Central Film School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Central Film School ble etablert i 2008 for å tilby svært personlig og praktisk undervisning av arbeider fagfolk.

Central Film School leverer relevant, praktisk opplæring i et støttende, samarbeidende og kreativt miljø. Liten og vennlig, gir skolen kontinuerlig tilgang til veiledere og har en av de høyeste student-utstyr prosenter av alle skoler i Storbritannia.

Skolen er en partner av Bertha Foundation, en veldedig organisasjon som kjemper former for aktivisme som bringer om endring. I tråd med stiftelsens mål, mål Central Film School for å holde liv talent og støtte innholdsproduksjon som kan endre ting i vår verden, det er derfor vi har introdusert nye MA kurs i sosiale konsekvensene dokumentar og regi fiksjon.

Alle våre lærere arbeider film fagfolk og inkluderer de i forkant av nye og kommende teknologier.

En av de viktigste læresetningene på filmskolen er at mens tekniske ferdigheter i filmproduksjon er nødvendig, kan dette ikke engasjere og underholde et publikum uten en reell fokus på historien.

Vi ønsker å utvikle studenter med en grundig og robust forståelse av originale, visuell historiefortelling - studere en "idé generasjon 'prosess for å provosere friske og innovative tilnærminger til narrativ.

Skolen innrømmer maksimalt ett hundre studenter på tvers av alle programmer hvert år for å holde klasse størrelser intim og vennlig, for å sikre maksimal interaksjon med lærere, og å gi god tilgang til alt vårt utstyr og fasiliteter.

Central Film School har gjennomgått en pedagogisk forglemmelse kontrollen av Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) og har fått sin endelige rapport, som er tilgjengelig i sin helhet på: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Overvåkingen besøk resulterte i følgende resultat: QAA overvåking teamet har konkludert med at sentrale filmskolen gjør verdig fremgang i gjennomføringen av handlingsplanen fra Review for Educational Sight.

Steder

London

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7377 6060

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss