Les den offisielle beskrivelsen

Vår fortid

Bucks New University ble opprinnelig grunnlagt i 1891 som School of Science and Art. Deretter tilbød skolene kveldsklasser til folk i lokalområdet - og ble først finansiert med en skatt på øl og brennevin!

I 1900-tallet begynte skolen å utvikle sterke forbindelser med lokale håndverk som møbler og skap. Det var starten på vår lange tilknytning til møbler design og produksjon.

Etter andre verdenskrig utvidet skolen seg og ble kjent som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe ble et senter for møbelindustrien og estimater sier at rundt 80% av alle nasjonens tre stoler ble laget i byen i løpet av 1960-tallet.

I 1999 ble vi tildelt universitetshøgskolen status av regjeringen og ble kjent som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var ikke før 2007 at vi endret det til snappiernavnet til Buckinghamshire New University.

En periode med utvikling

Frem til 2000-tallet hadde universitetet blitt delt på flere steder. I 2009 konsoliderte vi, opprette tre campuser, med de viktigste fasilitetene på vår High Wycombe Campus. Den seneste noughties så mye utviklingsarbeid som campus ble utvidet, og vår innovative Gateway Building ble åpnet. Dette moderne integrerte læringskomplekset var foran sin tid og vant en prestisjetunge RIBA-pris i 2010.

Vi har nå gitt utdanning i over 125 år, og velkommen rundt 9000 studenter i året til våre campus.

Noen kjente alumner

  • Noel Fielding - Noel er en kjent komiker og opprinnelig stjernespillet i The Mighty Boosh. Du finner nå ham på Channel 4s The Great British Bake Off. Noel studerte grafisk design og reklame mens han var her.
  • Naomi Riches - Naomi er en adaptiv rover som vant en bronsemedalje ved Summer Paralympics 2008 og et gull på Summer Paralympics 2012. Svært riktig, kanskje, da hun studerte Designet Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe er en av landets beste hockeyspillere, og vant en olympisk bronsemedalje i London 2012. Hun spilte for England og Storbritannia en utrolig 162 ganger.

Vår nåtid

I dag har Bucks tre hovedområder, High Wycombe, Uxbridge og Aylesbury. High Wycombe er der de fleste av våre kurs er basert. Uxbridge campus er hjemsted for vårt brede spekter av sykepleie og helsetjenester kurs, mens University Campus Aylesbury Vale tilbyr en rekke kurs som er rettet mot karriere og profesjonelle programmer.

I løpet av de siste ti årene har vi investert over 100 millioner kroner i våre fasiliteter for å sikre at de møter våre medarbeidere og elevers behov. Gateway, vårt flaggskipbygning, er et toppmoderne kompleks som er vert for medieproduksjonsstudioer, et bibliotek, sportsfasiliteter og et treningsstudio under ett tak. Gatewayen var et slikt innovativt rom og så beundret at det vant en ettertraktet RIBA-pris i 2010.

I 2016 åpnet vi vårt multi-million pund Human Performance, Exercise and Wellbeing Center, som er et fyrtårn for førsteklasses sports- og øvelsesvitenskap. Senteret har en tredagers kjørebane med 3D-bevegelsesteknologi, sammen med en sportsskade og fysioterapi klinikk. Det har allerede blitt et knutepunkt for sportskonditionering og behandling i området.

Vi har også nylig oppdatert sørfløyen på campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, for å skape dedikerte og skreddersydde læringsområder, sammen med uformelle rom for studenter.

Samtidig betyr investeringen i Hughenden Park Student Village at det nå er over 400 rom med eget bad tilgjengelig for studenter, alt bare en kort spasertur fra High Wycombe campus.

Noen skiller seg ut

Vi tilbyr bransjeledende reise- og luftfartskurs, og gir studentene muligheten til å studere for et profesjonelt pilotlisens, samtidig som de gjennomfører universitetsstudier.

Du finner noen av Storbritannias eneste musikkledelseskurs her. Vi tilbyr også film- og fjernsynsproduksjon og har smidd givende partnerskap med noen høyprofilerte bransjenavn i media.

Vi er et av de få universitetene som tilbyr en grad i politi , noe som gir nyutdannede muligheten til å flytte inn på en karriere i politistyrken.

Bucks er også en av de ledende leverandørene av sykepleie kvalifikasjoner i Sør-Øst, og tilbyr voksen-, barn- og psykisk helse prekvalifiserende sykepleie.

Vår fremtid

På Bucks er studentene i hjertet av alt vi gjør. Vi har spennende planer for fremtiden for å gjøre våre fasiliteter og tjenester enda mer inspirerende og givende for alle som studerer hos oss.

Vi vil bygge videre på vårt gode rykte for å utvide vår rolle som et knutepunkt for læring, og nå ut til lokale, nasjonale og internasjonale samfunn. Og vi ønsker også å utvikle vårt rykte for forskning og virksomhet, på tvers av faglige og faglige disipliner.

Et nytt digitalt rom

For å inspirere unge mennesker til å flytte inn i spennende og givende karriere, jobber vi i partnerskap med Aylesbury College for å skape et nytt senter for å støtte oppstart i næringslivet. Fasilitetene inkluderer en cybersikkerhetssuite og et virtuelt virkelighetsdesignstudio. Bedrifter vil kunne få råd, støtte og plass for å hjelpe dem å vokse og trives.

Vi ønsker å se en transformativ kultur der innovasjon, kreativitet og bedrift blomstrer. Våre nyutdannede skal forandre verden. De vil ha en spennende fremtid, og det vil også Bucks.

Vår visjon

Vår visjon er enkel. Vi ønsker å bli et ledende universitet for profesjonell og kreativ utdanning og anvendt forskning. Det er derfor vi utvikler våre kursporteføljer nøye for å sikre at de er det studentene trenger, og vil hjelpe dem på vei til å oppfylle sysselsetting.

Det er tre hovedtrinn i vår visjon: utdanning, forskning og vårt folk.

  • For utdanning , skaper vi tilgjengelig universitetslæring for å forvandle liv og oppdra evner i våre kandidater for å forandre verden. Vi ønsker å strekke og utfordre våre studenter til å lykkes og vil bygge sterke partnerskap med organisasjoner for å gi våre studenter uovertruffen muligheter.
  • Når det gjelder forskning , vil vi øke og forbedre mengden av personalforskning for å få et enda sterkere rykte for excellence. Vår forskning og bedriftsaktivitet vil berike og forbedre våre elevernes erfaringer, og vi skal utvikle tverrfaglig forskning for å skape nyskapende tenkning.
  • Våre folk vil bidra til å drive disse endringene. Vi vil sørge for at våre ansatte har en klar forståelse av deres roller og ansvar. Vi vil investere i en avansert digital infrastruktur for å oppmuntre til nye og forbedrede måter å jobbe på. Takket være den fortsatte engasjementen til alle våre ansatte, vil vi gjøre en reell forskjell for våre elevers liv.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Bucks New University

Luftfartsindustrien er en progressiv og stadig utvikler seg i teknologier, prosesser og protokoller. Vi ser etter tilpasningsdyktige, selvstendige personer som har en log ... [+]

Kursoversikt

Luftfartsindustrien er en progressiv og stadig utvikler seg i teknologier, prosesser og protokoller. Vi ser etter tilpasningsdyktige, selvstendige personer som har en logisk tilnærming og et kritisk sinn. Bucks har et langvarig rykte for sine flygrader, og dette responsive kurset gjenspeiler de konstante endringene innen denne spennende bransjen.

Dette programmet holder tritt med de kontinuerlige endringene innen lufttransportindustrien, og sikrer at du klarer deg med ferdighetene som denne energiske sektoren krever.

Du kan velge å studere Bucks 'BA (Hons) Airline og Airport Management med Foundation Year, på University Campus Aylesbury Vale, Uxbridge Campus eller High Wycombe Campus, som hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter og selvtillit før du går videre på graden kurset basert på vår High Wycombe Campus.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland High Wycombe Uxbridge
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Bucks New University

Du vil utforske de mange vendingene i mote, samt hvordan du forsker og utvikler ideer for å produsere spennende og nyskapende mote. Kurset dyrker nye måter å lage og tenk ... [+]

Kursoversikt

Utvikle din egen unike stil med en BA (Hons) Mote Design. Med fokus på håndverk og innovasjon, gir vi deg en bred kunnskap om mote fra design, eksperimentering, mønsterskjæring og konstruksjon for å sette sammen din egen samling. Hvis du ønsker å gjøre deg kjent med moteindustrien, kan du starte med dette kurset.

Med et stort, velutstyrt verksted og industriutstyr vil du bruke plassen til å lage individuelle design.

Forstå mote

Du vil utforske de mange vendingene i mote, samt hvordan du forsker og utvikler ideer for å produsere spennende og nyskapende mote. Kurset dyrker nye måter å lage og tenke på.

Utover design og konstruksjon, vil du også lære å presentere dine ideer til kunder og tonehøydekoncept til et bredere publikum. På dette kurset utvikler du dine individuelle styrker, bygger en liten samling og portefølje for å lansere deg inn i designbransjen ved oppgradering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland High Wycombe
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Bucks New University

Gjennom dette programmet vil du studere nøkkelmoduler i luftlov, meteorologi og instrumenter sammen med bredere fag som global luftfart og flyplassoperasjoner. Du tar gru ... [+]

Kursoversikt

Hvis du vil kvalifisere som en kommersiell pilot, dekker dette dynamiske kurset de mange områdene av lufttransportstyring og forbereder deg til en vellykket karriere som kommersiell pilot. Det er et av få få britiske universiteter som har en FNPT II Flight Simulator, som du vil bruke i løpet av det siste året av studiene, og hjelper deg med å forberede deg til den siste fasen av flyetreningen.

Unikt til den britiske høyere utdanningssektoren, vil Bucks New University 's program tillate deg å oppnå en universitetsgrad og et frosset ATPL på bare tre års heltidsstudie - til en lavere pris enn å gjøre dem separat.

Vi søker søkere som kan demonstrere en entusiasme for flyging og en sterk interesse for luftfartsindustrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland High Wycombe
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Bucks New University

Hvis du virkelig liker å kontrollere tallene, er Regnskap og Finans den perfekte karriereveien for deg. Hver organisasjon trenger nøyaktig finansiell informasjon for å ov ... [+]

Kursoversikt

Hvis du virkelig liker å kontrollere tallene, er Regnskap og Finans den perfekte karriereveien for deg. Hver organisasjon trenger nøyaktig finansiell informasjon for å overleve og å ta beslutninger om fremtidig vekst. Du vil kunne gjenkjenne trender og utforske måter å holde en bedrift flytende, og sørge for at fortjenesten fortsetter og kostnadene forblir lave.

Som det er en felles grad, vil dette kurset være til nytte for de som ønsker å være regnskapsførere eller arbeider i finansverdenen. Det inkluderer ferdigheter som bygger på investeringer og kommersielle bank-, forsikrings-, konsulent- og finansmarkeder.

Start en sikker karriere med mange muligheter... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland High Wycombe Uxbridge
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Bucks New University

Å vite hvordan å hjelpe noen med å overvinne sine utfordringer, er ikke lett. Dette kurset gir deg innsikt og kunnskap for å hjelpe dem med å overvinne barrierer. Studien ... [+]

Kursoversikt

Er du en "folk person"? Har du en ekte interesse for folk? Har du tålmodighet og utholdenhet? Da kan du potensielt bli en sosialarbeider. Som en profesjonelt registrert sosialarbeider, vil du gjøre en forskjell i folks liv.

Få erfaring med å jobbe med sårbare grupper

Å vite hvordan å hjelpe noen med å overvinne sine utfordringer, er ikke lett. Dette kurset gir deg innsikt og kunnskap for å hjelpe dem med å overvinne barrierer. Studien din vil kombinere klasseromteori med praktisk praksisopplevelse, hvorav noen innebærer å jobbe sammen med nåværende sosialarbeidere. Du vil også få en forståelse for hvordan sosialt arbeid passer med Storbritannias regjeringens politikk og lovgivning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland High Wycombe Uxbridge
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland