Les den offisielle beskrivelsen

HANDLE OM

Våre studenter er i hjertet av musikk- og lydakademiet, støttet av vårt team av dedikerte lærere. Vi tilbyr spesialisert musikkutvikling og produksjonsutdanning, og forbereder deg på en karriere i den moderne musikkbransjen med anerkjente musikkkvalifikasjoner.

Musikk- og lydakademiet ble grunnlagt i 1994 og tilbyr musikkopplæring av profesjonelle musikere i alderen 16-19 år, til grunn- og forskerstudium i Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon og Online.

Med britiske artister som dominerer den globale musikkscenen og den økende populariteten til festivaler og levende musikk som bringer £ 4 milliarder i den britiske økonomien, er det en spennende bransje å være en del av. Det er et stort utvalg av karriereveier for deg å følge, fra sangskriving og produksjon gjennom til sceneledelse og lydteknikk. Kilde: UK Music, Ønsker du var her.

AMS alumni jobber nå med suksess i Storbritannia og global musikkbransjen, og noterte alumner inkluderer:

Tristan Evans of the Vamps

Tristan Evans - Drummer i Virgin EMI signerte bandet The Vamps. Han er også produsent av mange av sangene sine. De har lansert sin egen plateselskap og spilte i stadioner over hele verden.

Laurence Jones Blues Artist of the Year

Laurence Jones - Låtskriver, gitarist og vokalist, vinner Young Blues Artist of the Year i 2014, 2015 og 2016. Han har støttet Van Morrison, James Bay, Jools Holland og Buddy Guy.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - Signert til Sony RCA, skrev han med nummer én singel, 'Do not Go' med Wretch 32. Han fortsetter å løslate sitt album, samarbeide med likeså Naughty Boy og Emeli Sandé.

Eddy Thrower trommer for lavere enn Atlanterhavet

Eddy Thrower - Drummer i lavere enn Atlantis, selger ut 6 britiske turer, samt å ha 2 topp 40 album. De har musikk omtalt i spill som Tony Hawk og Guitar Hero.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Academy of Music & Sound Online

I likhet med 3. år i en grad er dette 1-årige kurset designet for å følge videre fra å studere en musikkrelatert grunnlagsgrad, HND eller anerkjent bransjeerfaring med kv ... [+]

I likhet med 3. år i en grad er dette 1-årige kurset designet for å følge videre fra å studere en musikkrelatert grunnlagsgrad, HND eller anerkjent bransjeerfaring med kvalifikasjoner. Validert av University of Wolverhampton, er det utviklet for å gjenspeile de viktigste karriere Pathways i bransjen, herunder ytelse, produksjon og virksomhet.

BA (HONS) PROFESSIONAL MUSIC BUSINESSKursdetaljerKursUndervisning, rådgivning og veiledning fra næringsveiledereNettverk og samarbeide med andre musikere og likesinnede menneskerFå en dybdegående kunnskap om hvordan forretning og musikk fungererAdministrer og markedsfør dine egne musikkprodukterUtvid din CV og portefølje med virkelig erfaring og produkterBA (Hons) Professional Music UnitsDET PROFESSIONALE PROJEKTET... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Mer
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk