Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Alliance Manchester Business School var en av Storbritannias første handelshøyskoler, opprettet i 1965, og er nå den største campusbaserte forretnings- og ledelsesskolen i Storbritannia.

Manchester er anerkjent for sine originale tenkere - vår lange og stolte historie med fremragende forskning fortsetter ånden til innovasjon og prestasjoner som byen er kjent for.

Vi er rangert som nummer to i Storbritannia for virksomhetsforskningskraft (REF 2014), og i den siste Financial Times-undersøkelsen rangerte vi syvende i Storbritannia og 15. plass i Europa.

Vi vet at forskning i verdensklasse alene ikke er nok, og vi ser at vår opprinnelige tenkning er brukt for å påvirke virksomheten og ledelsen, regjeringen og samfunnet.

Vi er opptatt av å gjøre dette til et av de beste stedene i verden for å være en bachelorstudent; en forpliktelse støttet av en investering på 85 millioner pund i våre anlegg.

Alle våre studenter inkluderer enten en arbeidsplassering eller et internasjonalt utvekslingsår. Jobbe, studere, reise - det er opp til deg.

Vi tilbyr et utvalg av 3 og 4-årige forretningsgrader som passer dine karriereambisjoner. Våre lavere gradsfag dekker fag inkludert regnskap, økonomi, entreprenørskap, økonomi, HR, IT, markedsføring og ledelse.

Dra nytte av muligheten til å få en betydelig mengde arbeidserfaring eller sjansen til å bo og studere i utlandet i et helt studieår - eller kombiner de to ved å fullføre en arbeidsplassering i en internasjonal setting.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

akkreditering

Alliance MBS er en del av en liten og utvalgt gruppe av "trippelkronisskoler" over hele verden som er akkreditert av alle de tre hovedorganene - AACSB International, AMBA og EQUIS.

En internasjonal skole

  • Vi har et omfattende globalt nettverk, med nærvær i Brasil, Kina, Hong Kong, Singapore og UAE.
  • Å bli medlem av studentmiljøet vårt og mer enn 400 spesialiserte faglige og forskningsansatte vil bidra til å forberede nyutdannede for det globale forretningsmiljøet og dagens arbeidsmarked.

Steder

Manchester

Address
Alliance Manchester Business School
Booth Street West

Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer