Les den offisielle beskrivelsen

Backstage Academy gir best mulig opplæring for den blomstrende direktesendinger industrien med fantastisk industri lenker og tilgang til produksjonsanlegg for undervisning og læring.

Grunnlagt i juli 2009, har vi raskt opparbeidet seg et rykte som et kompetansesenter for backstage trening, som spesialiserer seg på grad kurs, korte kurs og skreddersydde treningsprogrammer for unge studenter, etablerte fagfolk og grupper i samfunnet.

Vi er basert i Wakefield, West Yorkshire, i den største spesialbygde produksjonsøvingsarena kompleks i Europa, LS-Live, som teller Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Lady Gaga, Robbie Williams, BBC, ITV og Monster energi blant sine kunder.

Som en privat finansiert organisasjon, bro vi gapet mellom næringsliv og utdanning, og arbeider tett med ledende fagfolk til å reagere raskt på dagens knapphet på kvalifisert arbeidskraft og skrive opplæringsprogrammer i tråd med spesifikke krav.

Vi tilbyr relevant, up-to-date opplæring slik at gradsstudenter få en ekte smak for hvordan livet er i backstage underholdningsindustrien, med fokus på arbeidsevne.

Våre kandidater har gått på å få arbeid med Jay Z verdensturné, vinter-OL, Mumford & Sons tur, Glastonbury stedet kontoret, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, godt fornøyd Hendelser og Genesis Theater.

timthumb

vår industri

Det er et mangfoldig spekter av yrker i live events sektor, fra Tour Manager, Creative Director og kunstner Liaison, til belysning Programmerer, Venue Tekniker og lydtekniker, bare for å nevne noen. Hver hendelse, enten det er en musikk konsert, moteshow, idrettsarrangement, bedriftsarrangement, festival eller teater produksjon, krever et team av mennesker som arbeider i samarbeid, ved hjelp av deres ulike skillsets å produsere et vellykket sluttresultat. For å sette det i perspektiv, Bon Jovi 'fordi vi kan' verdensturné innarbeidet 250.000 tonn produksjonselementer på fem touring etapper, 200 personell, seks turbusser og over 80 lastebiler som tilrettelagt de europeiske, amerikanske og australske turnédatoer. Storbritannias Hendelser Sector (konferanser, utstillinger, messer, gjestfrihet og sportsarrangementer) genererer i overkant av 33 £ milliarder hvert år, med spådommen om at dette vil øke til 40 £ milliarder innen 2020. Kilde: Storbritannia for hendelser hendelser sektor skaper engasjerende karrierer, for unge og gamle, menn og kvinner, dyktige og mindre dyktige, på tvers av alle kulturer. Det maksimerer et bredt spekter av kreative, tekniske og personlige talenter til å produsere inspirerende og verden skiftende hendelser. Kilde: «Hendelser er Storbritannias rapport fra Business besøk og arrangementer Partnership (BVEP), mars 2014 'som en industri, hendelser fører til levering av over 530 000 (årsverk) jobber fra læretid nivå oppover ... viktigst, industriens ønsker om å utvide med £ 12 milliarder innen 2020 støtter vekst agenda for Storbritannias. Kilde: All Partiet stortingsgruppe UK Hendelses Industri granskingsrapporten inn i 'International Competitiveness av Storbritannias Hendelser Industry' mai til august 2013

ourfacilities

Våre fasiliteter

Backstage Academy har noen av de beste fasilitetene i landet for backstage karrierer trening. Basert på Produksjon Park i Wakefield, hjemmet til forretning inklusive Litestructures, Brilliant stadier, Perry Scenic Creative, LS-Live arena øving kompleks, og KB Events, studenter nytte av tilgang til state-of-the-art studio plass, staging utleieavdeling, kulisse fasiliteter og reelle læringsarealer.

Rehearsal Arena

En av de tingene som gjør oss så unike er vår link med LS-live øvingsarena ved vårt hovedkontor, som vi bruker for hands-on praktisk trening. Det er en spesialbygd og svært fleksibel plass som er normalt brukes for touring viser øvelser, filmopptak, produktlanseringer, test bygger og arrangementer.

Den 32m lang ved 42 meter bred studio har en 128 tonns kapasitet tak fra dets 18,2 høye rigg bjelker, 1200A (3-fase) strøm, og fire lasteplasser, noe som betyr at det kan ta imot en hvilken som helst produksjon i stor skala. Studio kan brukes til rigging trening, belysning praktiske øvelser, scene bygger og andre praktiske økter. Studentene kan også gis mulighet til å gjøre arbeidserfaring på produksjoner som kommer til Studio.

Det er vanskelig å forestille seg hvor stort Studio anlegget er her, så vi anbefaler kommer på en av våre Open Days å se rundt hvis du vurderer å komme hit for å studere!

Spesifikasjoner

 • Område: 1641 kvm (17664 sq ft)
 • Lengde: 42m (138ft)
 • Bredde: 39m (128ft)
 • Høyde:
  • 16.5m (54ft) Til undersiden av portal
  • 18,2 (60ft) Rigg bjelkestørrelse
  • 19.8m (65ft) Maksimal arbeidshøyde
 • Gantry: 128 Tonne taket kapasitet
 • Strøm: 1200A (3 fase)
 • Gulv: R-Tek 5mm sinke interlocking fliser

produksjon Park

Produksjonen Park er komplett pre-produksjon og live arrangementer senter for Storbritannia, og hjem til Backstage Academy primære campus, som den deler med en eklektisk blanding av levende hendelser forretning inklusive Perry Scenic Creative, Brilliant Stages, Litestructures og LS-Live.

Det er fem øving studio på stedet bringe en rekke verdensklasse turer og produksjoner til parken, inkludert: Muse, Take That, Florence and the Machine og Foo Fighters.

Produksjon Park gir en helt unik, real live events miljø for elevene mens de fullfører sine studier ved Backstage Academy.

Alle fasiliteter er tilgjengelig for leie for konferanser, arrangementer og fester. Ring LS-Live for mer informasjon: 01977 659888 eller e-post sales@ls-live.com eller for å finne ut mer besøk Produksjon Park nettside.

Unity Works

Nylig restaurert, verneverdige livemusikk spillested, Unity Works i Wakefield åpnet i september 2014 og er base for vår BA Visuell Produksjon grad, samt gi undervisningsmiljøer for våre andre grads studier.

Unity Works inneholder:

 • 600-seters sted (800 stående)
 • 100-seters funksjon rommet
 • High Tech Computer Lab med Z400 HP-arbeidsstasjoner, med Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 og WYSIWYG
 • Fem fleksible klasserom mellomrom praktisk plass for å utforske visualiseringer og teknologi
 • 4k arbeidsstasjon

teknologi Suites

Festet til arenaen er Backstage akademiets moderne fasiliteter, inkludert en Apple MacBook Pro basert IT suite kjører en rekke industristandardprogrammer, en full d3 visualisering og redigere suite inkludert HD projeksjon og surround lyd, en 3D stereoskopisk projeksjon system og en rekke klasserom og seminar mellomrom for å få plass til både akademisk og praktisk arbeid.

Våre teknologi suitene har følgende programvare installert

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Siste kutt
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Suite
 • d3
 • Isadora
 • Vector
 • ESP visjon

Klasserom og Seminar Spaces

Vi har en rekke moderne klasserom og grupperom mellomrom for å imøtekomme både faglig og praktisk arbeid.

Workshop Spaces

Vi har en rekke fleksible rom som kan brukes til en rekke forskjellige kreative, hands-on workshops. De fleste er utstyrt med en tre-fase kraftforsyning, air condition og rullegardiner.

produktdemonstrasjon

Vi vil ikke bare lære deg om det mangfoldet av produkter og teknologi knyttet til direktesendinger industrien; vi vise hva de kan gjøre i tillegg.

Vi har en rekke områder som kan brukes for produktdemonstrasjoner, slik at du kan se teknologien i aksjon på nært hold og selv har en gå selv.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Backstage Academy

Spesielt designet for å flytte med trender i moderne arrangementer, er Backstage Academy Live-Visual Design og produksjon BA (Hons) kurs ansett som en pioner innen live h ... [+]

Spesielt designet for å flytte med trender i moderne arrangementer, Backstage Academy Levende Visual Design og produksjon BA (Hons) Kurset er ansett som en pioner innen live hendelsene bransjen.

Live-produksjon er en stadig mer fremtredende markedet, og vår heltid, har tre-årig blitt formet sammen høy billett industriselskaper som D3 Technologies, FIX8Group, Grønn Hippo, PRG XL Video og Panasonic for å gi næring lovende studenter til bransje klar fagfolk.

Kursleder er ingen ringere enn Shannon Harvey, en inspirerende amerikansk-født industrien trofaste som kundeliste inkluderer merker som Louis Vuitton, Heineken, Jaguar og Nike, jobber med prosjekter som fortsetter å ta ham rundt om i verden. Hans kunnskap, visjon og smittende lidenskap for fremtiden av visuell produksjon gjør dette kurset helt unikt, presentere elevene med et transportbånd for nye utfordringer i tråd med den stadig skiftende landskap av den profesjonelle bransjen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Backstage Academy

Validert av University of Bolton, gir Live Hendelser Production (Top-up) BA (Hons) grad en progresjon rute for studenter som har fullført våre direktesendinger Produksjon ... [+]

Validert av University of Bolton, den Direktesendinger Production (Top-up) BA (Hons) Graden gir en progresjon rute for studenter som har fullført våre direktesendinger Produksjon FDA eller andre relaterte Level 5 kvalifisering.

The Top Up året fokuserer på ledelse, og vil gi mer innsikt i de viktigste spørsmålene involvert i strategisk ledelse av store arrangementer, festivaler og arenaer. Personlig og faglig utvikling vektlegges og oppmuntret i løpet av programmet sammen med arbeidsevne ferdigheter og en forpliktelse til kontinuerlig faglig utvikling. Modulene forsterke programmets yrkes natur og er laget for å lære elevene å designe, utvikle og distribuere strategier i løpet av sentrale områder innenfor live events sektor for et vellykket arrangement ledelse karriere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Backstage Academy

The Stage BA (Hons) grad er den første i sitt slag dedikert til å levere neste generasjons scene ledere for live-hendelser, inkludert: teater, touring, corporate, sportsl ... [+]

Den Stage BA (Hons) grad er den første av sitt slag dedikert til å levere neste generasjons scene ledere for live-hendelser, inkludert: teater, touring, corporate, sportslige, og leve utendørs arrangementer og festivaler. Det er et spennende utvalg av hendelser som krever spesialist scenen ledelse for å sikre sin knirkefritt, og det er med dette kurset vil vi gi en unik innsikt i å håndtere alt fra teaterscener til TV plassering arbeid, og sportsarrangementer til festivaler.

Studentene lærer gjennom praktiske økter og tilreisende fagfolk til å få en fullstendig forståelse av rollen til en Stage Manager og de progresjon veier. I løpet av kurset vil du utvikle kunnskap og ferdigheter for å kunne få arbeid i en rekke spennende og krevende roller både nasjonalt og internasjonalt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Backstage Academy

The Live hendelser Produksjon BA (Hons) grad kurset er et nyskapende kurs som introduserer deg til alle de ulike områdene av hendelsen produksjon, på tvers av alle sektor ... [+]

Den Live hendelser Produksjon BA (Hons) grad kurset er et nyskapende kurs som introduserer deg til alle de ulike områdene av hendelsen produksjon, på tvers av alle sektorer. Dette kurset er også tilgjengelig som en to år stiftelse grad.

Dette kurset fokuserer veldig mye på arbeidsevne, slik at du forlater med en bred portefølje av relevant erfaring, sammen med rett kompetanse og holdning til arbeid på en sikker og forsvarlig måte. Du vil få en rekke industri-baserte sertifikater i den første modulen, som vil utstyre deg med de grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til å gjøre deg mer arbeidsføre på arrangementer gjennom hele kurset, for å bygge på din arbeidserfaring portefølje. Ved slutten av de første to årene, vil du være i stand til å engasjere seg i en rekke kreative prosesser, fra design for live musikk, merkekjennskap, som arbeider med artister eller bare håndtere kundens forventninger, og du vil ha en god forståelse av de ulike prosesser og teknologier som brukes i industrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wakefield
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk