Bucks New University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bucks New University er en ny rase av universitet, med fokus på grader som er profesjonelle og praktiske, så vel som akademiske.

Ungt i perspektiv, men godt etablert i feltene vi spesialiserer oss i, tilbyr vi profesjonelt drevne universitetskurs av høy kvalitet, i alt fra sykepleie, helse og sosial omsorg, til deteksjon av it-svindel, tekstiler og luftfart.

Historie

Fra å tilby kveldskurs til lokalsamfunnet, til å lære soldater ferdigheter for å hjelpe dem med å finne arbeid etter første verdenskrig, har Bucks vært mange ting for mange mennesker. Vi feiret nylig 125-årsjubileet og så tilbake på noen bemerkelsesverdige prestasjoner gjennom årene.

Vi er kanskje stolte av arven vår, men vi er også glade for fremtiden. Vi jobber mot en visjon om å skape et miljø der innovasjon, kreativitet og virksomhet blomstrer. Vi har allerede utviklet et partnerskap for å inspirere studenter til ny teknologi, og har planer om å fortsette å gjøre en reell forskjell i folks liv.

Fortiden vår

Opprinnelsen til universitetet vårt strekker seg tilbake til 1891. Helt fra begynnelsen spesialiserte vi oss i yrkesfaglig læring, og gjennom årene har vi gått fra styrke til styrke.

Vårt 125-årsjubileum

Vi har forvandlet liv i mer enn 125 år. Ta en titt på tidslinjen vår for å se noen viktige hendelser underveis.

Vår gave

Vi vil sørge for at alle våre kandidater har ferdighetene og erfaringene for å kunne lykkes i dagens krevende og konkurransedyktige verden. Derfor har vi investert mer enn £ 100 millioner i fasilitetene våre på tvers av våre tre studiesteder.

Vår fremtid

Vi har noen spennende planer om å gjøre Bucks til et enda mer inspirerende sted å studere. Vår visjon fokuserer på utdannelse, forskning og folk. Og selvfølgelig vil studentene våre være kjernen i alt vi gjør.

Hvorfor Bucks?

Topp 10 UK Uni for Graduate Employability (HESA 2020)

Vi har nylig blitt rangert som et av de 10 beste universitetene i hele Storbritannia for ansattes utdannelse. Med 98% ansatt (HESA 2020) kan vi støtte deg når du går over fra utdannet til ansatt.

National Student Survey suksess

Resultatene fra National Student Survey 2020 viste at vi er blant de 20 beste av alle britiske universiteter * og topp 3 av alle universitetene i London og Sørøst-England for studenttilfredshet. Our Students 'Union har også blitt rangert som en av de tre beste SU-ene * i Storbritannia.

Nasjonal studentundersøkelse 2020; gjennomsnitt på alle 27 spørsmål, unntatt spesialistutdanninger
** Nasjonal studentundersøkelse 2020

Et trygt miljø

Vi har tatt de nødvendige skritt for å holde deg trygg. Ansikt til ansikt undervisning på campus vil være på plass, der det er mulig, og fasilitetene våre vil være åpne fra september.Karrierefokuserte kurs

Du kan være sikker på at det vil være mange bransjerelevante muligheter som tilbys for deg. Fra å jobbe med prosjektundervisning direkte til å delta i praktiseringer og bransjebesøk, er våre kurs designet for å forberede deg på en givende karriere.fasiliteter

Vi har investert 100 millioner pund i å gjøre campusene våre fantastiske. La kreativiteten løpe løpsk i verkstedene for kunst og design, og studioer for forestilling og dans. Gjør deg ferdige i produksjons- og fotograferingssuitene dine. Få praktisk erfaring i helsevesenets simuleringslaboratorier på High Wycombe- eller Uxbridge-campusene. Og få mest mulig ut av mange flere velutstyrte og spesialdesignede rom.

Studentforening

Fra Freshers 'Week og fremover tilbyr Bucks Students' Union et bredt og variert utvalg av arrangementer og aktiviteter gjennom The Big Deal. Dette er en rekke gratis arrangementer og aktiviteter som du kan bli involvert i. Du kan utvide deg til en hobby eller prøve noe helt nytt.Brukerstøtte

Vi er forpliktet til å være der for deg. Våre studenter har tilgang til ansikt til ansikt og online råd gjennom Togetherall, samt veiledning og støtte for alle aspekter av universitetets liv gjennom våre vennlige og tilgjengelige universitets- og studentforeningslag.Overnatting

Med garantert innkvartering for alle førsteårsstudenter vet vi at du snart vil bosette deg og kalle Bucks ditt hjem. Vi belaster deg ikke et depositum, og kontrakten din starter ikke før du har bosatt deg. Vi har også redusert alle overnattingsgebyrene våre fra 10% til 30% for 2020/21.Studentfellesskap

Få nye venner og involver deg i Bucks vennlige studentmiljø. Finn ut mer om årets program fra underholdning til samfunn og praksisplasser, finn jobber og øk ansettelsesevnen din.

Finansiell hjelp

Finansiering av studiene er en nøkkelsak for alle studenter. Vi har en rekke stipendier og stipend tilgjengelig som du kan være kvalifisert til å søke om.
Universitetsstrategien vår

Virkning 2022

Impact 2022 bygger på vårt historiske oppdrag å transformere liv gjennom inspirerende, sysselsettings- og yrkesfokusert utdanning, slik at folk positivt kan påvirke samfunnet og deres fremtid. Det krever at vi vurderer verdien av arbeidet vårt gjennom universitetets innvirkning på studenter, ansatte, interessenter, lokalsamfunn og strategiske partnere.

Vår visjon er at Buckinghamshire New University skal bli et universitet som er sterkt koblet, permeabelt, student- og kundefokusert, forretningsorientert, strategisk justert, innflytelsesrikt og tilpasset strategiske partnere.

Vi vil utvikle vår posisjon som et innovativt, undervisningsorientert universitet, og levere sektorledende og livsforandrende utdannings- og sysselsettingsresultater for studentene våre.

Utdannelsen vår vil være fleksibel, inkluderende, henvendelsesbasert og arbeidsgiverinformert, og utformet rundt studentenes behov. Vi vil levere forskning og innovasjon som påvirker og forbedrer liv og samfunn og understøtter vårt pedagogiske tilbud. Vi vil være en utadrettet institusjon, entreprenørskap i ånden, møte vårt etiske og sosiale ansvar, utvide vår rekkevidde gjennom å samarbeide med elever, arbeidsgivere, publikum og strategiske partnere.

Vi vil:

 • nå ut til alle samfunnene våre, sementere vår posisjon som Buckinghamshire University, og bygge videre på vårt samfunnsengasjement i fylket, London og Sør-Øst;
 • være en lærende organisasjon som gjør det mulig for våre ansatte å blomstre, bygge sin kompetanse og profesjonelle praksis, og kontinuerlig utmerke seg og forbedre organisasjonseffektiviteten vår;
 • være økonomisk sterk og sikre vår bærekraft gjennom å realisere effektiviseringer, vekst, ekspansjon og investeringer; og
 • fremfor alt være et levende, inkluderende samfunn som inspirerer til læring, utvikler potensial, utvider deltakelse og ambisiøst forvandler liv.

Vi tar sikte på at våre studenter og ansatte skal elske å være ved universitetet, stolte av en organisasjon som hjelper dem å vokse, utvikle seg og gjøre en reell forskjell.

Vi vil ha et utmerket rykte for studenters erfaring og resultater, vår levering som en strategisk partner, og vår rolle i å bygge ferdigheter i samfunnene våre.

Vår hovedprioritet, utdanning, vil bli understøttet av klare verdiforslag. Vi vil tilby en utdannelse som fungerer for alle uavhengig av bakgrunn eller omstendigheter; gir studentene ferdigheter for livet, i stand til å møte de globale utfordringene i det 21. århundre; og er etisk og bærekraftig, fra et universitet som alltid oppfyller sitt sosiale ansvar, til studenter, til ansatte og til samfunnet.

Likestilling, mangfold og inkludering

Hvorfor er EDI viktig?

Vår visjon er å være et levende inkluderende fellesskap som inspirerer til læring, utvikler potensial, utvider deltakelse og ambisiøst forvandler liv.

Vi streber etter å skape et arbeids- og studiemiljø som ikke bare er fritt for noen form for diskriminering, men som aktivt feirer og verdsetter mangfold. Vi er forpliktet til like muligheter på tvers av alle de 'beskyttede egenskapene' definert i Equality Act 2010.

Equality Diversity and Inclusion (EDI) understøtter verdiene våre og påvirker alt vi gjør.

Hva betyr dette for deg?

Enten du er student, ansatt eller besøkende, vil vi ønske deg velkommen og behandle med verdighet og respekt.

Som student finner du vår forpliktelse til EDI som er beskrevet i Learning Partnership Agreement, som vi har opprettet i partnerskap med Students 'Union og også vår Access and Participation-strategi som fremmer like muligheter for alle studenter.

Vår forpliktelse til mangfold og inkludering er uttrykt og målt gjennom våre 2018 likestillingsmål og universitetets EDI-handlingsplan. Våre universitetspolitikker og prosedyrer sørger også for at vi fremmer og oppnår våre EDI-mål.

Våre partnere

Vi tror på å tilby muligheter til alle som har potensial til å dra nytte av høyere utdanning. Og for å gjøre det, er partnerskap en viktig del av vår suksess.

Som universitet har vi gode forbindelser med industri, foreninger og styrende organer. Våre partnerskap bidrar til å forbedre måten studentene våre får kunnskap og deltar i aktiviteter på Bucks. Som et Placement Plus-universitet er våre partnerskap en viktig del av å hjelpe studentene våre å bygge de ferdighetene de trenger for arbeidsplassen. Fordelene studentene våre gir for våre partnerbedrifter har vist seg å være uvurderlig.

Til gjengjeld oppfordrer vi ansatte fra bedriftene og organisasjonene vi samarbeider med om å involvere seg i ting som forelesningsprogrammer, besøk og arbeidserfaring.

Vår struktur

Bucks New University inneholder syv hovedskoler:

 • School of Art, Design and Performance
 • School of Aviation and Security
 • Handelshøyskolen
 • School of Media and Creative Industries
 • School of Nursing and Allied Health
 • Skole for helsevesen og sosialt arbeid
 • Skole for human- og samfunnsvitenskap

I tillegg til disse syv skolene, er universitetet også hjemmet til en rekke profesjonelle tjenester.

Steder

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss