Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Arts University Bournemouth ble etablert i 1885 som spesialistinstitusjon, og er et ledende universitet som tilbyr spesialisert utdanning av høy kvalitet innen kunst, design, media og ytelse på tvers av kreative næringer.

Vi er lidenskapelige om de kreative fagene vi underviser, og fortsetter å oppmuntre nysgjerrighet, risikotaking og eventyr i å utforske og presse faglig kunnskap og grenser.

Hvorfor AUB?

 • Et kreativt fellesskap for originale tenkere og oppfinnsomt innovative beslutningstakere der grenser blir presset og kreative allianser dannes.
 • Et sted hvor konvensjonen blir testet, landskapet endret og kreative karriere lansert. Et levende, pustende, tilknyttet fagmiljø for kreativitet.
 • Vi er et ledende kunstuniversitet for kreative næringer. Vi opprettholder ubarmhjertig, samarbeider og forbinder på måter som gjør kreativt talent til karriere.

Fem grunner til å studere på AUB

 • Utmerket undervisning
 • En campus som ingen andre
 • Skaper kreativitet i karriere
 • Samarbeid på hvert hjørne
 • AUB menneske

AUBs ansvar

Gjennom hele kurset kan du forvente å:

 • bli behandlet rettferdig og med respekt
 • Har tilgang til nøyaktig informasjon om kurset og AUB-retningslinjene, inkludert klager og klageprosedyrer
 • få høy standard på undervisning, vurdering, råd og veiledning fra kvalifisert personale
 • kunne diskutere faglig fremgang med riktig kurspersonell
 • har tilgang til læringsressursene du trenger for å støtte dine studier
 • ha tilgang til personlig veiledning og støtte fra AUB-tjenester hvis det er hensiktsmessig
 • få en tidsskala og rammeverk for arbeidssettet
 • har klart definerte vurderinger, oppgaver og kurs merket rett og returnert med passende kommentarer innen en avtalt tidsramme
 • motta hjelp og støtte til å utvikle ferdighetene som trengs for vellykket studium og påfølgende prosessering i ditt valgte yrke
 • ha mulighet til å uttrykke syn på kvaliteten på undervisning, tjenester og fasiliteter
 • få veiledning om karriere og fremtidige fremdriftsrutiner

AUB Studentens Samfunnsansvar

Gjennom hele kurset kan du forvente AUBSU til å:

 • representerer studenters interesser innen AUB, lokalt og nasjonalt
 • sørge for at studentene er klar over sine rettigheter
 • Støtte studenter til å delta i mulighetene Universitetet tilbyr
 • gi sosiale arrangementer, inkludert klubber og samfunn
 • sørge for at AUBSU-offiserene velges rett og demokratisk, i samsvar med Studentforeningens grunnlov

Studentansvar

Gjennom hele kurset vil du bli forventet å:

 • ta ansvar for ditt arbeid og handlinger
 • delta regelmessig og punktlig
 • forplikte deg til å jobbe og studere utenfor formell undervisningstid
 • fullfør oppgavene dine innen avtalt tidsskala
 • i samsvar med universitetets forskrifter og retningslinjer, herunder de som styrer oppmøte og studentoppførsel
 • Gjør deg selv ansvarlig og vis hensyn og respekt til ansatte, medstudenter og medlemmer av lokalsamfunnet
 • vis hensyn og omsorg for universitetets miljø, utstyr og fasiliteter

Studentene blir påminnet om at deres ansvar er knyttet til alle kommunikasjonsmetoder, inkludert elektronisk og sosialt nettverk.

Dette studielovet oppsummerer universitetets ambisjoner og forventninger. Det er ikke ment som en juridisk bindende kontrakt, eller å definere eller begrense de juridiske rettighetene og ansvarene til universitetet, AUB Student Union og hver student. Alle studenter skal sørge for at de er klar over alle retningslinjer, prosedyrer, forskrifter og retningslinjer utgitt av Universitetet og AUB Student Union. Kopier av alle dokumenter er tilgjengelige på AUB-intranettet eller fra AUB Students 'Union .

Industri

en spesialisert institutt for læring, har AUB et sterkt rykte i å levere ferdighetsbaserte evner på tvers av kunst, design, media og ytelse. Vi har flere nivåer av engasjement, inkludert "Live Briefs" for studenter, medarbeidere-ledede forskningsprosjekter, utstationering av ansatte, studentopplæring og EU-finansierte innovasjonsprosjekter.

AUB har nylig vært vellykket med å tiltrekke seg £ 1,2m investering fra Det europeiske regionale utviklingsfondet for å støtte forskning og innovasjonsprosjekter med Dorset Industry og £ 1,4 millioner fra Dorset Growth Deal for å utvikle et innovasjonsstudie for å støtte oppstart i regionen.

Hvis du vil vite mer, vennligst kontakt AUB Innovasjonsteamet Daniel Cox og Lucy Devall .

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Arts University Bournemouth

Våre berømte alumner hos Pixar, Lucasarts og Aardman vitner om suksessen til vår Creative Skillset-akkreditert læreplan og produksjonsbasert studiemiljø. ... [+]

Oversikt

Våre berømte alumner hos Pixar, Lucasarts og Aardman vitner om suksessen til vår Creative Skillset-akkreditert læreplan og produksjonsbasert studiemiljø.

Du kan velge å fullføre graden din i en av følgende navngitte priser:

BA (Hons) Animasjon Produksjon (2D Animasjon)BA (Hons) Animasjonsproduksjon (CG Animasjon)BA (Hons) Animasjonsproduksjon (Stop Motion Animation)BA (Hons) Animasjonsproduksjon (Visual Development for Animation)

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Vi oppfordrer til eksperimentering og risikotaking på dette visuelt ledede kurset. Du vil engasjere deg i fotografering i en rekke sammenhenger, og ta en åpen holdning ti ... [+]

Oversikt

Vi oppfordrer til eksperimentering og risikotaking på dette visuelt ledede kurset. Du vil engasjere deg i fotografering i en rekke sammenhenger, og ta en åpen holdning til mulighetene for det voksende feltet av fotografering. Du vil blande teori og forskning med praktisk arbeid for å få en avrundet visning av fotografering og sitt sted i kultur.

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)

I ditt første år vil vi introdusere deg til de tekniske ferdighetene, historiske og moderne praksis og teoretiske problemstillinger som er grunnleggende for moderne fotografering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Illustrasjon er en måte å se og forstå verden på. Du vil finne ut hvordan du kobler og kommuniserer med ulike målgrupper på en rekke plattformer. ... [+]

Oversikt

Illustrasjon er en måte å se og forstå verden på. Du vil finne ut hvordan du kobler og kommuniserer med ulike målgrupper på en rekke plattformer.

Inntakskrav

Du finner ut mer informasjon om opptakskravene til våre BA-kurs her.

Du kan også ta en titt på de engelske språkkravene til disse kursene her .

Din UCAS-søknad

Vår institusjonskode er A66. Alle kursene våre foregår på ett nettsted, slik at vi ikke har en campuskode.

Vi bruker ditt utfylte UCAS-skjema for å ta avgjørelser om søknaden din. Pass på at du inkluderer alle kvalifikasjonene du har og tar for øyeblikket. Du kan også fortelle oss om hvilken arbeidserfaring du har gjort.

I din personlige erklæring vil vi gjerne vite mer om hvorfor du er interessert i kurset, viktige påvirkninger på arbeidet ditt, og hva du håper å gjøre etter studiet. Det er flere råd i vår personlige uttalelsesveiledning her.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Fra barer og restauranter til yachtdesign, til katastrofehjelp og tilflugtssted, jobber våre studenter med et stort utvalg av prosjekter. ... [+]

Oversikt

Dette kurset vil tilby deg ferdigheter, kunnskaper og arbeidserfaring du trenger for å bli ledende innen et av de mest dynamiske, kreative, økonomisk verdifulle og varierte designområdene. Du får sjansen til å jobbe med ekte kunder på ekte designprosjekter i et studio-basert og profesjonelt fokusert læringsmiljø.

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)

Forstå interiøret

Nivå 4 tar sikte på å skape en grunnleggende forståelse av rom: dens analyse, teoretisk manipulering, bebyggelse, teknologisk konstruksjon og materialitet og skala.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Du vil finne ut hvordan du lager helt nye verdener på dette spennende kurset. I tillegg til teknisk dyktighet lærer du at flott design avhenger av evnen til å tolke ideer ... [+]

Oversikt

Du vil finne ut hvordan du lager helt nye verdener på dette spennende kurset. I tillegg til teknisk dyktighet lærer du at flott design avhenger av evnen til å tolke ideer, og vi legger stor vekt på konseptarbeid.

Du vil jobbe sammen med studenter fra BA (Hons) Film Produksjon , Sminke for Media og Ytelse , og Fungerende kurs på scene- og filmproduksjoner.

Du kan velge å fullføre din grad i en av følgende navngitte priser:

BA (Hons) kostyme og ytelsesdesign (kostymdesign for skjerm)BA (Hons) Kostyme og Performance Design (Scenografi)BA (Hons) kostyme og ytelsesdesign (kostetilsyn)BA (Hons) Kostyme og Performance Design (Kostymefortolkning)

Du kan også laste ned hele programspesifikasjonen for dette kurset her.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Dette kurset vurderer kunst i bredeste forstand, noe som betyr at du kan teste ut mange forskjellige tilnærminger eller velge å spesialisere seg i en. Eksperimentelle ver ... [+]

Oversikt

Dette kurset vurderer kunst i bredeste forstand, noe som betyr at du kan teste ut mange forskjellige tilnærminger eller velge å spesialisere seg i en. Eksperimentelle verksteder i maleri, tegning, printmaking, skulptur, video, digital media og lydteknologi gir deg et solid fundament i å teste det fysiske og konseptuelle potensialet til materialer som du deretter kan utvikle videre.

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Reisen fra design til butikkvindu eller mote catwalk er fascinerende. Du vil oppdage kompleksiteten ved kjøp, salg og markedsføring - og behovet for å være entreprenørska ... [+]

Oversikt

Reisen fra design til butikkvindu eller mote catwalk er fascinerende. Du vil oppdage kompleksiteten ved kjøp, salg og markedsføring - og behovet for å være entreprenørskap. En stor styrke i dette kurset er sin posisjon innenfor spesialkunst, design og medieinstitusjon med potensial for at du kan studere sammen med andre kreative og kulturelle disipliner.

I løpet av kurset vil du bygge en passende kompetansehåndbok, som støtter utviklingen av individuell praksis, og informerer din beslutning om valg av en spesialist som heter pris.

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Vår BA (Hons) Make-up for Media og Performance kurs gir deg de ferdighetene du trenger for å spille en viktig kreativ rolle i forestilling, mote, film eller fjernsyn. Mak ... [+]

Oversikt

Vår BA (Hons) Make-up for Media og Performance kurs gir deg de ferdighetene du trenger for å spille en viktig kreativ rolle i forestilling, mote, film eller fjernsyn. Make-up-artisten er et viktig medlem av et hvilket som helst produksjonsteam, og du vil jobbe med studenter som studerer skuespill, filmproduksjon, kostyme og mote for å skape "live" samarbeidsprosjekter.

Du kan laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUB

Les mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderNivå 4 (Første år)

Kursets første år (Nivå 4) er utformet for å lære deg de grunnleggende kreative, praktiske, analytiske og kritiske ferdighetene som trengs for å lage kunstnere som arbeider i ulike medier og prestasjonsbransjer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Arts University Bournemouth

Eksperimentasjon og oppdagelse er viktige verdier på dette kurset. Det er ikke noe "riktig svar", og du vil bli støttet for å finne din egen vei etter hvert som ... [+]

Oversikt

Du kan laste ned hele BA (Hons) Graphic Design- programspesifikasjonen her.

Studerer på AUB

Les mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerDu kan velge å fullføre graden din i en av følgende navngitte priserBA (Hons) Grafisk Design (Motion Graphics)BA (Hons) Grafisk Design (Branding)BA (Hons) Grafisk Design (Informasjonsgrafikk)BA (Hons) Grafisk Design (Redaksjonell Design)

Våre lærere er eksepsjonelle. Vi har nylig blitt tildelt Gold av TEF (Teaching Excellence Framework) som vurderer kvaliteten på undervisningen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth

Visuell kommunikasjon er en bred disiplin, som omfatter grafisk design, bildegenerering, typografi og skjermbasert design. Gjennom hele kurset vil din bransjekunnskap bli ... [+]

Oversikt

Visuell kommunikasjon er en bred disiplin, som omfatter grafisk design, bildegenerering, typografi og skjermbasert design. Gjennom hele kurset vil din bransjekunnskap bli styrket gjennom uavhengig forskning, samt samarbeidspartnere og individuell deltakelse i "live" og prestisjefylte konkurranseundertøy, satt av de som D

Du kan også laste ned hele programspesifikasjonen her .

Studerer på AUBLes mer om læring og undervisning på AUB og når du vil motta timeplanen din herFinn ut om overnattingLes om hvordan du administrerer pengene dine som student og finn ut mer om kurskostnaderLes våre inntakspolicyerNivå 4 (Første år)

I ditt første år vil vi introdusere deg til kommunikasjonsindustrien og ferdighetene du trenger for å gjøre en karriere innenfor dem.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Arts University Bournemouth