Bucks New University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår fortid

Bucks New University ble opprinnelig grunnlagt i 1891 som School of Science and Art. Deretter tilbød skolene kveldsklasser til folk i lokalområdet - og ble først finansiert med en skatt på øl og brennevin!

I 1900-tallet begynte skolen å utvikle sterke forbindelser med lokale håndverk som møbler og skap. Det var starten på vår lange tilknytning til møbler design og produksjon.

Etter andre verdenskrig utvidet skolen seg og ble kjent som High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe ble et senter for møbelindustrien og estimater sier at rundt 80% av alle nasjonens tre stoler ble laget i byen i løpet av 1960-tallet.

I 1999 ble vi tildelt universitetshøgskolen status av regjeringen og ble kjent som Buckinghamshire Chilterns University College. Det var ikke før 2007 at vi endret det til snappiernavnet til Buckinghamshire New University.

En periode med utvikling

Frem til 2000-tallet hadde universitetet blitt delt på flere nettsteder. I 2009 konsoliderte vi og skapte tre studiesteder. De sene noughties så mye utviklingsarbeid da campus ble utvidet, og vår innovative Gateway Building ble åpnet på High Wycombe campus.

Vi har nå gitt utdanning i over 125 år, og velkommen rundt 9000 studenter i året til våre campus.

Noen kjente alumner

  • Noel Fielding - Noel er en kjent komiker og opprinnelig stjernespillet i The Mighty Boosh. Du finner nå ham på Channel 4s The Great British Bake Off. Noel studerte grafisk design og reklame mens han var her.
  • Naomi Riches - Naomi er en adaptiv rover som vant en bronsemedalje ved Summer Paralympics 2008 og et gull på Summer Paralympics 2012. Svært riktig, kanskje, da hun studerte Designet Metalwork
  • Chloe Rogers - Chloe er en av landets beste hockeyspillere, og vant en olympisk bronsemedalje i London 2012. Hun spilte for England og Storbritannia en utrolig 162 ganger.

Vår nåtid

I dag har Bucks tre hovedområder, High Wycombe, Uxbridge og Aylesbury. High Wycombe er der de fleste av våre kurs er basert. Uxbridge campus er hjemsted for vårt brede spekter av sykepleie og helsetjenester kurs, mens University Campus Aylesbury Vale tilbyr en rekke kurs som er rettet mot karriere og profesjonelle programmer.

I løpet av de siste ti årene har vi investert over 100 millioner kroner i våre fasiliteter for å sikre at de møter våre medarbeidere og elevers behov. Gateway, vårt flaggskipbygning, er et toppmoderne kompleks som er vert for medieproduksjonsstudioer, et bibliotek, sportsfasiliteter og et treningsstudio under ett tak. Gatewayen var et slikt innovativt rom og så beundret at det vant en ettertraktet RIBA-pris i 2010.

I 2016 åpnet vi vårt multi-million pund Human Performance, Exercise and Wellbeing Center, som er et fyrtårn for førsteklasses sports- og øvelsesvitenskap. Senteret har en tredagers kjørebane med 3D-bevegelsesteknologi, sammen med en sportsskade og fysioterapi klinikk. Det har allerede blitt et knutepunkt for sportskonditionering og behandling i området.

Vi har også nylig oppdatert sørfløyen på campus i Queen Alexandra Road, High Wycombe, for å skape dedikerte og skreddersydde læringsområder, sammen med uformelle rom for studenter.

Samtidig betyr investeringen i Hughenden Park Student Village at det nå er over 400 rom med eget bad tilgjengelig for studenter, alt bare en kort spasertur fra High Wycombe campus.

Noen skiller seg ut

Vi tilbyr bransjeledende reise- og luftfartskurs, og gir studentene muligheten til å studere for et profesjonelt pilotlisens, samtidig som de gjennomfører universitetsstudier.

Vi tilbyr også film- og TV-produksjon og har smidd givende partnerskap med noen høye profilerte bransjenavn i media.

Vi er et av de få universitetene som tilbyr en grad i politi , noe som gir nyutdannede muligheten til å flytte inn på en karriere i politistyrken.

Bucks er også en av de ledende leverandørene av sykepleie kvalifikasjoner i Sør-Øst, og tilbyr voksen-, barn- og psykisk helse prekvalifiserende sykepleie.

Vår fremtid

På Bucks er studentene i hjertet av alt vi gjør. Vi har spennende planer for fremtiden for å gjøre våre fasiliteter og tjenester enda mer inspirerende og givende for alle som studerer hos oss.

Vi vil bygge videre på vårt gode rykte for å utvide vår rolle som et knutepunkt for læring, og nå ut til lokale, nasjonale og internasjonale samfunn. Og vi ønsker også å utvikle vårt rykte for forskning og virksomhet, på tvers av faglige og faglige disipliner.

Vår visjon

Vår visjon er enkel. Vi ønsker å bli et ledende universitet for profesjonell og kreativ utdanning og anvendt forskning. Det er derfor vi utvikler våre kursporteføljer nøye for å sikre at de er det studentene trenger, og vil hjelpe dem på vei til å oppfylle sysselsetting.

Det er tre hovedtrinn i vår visjon: utdanning, forskning og vårt folk.

  • For utdanning , skaper vi tilgjengelig universitetslæring for å forvandle liv og oppdra evner i våre kandidater for å forandre verden. Vi ønsker å strekke og utfordre våre studenter til å lykkes og vil bygge sterke partnerskap med organisasjoner for å gi våre studenter uovertruffen muligheter.
  • Når det gjelder forskning , vil vi øke og forbedre mengden av personalforskning for å få et enda sterkere rykte for excellence. Vår forskning og bedriftsaktivitet vil berike og forbedre våre elevernes erfaringer, og vi skal utvikle tverrfaglig forskning for å skape nyskapende tenkning.
  • Våre folk vil bidra til å drive disse endringene. Vi vil sørge for at våre ansatte har en klar forståelse av deres roller og ansvar. Vi vil investere i en avansert digital infrastruktur for å oppmuntre til nye og forbedrede måter å jobbe på. Takket være den fortsatte engasjementen til alle våre ansatte, vil vi gjøre en reell forskjell for våre elevers liv.

Steder

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland