessen.

Spesiell vekt er gjort på alle fag, teknologi som et verktøy, rigor, profesjonalitet, etikk og ærlighet, som er avgjørende hvis vi ønsker å forbedre en sektor som krever en ny måte å gjøre å streve for excellence.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

Graden i telematisk Engineering er bindeleddet mellom datamaskin og telekommunikasjonssystemer. Derfor forme fremtiden utdannet i grunnleggende kunnskap om disse to områd ... [+]

Graden i telematisk Engineering er bindeleddet mellom datamaskin og telekommunikasjonssystemer. Derfor forme fremtiden utdannet i grunnleggende kunnskap om disse to områdene, men alltid med den nødvendige kompetansen for detaljerte teknologier om datanettverk.

Mange sektorer som gjelder disse profesjonelle, fra selskapene telekommunikasjon til sektorer som Formel 1, den audiovisuelle verden, sportssendinger, offentlig administrasjon, medisin eller bank blant andre, som det er vesentlige og allsidige profesjonelle profiler.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i opplæringssystemet i det landet der... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
laSalle Barcelona

La Salle tilbyr den første og eneste offisielle Degree i teknologi og ledelse i Spania, med erfaring som første universitet av telekommunikasjon i Catalonia og levering a ... [+]

La Salle tilbyr den første og eneste offisielle Degree i teknologi og ledelse i Spania, med erfaring som første universitet av telekommunikasjon i Catalonia og levering av MBA: Master i Business Administration i mer enn 25 år. Denne nye graden er undervist i prestisjetunge amerikanske universiteter som Stanford University Technology, MIT eller Berkeley.

PUBLIKUM

Du får tilgang til denne Grade:

Fra videregående skole, en gang passerte opptaksprøver til universitetet (PAU). Fra Høyere nivå trening Cycles (CFGS). Hvis du arbeider med en universitetsgrad som ikke er ferdig, og ønsker å fortsette det i La Salle (filoverføring). Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED akkreditering eller via UNED hvis du er EHEA. Hvis du allerede har en universitetsgrad. Burde ha deltatt på universitet i utlandet, må du være i stand til å validere et minimum av 30 studiepoeng eller tilgang via godkjenning av skolen og PAU gjennom UNED, via akkreditering av UNED hvis du er EHEA eller via homologering av universitetsgrad i Spania. Hvis du har gjort det opptaksprøver til college i over 25 år og i over 45 år. Hvis du er en student av EU eller noe annet land som de har abonnert internasjonale avtaler som gjelder i dette tilfellet; du har til å møte de faglige kravene i opplæringssystemet i det landet der du studerer for å gå inn universitet og godkjenningsprosessen Test Tilgang til... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull