Les den offisielle beskrivelsen

Central Film School ble etablert i 2008 for å tilby svært personlig og praktisk undervisning av arbeider fagfolk.

Central Film School leverer relevant, praktisk opplæring i et støttende, samarbeidende og kreativt miljø. Liten og vennlig, gir skolen kontinuerlig tilgang til veiledere og har en av de høyeste student-utstyr prosenter av alle skoler i Storbritannia.

Skolen er en partner av Bertha Foundation, en veldedig organisasjon som kjemper former for aktivisme som bringer om endring. I tråd med stiftelsens mål, mål Central Film School for å holde liv talent og støtte innholdsproduksjon som kan endre ting i vår verden, det er derfor vi har introdusert nye MA kurs i sosiale konsekvensene dokumentar og regi fiksjon.

Alle våre lærere arbeider film fagfolk og inkluderer de i forkant av nye og kommende teknologier.

En av de viktigste læresetningene på filmskolen er at mens tekniske ferdigheter i filmproduksjon er nødvendig, kan dette ikke engasjere og underholde et publikum uten en reell fokus på historien.

Vi ønsker å utvikle studenter med en grundig og robust forståelse av originale, visuell historiefortelling - studere en "idé generasjon 'prosess for å provosere friske og innovative tilnærminger til narrativ.

Skolen innrømmer maksimalt ett hundre studenter på tvers av alle programmer hvert år for å holde klasse størrelser intim og vennlig, for å sikre maksimal interaksjon med lærere, og å gi god tilgang til alt vårt utstyr og fasiliteter.

Central Film School har gjennomgått en pedagogisk forglemmelse kontrollen av Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) og har fått sin endelige rapport, som er tilgjengelig i sin helhet på: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Overvåkingen besøk resulterte i følgende resultat: QAA overvåking teamet har konkludert med at sentrale filmskolen gjør verdig fremgang i gjennomføringen av handlingsplanen fra Review for Educational Sight.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Central Film School

Screenwriting BA Honours grad er en unik fast track skriveprogram som gir mulighet til å lære kunsten og håndverket av manus i en akselererende tempo. ... [+]

Screenwriting BA Honours grad er en unik fast track skriveprogram som gir mulighet til å lære kunsten og håndverket av manus i en akselererende tempo.

I løpet av denne toårsgradsstudenter motta ekspert undervisning fra arbeidsbransjemanus og også se arbeidet de har skrevet blir øvd og skutt.

Etter å utvikle dine screenwriting ferdigheter ved å jobbe på øvelser, scener og kortfilmer, studenter og deretter gå videre til å fokusere på å skrive spillefilmer som de mottar profesjonell manusutvikling støtte før pitching på eksklusive møter med britiske litterære agenter.

Heltid gradsstudiet 2 år Foreløpig tar søknader for februar 2016 Akkreditert av University of Gloucestershire BA (Hons) Screenwriting ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Central Film School

Dette BA Honours grad Kurset er utviklet for å svare på etterspørselen etter BA programmer som forbereder kandidatene for sysselsetting ved å gi deg de ferdigheter som kr ... [+]

Dette BA Honours grad Kurset er utviklet for å svare på etterspørselen etter BA programmer som forbereder kandidatene for sysselsetting ved å gi deg de ferdigheter som kreves av arbeidsgivere i skjermindustrien. Vårt hovedfokus er på faglig praksis og forberedelse til arbeidslivet.

Kurset gir en langt høyere beløp av praktisk undervisning enn standard grad kurs i filmproduksjon. Studentene lærer å samarbeide mot profesjonelle standarder gjennom kurset modell som ser foredrag, seminar og workshop trening etterfulgt av den praktiske anvendelsen av læring på settet.

I sluttfasen av kurset studentene demonstrere kulminasjonen av deres læring gjennom store konfirmasjonen filmprosjekter som deretter får en Gala Screening i Central London på Curzon, Soho.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014